Така еВеликов написа:Личи си кои сме от първите записали се за изпитаmbojilova написа: И аз съм там.
[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
mbojilova
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Математика
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
Зала 65 заедно с niki_mitev и impossible. 90 човека в една зала как ви се струва? Мен нещо ме притеснява 
@BellaLy с теб съм
77 души сме в нашата стая..въобще не обичам толкова много хора на едно
Горе долу в този Ректорат трудно ли се ориентира човек,че не съм стъпвала там?
Горе долу в този Ректорат трудно ли се ориентира човек,че не съм стъпвала там?
Последно промяна от Valerita на 26 Мар 2013, 17:35, променено общо 1 път.
-
mbojilova
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: първи
Доста на гъсто ще сте!
Аз бях в 65 зала на първия изпит, бяхме 60 човека и пак, ако решиш можеш да препишеш от някой. Така на една моя приятелка две момчета й благодариха след изпита, че са успели да видят от нея и са преписали 3 задачи... :X
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
-
mkaDGr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Стига да не объркаш крилото, няма ядовеValerita написа:Горе долу в този Ректорат трудно ли се ориентира човек,че не съм стъпвала там?
- Великов
- В началото бе словото
Ние бяхме 20 души в залата и пак едно момче помагаше на едно момиче да си реши задачите, без никой да му каже нищо. Така че какво ли остава ако сте на 50 души

"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Димитър Димов - "Тютюн"
Мен ми пише-Северно крило,вляво от централния вход! Аз не съм от София и идея нямам кво да гледам
От тук разбирам,че трябва да вляза в централния вход и да тръгна наляво ли ? 
Иначе за тези големите зали...не съм много щастлива,щото много лесно се разсейвам от шумовете,а от 77 кандидати--> много шум
Иначе за тези големите зали...не съм много щастлива,щото много лесно се разсейвам от шумовете,а от 77 кандидати--> много шум
-
impossible
- В началото бе словото
С 90 човека в залата трудно ще се следят всички, така че предполагам, че ще може да се препише ама не бих рискувал
Чувствате ли се подготвени? Аз все си мисля, че ще се проваля с трясък (под 4.50) 
В събота като отидох, главният вход беше затворен и се влизаше от някакъв страничен във вътрешния двор. От там вече влизаш и има табелки коя зала накъде е. Иначе в неделя се влиза през главния вход и те питат в коя зала си и те упътват.
В събота като отидох, главният вход беше затворен и се влизаше от някакъв страничен във вътрешния двор. От там вече влизаш и има табелки коя зала накъде е. Иначе в неделя се влиза през главния вход и те питат в коя зала си и те упътват.
Последно промяна от impossible на 26 Мар 2013, 17:51, променено общо 1 път.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
-
mkaDGr
- В началото бе словото
Колкото толкова, ако не - на юни отново 
Вашата подготовка за този изпит как премина ?
Вашата подготовка за този изпит как премина ?
Значи да не се притеснявам..шибвам се в главния вход и ще ме упътят? 
Иначе сега най-добрия ми приятел ми каза,че е в същата стая и съм на върха на щастието
Мойта подготовка се състой в яко решаване на задачи(Които понякога изобщо не разбирам
) от сборника на Чакърян и миналите теми!
4-4.5 изкарам ли..заковавам ИС и не знам дали да се занимавам с КН и СИ,при положение,че ИС е това което желая..само защото са по-престижни!
Иначе сега най-добрия ми приятел ми каза,че е в същата стая и съм на върха на щастието
Мойта подготовка се състой в яко решаване на задачи(Които понякога изобщо не разбирам
4-4.5 изкарам ли..заковавам ИС и не знам дали да се занимавам с КН и СИ,при положение,че ИС е това което желая..само защото са по-престижни!
Аз ще съм от тези, които ще се явяват юни пак. 2 3 седмици преди самия изпит реших, че ще ходя и мързела съчетан с милионите контролни и изпитвания, които имах, си казаха думата 
-
impossible
- В началото бе словото
Има ли смисъл ако не ми стигне балът за КН/СИ да запиша ИС/Информатика? Developer може да се стане и без диплома ама винаги търсят КН/СИ, та за това ми е главният зор да вляза там 
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Лично аз мога да ти кажа само едно:Без значение какво си..запиши си на Терелик академията и нямаш ядове!impossible написа:Има ли смисъл ако не ми стигне балът за КН/СИ да запиша ИС/Информатика? Developer може да се стане и без диплома ама винаги търсят КН/СИ, та за това ми е главният зор да вляза там
Мен ИС ми е голямата любов,обожавам HTML и Javascript
А всички мацки за програмистките специалности,трябва да ни е ясно,че трябва с нокти да драпаме,за да бъдем оценени на пазара на Soft-а..Sad but true!
А за това какво търсели..ако искаш и 3 магистратури (СИ+КН+ИС) да завършиш,а да не можеш да си дебъгнеш сорса..еми сори
-
impossible
- В началото бе словото
На Телерик съм им изгледал всички курсове, също и (лично мнение) най-добрите уроци на thenewboston, имам няколко сайта, доста програми за училище и т.н. (C#/C++/VB - т'ва последното беше само по задължение
), но дипломата винаги играе роля, което е жалко. Май има вариант да се преместиш след първата година, само трябва да се покрият някакви изисквания, така че и това ми е надеждата ако се издъня 
Дааа..и това е вариантimpossible написа:Май има вариант да се преместиш след първата година, само трябва да се покрият някакви изисквания, така че и това ми е надеждата ако се издъня
Ти сега в училище каква специалност си?