Лява въка вдигната нагореzritel написа: 2) Как изглежда знакът, който дава велосипедистът, за да покаже, че спира?
плащането най добре през пей палfak написа:как се пазарува от и-бей?
колко пари е доставката?
дайте насоки някакви..
доставката зависи според изпращача .. принципно има до бг но има и 1 врътка за по ефтина доставка : понеже много от стоките идват от англия, няколко фирми са се специализирали в доставка на стоки от там и цената е на кг (2лв). Номерът е че ти на тоя от когото купуваш не му даваш твоя адрес тук, а тоя на фирмата (в англия) съответно доставката в англия е мн ефтина .. в някои случаи даже е фрий. А на фирмата която си избрала за доставка даваш имената си адрес и тел .. те от своя страна събират стоките които им носят и по няколко пъти седмично пълнят камиона и пращат тук в техен си склад. Съответно като пристигнат нещата ти се свързват с теб и ти можеш или да си вземеш нещата от склада или да ти ги пратят по спиди с/у съответно доплащане
аз спец съм ползвал услугите на gabco те спец имат доставки и от германия и съм мн доволен
та така като гледаш доставката колко пари е .. може да провериш дали не е мн по ефтино до англия или германия и ако е (и стоката ти не е мн тежка ) да я пратят на адреса на фирмата и те да ти я донесат за без пари