[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Valerita
В началото бе словото
Курс: друг

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от Valerita »

Можем само да гадаем :) А и даже,да не влизаха автоматично от състезанието,не мислиш ли,че на изпита отново ще изкарат 6-ци ? :)

А и въобще не се знае дали искат КН или СИ,може Математиката да им е голямата любов :wink: Не случайно има толкова много липса на програмисти в БГ,защото не всеки се навива да стане програмист.

А за Неделя,малко или много съм спокойна(Че съм и с приятелите си в една стая :lol:)..въпреки,че съм лабилна понякога :lol: Ако не стане СУ..здраве да е :D
sakaliev
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от sakaliev »

WaveFunction , няма смисъл да се притесняваш , аз също не съм подготвен за този изпит и едва ли ще сме само ние двамата , ще чакаме редовния изпит , а до него ще имаме време да наваксаме пропуснатия материал. А всичко друго е до късмет , няма значение колко свободни места има и колко добре подготвени кандидат - студенти , ако се потрудим и с малко късмет , ще се справим :) Ако не стане здраве да е ! :) ;)
mbojilova
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: първи

Мнение от mbojilova »

Има и друг момент - от тези 1000, не всички са за ФМИ (познавам такива), не всички имат някаква подготовка..някои отиват за идеята или защото родителите им са ги накрали (и такива познавам). И от тези 1000 човека, може би около 400-500 е реалната бройка за ФМИ. Малко по-ведро и ОПТИМИСТИЧНО на нещата. :P Според мен тази година ще се влиза по-лесно. Доста по-малко сме на брой кандидатстващите от минали години, а и все пак нали се води, че сме "затъпяващо" поколение :) Значи и с по-ниски оценки ще приемат. :) :) :)
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
vlast_vd
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от vlast_vd »

Малко да ви успокоя за 30-те места от турнира.
Първо голяма част от тях са получили същата оценка и от другите състезания. Второ: много тях нямат намерение да влизат в СУ. И трето: те така или иначе биха изкарали над 5.50 на математика2.
Ако гимназиалната математика ви се струва адски много тежка, то тази в университета ще ви накара да мразите математиката, но ще си ги вземете изпитите ( може и да не е от първия път).
Местата са горе-долу следните (общо мъже и жени):
КН-150
СИ-100
ИС-70
Информатика- 70-80
Въобще не разчитайте на математика1 и матура да влезете в някоя от тези специалности!
mbojilova
В началото бе словото

Мнение от mbojilova »

В момента просто всички си правим сметки без кръчмар :) Хайде идва 31 март, после 23 юни, после класирания и то ще си покаже. :P
mbojilova
В началото бе словото

Мнение от mbojilova »

Сега видях задачите от втория кръг на въпросния турнир „Турнир проф. Борислав Боянов”. Тези, които са решили тези задачи са няма такива машини.... :Х
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

Тия задачи на какъв език са? :D
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

Даже и условията им не мога да разбера. Наистина тия, които са ги решавали са пълните МАШИНИ.
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
mbojilova
В началото бе словото

Мнение от mbojilova »

На тях май трябва направо да им се дава диплома за завършена бакалавърска степен в ФМИ. :D :D :D Като ги видях тези задачи се почувствах много тъпа :D
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

Ако срещна някой от тия, дето са решили задачите, особено първия, който е изкарал 33 точки от максимума 40, ще му искам автограф :D
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
mbojilova
В началото бе словото

Мнение от mbojilova »

ХАХАХАХ.. Тези хора май дневна светлина не са виждали, за да ги разберат тези задачи :D
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

Защо винаги, когато някой е много умен, очевидно тези, които са решили задачите са такива, си го представям така :D
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

Те сигурно имат цяла библиотека с изрешени сборници. :D Представям си колко смешен ще им се видим изпита в неделя :D
Димитър Димов - "Тютюн"
mbojilova
В началото бе словото

Мнение от mbojilova »

Impossible, и аз си ги представям така :D дори познавам такива хора.... :D за тези на снимката не знам, ама тези, които съм виждала, дори не се къпят и просто няма да обяснявам по-натам :D Толкова са сексАпилни тези от снимката, че не знам кого да си избера по-напред от тях :)
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

А може и така
Димитър Димов - "Тютюн"
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”