[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
teddi
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от teddi »

Четири от въпросните машини от това състезание са от моя клас. И четиримата ще ходят на Математика 2 в неделя.
Аватар
cabaye
В началото бе словото

Мнение от cabaye »

И аз съм в зала 292 трябва да им покажем работа в екип !
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

Някой има ли предложение за друго решение на задача 10 от изпита на 12 април 2009? Примерно нещо, което се разбира с по-прости думи като "функцията е от трета степен => трябва да пресече Ox два пъти и максимумът трябва да е по-голям от нула, а минимумът - по-малък"?
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Аватар
Valerita
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Valerita »

А на изпита как се сяда? По едно или две празни места има между съседите по листи? :D
Като ходихте на изпита миналата Неделя,към колко часа отидохте,защото пише един час преди изпита да отидем-тоест 8.. ?
Когато ходих на изпит по Математика във ВТУ,пак така ни искаха 1 час по-рано,ама нямаше особено голям смисъл,защото почнахме дори още по-късно от указаното :lol: А понеже ще нощувам доста далеч от Ректората и трябва да реша в колко часа да си хвана такси,а и нямам идея Неделя сутринта как ще е трафика :lol:
WaveFunction
В началото бе словото

Мнение от WaveFunction »

Поне в залите с малко хора на изпита(20-30) бяха по 1 човек на маса. Освен ако нещо не се е объркало и има повече хора в залата от предвиденото. Тогава може и двама човека на една маса да седнат.
В 8 часа идват много хора, но пък почват да пускат в сградата чак след 8:30. И докато всички минат става доста трудно. Ако закъснееш за изпита (тоест влезеш след 9 часа) няма да те допуснат, така че е най-добре да отидеш по-рано въпреки, че най-вероятно ще чакаш много.
mbojilova
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: първи

Мнение от mbojilova »

Ние в залата бяхме 60 човека и седяхме през 2 места. Пред нас имаше един ред празен и на следващия имаше хора. Общо взето те са си сложили пликовете с листовете на местата, където трябва да седнеш. Миналият път отидох в 8.00ч., пуснаха ни към 8.05ч. и в залата бях си вече оставила чантата, палтото, телефона, личната карта, листчето с вх. номер, седнах и беше към 8.20ч. и общо взето чакаш. Четяха ни правата ( не че имаме някакви, както се изрази един мой приятел, с когото бях :D), инструктираха ни как да си попълним листчето и след това седиш и чакаш да започнете. Ние започнахме в 9.05ч.
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

В зала с 90 човека колко ли квестори ще са? Като бяхме 30 човека имахме петима квестори и обикаляха постоянно редиците, а сега не ми се мисли :D
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
mladengsi
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от mladengsi »

И минали години ги е имало същите състезания, същия брой приети кандидат-студенти с максимален бал от състезания, имало е и години с над 50-60 човека с максимален бал от различни туринири, дипломи и т.н., така че не виждам защо има такива спекулации като "тази година ще се влиза по-трудно от преди заради примерно тези 30 човека с максимален бал". Всичко е според зависи колко мераклии има за различните специалности и какви ще са задачите тази неделя и най-вече Юни месец. Лично аз поне не съм се хванал и на 50% да се подготвям както смятам да направя за Юни, предполагам и не само аз.

Относно броя на хората в зала, броя на квесторите, дали ще сте сами на банка, не мисля че има кой знае кво значение, предполагам, въпреки че не ходих на Математика 1, колкото хора да сте в стая едва ли ще има страничен шум, все пак не е вечерното даскало, отделно че който се явява на математика 2 ме съмнява да е там с цел работа в екип, не че аз бих отказал на някой/я :lol:
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

Аз искам да имам мнооого свободно място покрай мен! :D Ще се разсейвам,иначе :D Ама ние сме в стая с 77 души и май ще сме на по-гъсто..Аз сега се надявам да изкарам около 4.5,а ако изкарам толкова обмислям да не се явявам на втория изпит :D А интересно,когато излязат резултатите дали ще пише:С оценка по-висока от вашата:10 момичета(Примерно :D)?
DafinaKaramanoleva
В началото бе словото
Специалност: нямам

Мнение от DafinaKaramanoleva »

Хаййй :) Хора има ли някой в 326 стая във ФМИ защото аз нямам никой познат :(
BellaLy
В началото бе словото

Мнение от BellaLy »

Да ви кажа, че този турнир на проф. Б. Боянов от 30те приети няма да кандидатстват абсолютно всички в ФМИ. Имам познати от измежду приетите (около 7-8) и може би 1 или 2 се гласят за ФМИ. Така че споко! :)
kristiyanCHO
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от kristiyanCHO »

@Valerita-> Когато излязат резултатите си пише колко момичета(или момчета) имат по висока оценка и колко равна на твоята.
vlast_vd
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от vlast_vd »

Не забравяйте, че тази събота срещу неделя се сменя времето! Да не закъснеете много !
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

А за тези които са от София..На колко време има влакчета в метрото (Събота и Неделя) "Младост 1-Сливница"? Влизах им в сайта,ама има информация само за МС „Джеймс Баучер” – МС „Цариградско шосе” и тотално се обърках :lol: И горе долу за колко време се стига като хвана от "Младост 1" и сляза на станцията на СУ?

Да..това за времето е много важно!
mkaDGr
В началото бе словото

Мнение от mkaDGr »

@Valerita
Събота и неделя влаковете са през около 10 минути. От Младост 1 до СУ се стига за 12-13 :)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”