Какво научихте днес?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Re: Какво научихте днес?
Това с расистките изказвания ще излезе голям проблем. Да отричаме истината не е здравословно! А лошото е,че забравих каква думичка използвах,та да знам,че е забранена. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Каквато и дума да си използвал, тя може да се отнесе към твоя конкретен етнос и пак да е истина. Проблемът е делението на етноси, сякаш само 1 от тях има определената думичка като белег. Затова е цензурирано. Ако си използвал думичката към "всички хора са...", тогава щеше да е по-приемливо.Надежден Случай написа:Това с расистките изказвания ще излезе голям проблем. Да отричаме истината не е здравословно! А лошото е,че забравих каква думичка използвах,та да знам,че е забранена.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Надежден Случай написа:Това с расистките изказвания ще излезе голям проблем. Да отричаме истината не е здравословно! А лошото е,че забравих каква думичка използвах,та да знам,че е забранена.

jensen
best facepalm everrrrr!!!
Днес научих, че съм голяма депресарка - прибирайки се от работа ми минаха през главата сигурно всички възможни лоши завършеци на всичко, което е важно за мен в момента.
Научих и че това се оправя по изпитаната рецепта - портокал, нанкане и "Костенурките нинджа".
Днес научих, че съм голяма депресарка - прибирайки се от работа ми минаха през главата сигурно всички възможни лоши завършеци на всичко, което е важно за мен в момента.
Научих и че това се оправя по изпитаната рецепта - портокал, нанкане и "Костенурките нинджа".
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Това е твоята истина.Надежден Случай написа:Да отричаме истината не е здравословно!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Мога да те банна точно с един клик, ако правилата на форума и доброто възпитание са ти чак такъв проблем?Надежден Случай написа:Това с расистките изказвания ще излезе голям проблем. Да отричаме истината не е здравословно! А лошото е,че забравих каква думичка използвах,та да знам,че е забранена.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Модераторски произвол, администраторско безчинстео..
Властта на народа, форума на потребителите!!!
la douleur exquise
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Сред които потребители има немалка възможност да има такива, които да не отговарят на изискванията на "чистата раса" и на някой случаайно да му стане кофти от такива злобни словоизлияния...
. Въпреки че подозирам, че костенурките са загубили детското си очарование за мен, но "Алф" върши същата работа.
Звучи обещаващоMonita написа:Научих и че това се оправя по изпитаната рецепта - портокал, нанкане и "Костенурките нинджа".
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пирамиде, фороме и балъце за мельоне...fak написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Модераторски произвол, администраторско безчинстео..
Властта на народа, форума на потребителите!!!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Леле,вече всеки,който спомене някоя неприятна дума за цветен човек,се смята за потомък на Хитлер. Успокойте се малко,не е като да проповядвам радикален ислям,макар че тях май не ги закачат особено! За правилата на форума вече няма какво да оспорвам,каквито са - такива. Който не спазва,не може да протестира,ако го баннат,така че се чувствай свободна. Ако някой толкова се плаши от "моята истина",единия клик е наложителен,тъй като вървя в комплект с нея. Само моля да не ми пробутваш това с възпитанието,защото казусът няма нищо общо с твоето или моето определение за добро възпитание. Не правете от мухата слон,в демокрация живеем и все си мисля,че изразяването на мнение по какъвто и да е въпрос,не трябва да се заклеймява на мига,ако е различно от общоприетото. Със здраве и тайно се надявам да нямам съобщение със заглавие "БАН" следващия път,когато опитам да вляза! Ако админите решат друго,то имате най-добрите ми пожелания.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Направо треперя от уплахаНадежден Случай написа: Ако някой толкова се плаши от "моята истина"...

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хайде по-сериозно:
Не мисля, че проблемът е за нечия истина и дали да бъде споделяна или не... (принцип на свобода на словото) - а проблемът е друг - дали тази истина е вярна.
Няма как по-просто да го обясня - проблемът идва не в правото да изказваме мнение, а дали това мнение е правилно. Има определени теми от реалността, по които има 2 мнения, понякога са и 10. Но специално за расизъм, толерантност и прочее, държавата е узаконила 1 правилно мнение в конституцията (всички хора са равни). Хората могат да не са съгласни, но са длъжни да се съобразяват. За да се стигне до това мнение, наложено от висш закон, държавите са извървели дълъг път, измрели са милиони хора. Така че не оспорвайте нещо, което се е наложило с горчив опит на предишните поколения. Още повече не подлагайте правила под съмнение, ако не ги схващате в тяхната цялост, контекст и причина да съществуват.
Не мисля, че проблемът е за нечия истина и дали да бъде споделяна или не... (принцип на свобода на словото) - а проблемът е друг - дали тази истина е вярна.
Няма как по-просто да го обясня - проблемът идва не в правото да изказваме мнение, а дали това мнение е правилно. Има определени теми от реалността, по които има 2 мнения, понякога са и 10. Но специално за расизъм, толерантност и прочее, държавата е узаконила 1 правилно мнение в конституцията (всички хора са равни). Хората могат да не са съгласни, но са длъжни да се съобразяват. За да се стигне до това мнение, наложено от висш закон, държавите са извървели дълъг път, измрели са милиони хора. Така че не оспорвайте нещо, което се е наложило с горчив опит на предишните поколения. Още повече не подлагайте правила под съмнение, ако не ги схващате в тяхната цялост, контекст и причина да съществуват.
la douleur exquise
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Много вода има да изтече по тоя въпрос,но гледайки заглавието на темата,не мисля,че мястото на водъта е тук. Съжалявам,ако някой е останал обиден.
Тъпото е,че вторият ми коментар в темата беше 100% шеговит,а доста butthurt-овци се показаха,та се чувствах задължен да отговоря по-сериозно на нападките. Светът така и така е погинал,какво се впрягате толкова в коментарите на един шибан никнейм? Ако ще се прави революшън,няма да почне от форума на СУ.
По темата: Научих,че човек и на 35 години може да бие номер едно в тениса. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Просто спазвайте правилата на форума, добрия тон и, все пак, гледайте какво и как го пишете.
Наистина мястото на тази дискусия не е в тази тема.
Наистина мястото на тази дискусия не е в тази тема.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63