[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
mbojilova
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: първи

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от mbojilova »

Великов написа:
mbojilova написа: И аз съм там. :)
Личи си кои сме от първите записали се за изпита :)
Така е :)
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
Muppa
В началото бе словото

Мнение от Muppa »

Зала 65 заедно с niki_mitev и impossible. 90 човека в една зала как ви се струва? Мен нещо ме притеснява :D
Аватар
Valerita
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Valerita »

@BellaLy с теб съм :lol: 77 души сме в нашата стая..въобще не обичам толкова много хора на едно :D :D :D
Горе долу в този Ректорат трудно ли се ориентира човек,че не съм стъпвала там? :D
Последно промяна от Valerita на 26 Мар 2013, 17:35, променено общо 1 път.
mbojilova
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: първи

Мнение от mbojilova »

Доста на гъсто ще сте! :D Аз бях в 65 зала на първия изпит, бяхме 60 човека и пак, ако решиш можеш да препишеш от някой. Така на една моя приятелка две момчета й благодариха след изпита, че са успели да видят от нея и са преписали 3 задачи... :X
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
mkaDGr
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mkaDGr »

Valerita написа:Горе долу в този Ректорат трудно ли се ориентира човек,че не съм стъпвала там? :D
Стига да не объркаш крилото, няма ядове :D
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

Ние бяхме 20 души в залата и пак едно момче помагаше на едно момиче да си реши задачите, без никой да му каже нищо. Така че какво ли остава ако сте на 50 души :D :D
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

Мен ми пише-Северно крило,вляво от централния вход! Аз не съм от София и идея нямам кво да гледам :D От тук разбирам,че трябва да вляза в централния вход и да тръгна наляво ли ? :D

Иначе за тези големите зали...не съм много щастлива,щото много лесно се разсейвам от шумовете,а от 77 кандидати--> много шум :lol:
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

С 90 човека в залата трудно ще се следят всички, така че предполагам, че ще може да се препише ама не бих рискувал :D Чувствате ли се подготвени? Аз все си мисля, че ще се проваля с трясък (под 4.50) :D
В събота като отидох, главният вход беше затворен и се влизаше от някакъв страничен във вътрешния двор. От там вече влизаш и има табелки коя зала накъде е. Иначе в неделя се влиза през главния вход и те питат в коя зала си и те упътват.
Последно промяна от impossible на 26 Мар 2013, 17:51, променено общо 1 път.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
mkaDGr
В началото бе словото

Мнение от mkaDGr »

Колкото толкова, ако не - на юни отново :D
Вашата подготовка за този изпит как премина ?
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

Значи да не се притеснявам..шибвам се в главния вход и ще ме упътят? :D
Иначе сега най-добрия ми приятел ми каза,че е в същата стая и съм на върха на щастието :cheers:

Мойта подготовка се състой в яко решаване на задачи(Които понякога изобщо не разбирам :D) от сборника на Чакърян и миналите теми!
4-4.5 изкарам ли..заковавам ИС и не знам дали да се занимавам с КН и СИ,при положение,че ИС е това което желая..само защото са по-престижни!
Muppa
В началото бе словото

Мнение от Muppa »

Аз ще съм от тези, които ще се явяват юни пак. 2 3 седмици преди самия изпит реших, че ще ходя и мързела съчетан с милионите контролни и изпитвания, които имах, си казаха думата :D
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

Има ли смисъл ако не ми стигне балът за КН/СИ да запиша ИС/Информатика? Developer може да се стане и без диплома ама винаги търсят КН/СИ, та за това ми е главният зор да вляза там :D
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

impossible написа:Има ли смисъл ако не ми стигне балът за КН/СИ да запиша ИС/Информатика? Developer може да се стане и без диплома ама винаги търсят КН/СИ, та за това ми е главният зор да вляза там :D
Лично аз мога да ти кажа само едно:Без значение какво си..запиши си на Терелик академията и нямаш ядове!
Мен ИС ми е голямата любов,обожавам HTML и Javascript :D За мъж е по-добре СИ/КН защото с Frond-Еnd повече женски се занимават,а баш developer-и са си мъжете..занимавам се с програмиране на C/C#,Javascript,HTML,дори и Python и съм си на мнение,че по-сериозните езици са си за мъжете-->СИ/КН ..оставете на нас Front-End-a :D
А всички мацки за програмистките специалности,трябва да ни е ясно,че трябва с нокти да драпаме,за да бъдем оценени на пазара на Soft-а..Sad but true!

А за това какво търсели..ако искаш и 3 магистратури (СИ+КН+ИС) да завършиш,а да не можеш да си дебъгнеш сорса..еми сори :D Няма значение каква специалност учиш,а какво можеш!
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

На Телерик съм им изгледал всички курсове, също и (лично мнение) най-добрите уроци на thenewboston, имам няколко сайта, доста програми за училище и т.н. (C#/C++/VB - т'ва последното беше само по задължение :D), но дипломата винаги играе роля, което е жалко. Май има вариант да се преместиш след първата година, само трябва да се покрият някакви изисквания, така че и това ми е надеждата ако се издъня :D
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

impossible написа:Май има вариант да се преместиш след първата година, само трябва да се покрият някакви изисквания, така че и това ми е надеждата ако се издъня :D
Дааа..и това е вариант :D Масово хора влизат така.
Ти сега в училище каква специалност си?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”