[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от SaraCharis »

Christine_Di написа:Значи аз обичам – пържени картофи със сирене, след това искам бисквитена торта, направена с бял крем и бели бисквити закуска, може и еклери с баварски крем и карамел... или гофрети с карамел и сладолед – сметата с бисквити и шоколад. Мдам.... екстра! И за десерт – РЕЗУЛТАТИ!
Очаквам си поръчката! :))))))
:lol:
хаххаха окей само да не стане отзад напред с поръчката
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

SaraCharis написа:
Christine_Di написа:Значи аз обичам – пържени картофи със сирене, след това искам бисквитена торта, направена с бял крем и бели бисквити закуска, може и еклери с баварски крем и карамел... или гофрети с карамел и сладолед – сметата с бисквити и шоколад. Мдам.... екстра! И за десерт – РЕЗУЛТАТИ!
И така го приемам! хаха но най-много искам пържените картофи, кога ще са готови? хаха :compress: :compress:
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

Christine_Di написа:
SaraCharis написа:
И така го приемам! хаха но най-много искам пържените картофи, кога ще са готови? хаха :compress: :compress:
soon ! :bounce: :lol: 8) 8)
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

SaraCharis написа:
tranceRR написа:
SaraCharis написа:
tranceRR написа:Щом взехте и да си поръчвате.. едни свински уши, моля :mrgreen:
xaxaxxa това със свинските уши ми идва в повечеее :lol:
Нормално, може ли да не си покажа простотията ?! :) И айде като си толкова отворена, сготви нещо по-хубаво.. :oops:
xaxaxaxa btw ....обожавам да готвя така че - wellcome - само кажи какво обичаш ? :lol:
Туй wellcome сгреши много, че го написа ! :lol: Последните две лета съм работил в два различни хотела (на all inclusive) и на двете места колегите ми викаха по един и същи начин - доброто прасе :) Пък и ако си ми далече, което е много вероятно, ще трябва и да пренощувам.. И за туй да помислиш ! :wink: А за яденето - surprise meh :mrgreen:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

tranceRR написа:
SaraCharis написа:
tranceRR написа:
SaraCharis написа:
tranceRR написа:Щом взехте и да си поръчвате.. едни свински уши, моля :mrgreen:
xaxaxxa това със свинските уши ми идва в повечеее :lol:
Нормално, може ли да не си покажа простотията ?! :) И айде като си толкова отворена, сготви нещо по-хубаво.. :oops:
xaxaxaxa btw ....обожавам да готвя така че - wellcome - само кажи какво обичаш ? :lol:
Туй wellcome сгреши много, че го написа ! :lol: Последните две лета съм работил в два различни хотела (на all inclusive) и на двете места колегите ми викаха по един и същи начин - доброто прасе :) Пък и ако си ми далече, което е много вероятно, ще трябва и да пренощувам.. И за туй да помислиш ! :wink: А за яденето - surprise meh :mrgreen:
хахаха ще сe приготвя добре физически и психически за готвенето, колкото за разстоянието, аз съм от София.... хахаха не знам ти от къде си, ако ти и прекалено далеко със Speedy ще пратим колет... :lol:
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от pifiella »

Няма оценки от положени изпити досега !
Aaaaaaaaaaa не....как се дразня!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

Някой звънял ли е днес до университета? Досега отговаряха, че резултати ще има края на месеца, началото на другия, но вече сме края на месеца,така че може да получим по-прясна и точна информация???

П.С. Спрян ми е телефона. Иначе досега щях да съм звъннала :compress: :compress:
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Няма ли да им досадим доста?
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

От вашите сънища аман значи... Тая нощ сънувах, че приятелят ми ми подарява делфин да си го отглеждам вкъщи, а той си е хванал ( подчертавам сам ги е хванал) други два за в тях.... След това друг сън сънувах, че с две стари приятелки сме в последната серия на Приятели , която се оказа, че не е последна, там където Моника и Чандлър се женят. Абе лудница пълна, с тези резултати само ни рушат психиката ..
McDreamiell
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от McDreamiell »

Спрете да звъните в Софийски, каквото и да ви отговорят - все тая. Миналата година звъняхме 4973287 човека и винаги получавахме различен отговор. Когато излязат - тогава. Знам, че ви е гадно и тъпо, ама това е... Ще си изчакате чакането и ще излязат точно в момента, в който сте отишли до магазина или на кафе и после системата ще е претоварена, за да ви е още по-гадно. Това е просто подготовка за абсурдността, която ви предстои цяло лято.. :)
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

А след като системата е пренатоварена - ще гледаме тълпи покрай Химическия. Хаха забавно е!

Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

Btw, утре съм на тенис и минавам покрай химическия на два пъти, 11 и 12, та ако ги изкарат преди обед бих могъл да погледна, ако някой има желание, само че не мога да гарантирам, че ще успея да постна във форума преди 6 : ), а най-вероятно до тогава ще ги имате, освен, ако системата не се срине ...
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Aз също имам ходене – и веднага ще мога да ви пиша дали има нещо, тъй че :) Имате две оферти, дано утре да се сетят да изкарат резултатите, така ... пролетно!

Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Преди 20 мин. нямаше нищо на стената.
Изображение

Изображение
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

clinical_dead написа:Преди 20 мин. нямаше нищо на стената.
Стига де... :cry:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”