Генетиката винаги е била много добра, самата тя ръси бисери: "Кръстосване на кокошки", "Кръстосват се бяла и черна мишка и се получават еди-кви си плъхчета."
Ето още от ФМИ:
(Говорейки за доказателство на теорема) " Именно с такова нещо е хубаво човек да преспи." ; "Димитровград - там в Югославия" ; "Как може да се смята и без човек да ги смята" ; "Това вие го сметнете. За вас е полезно, за мен - вредно.""Ако смениме ориентацията, ами нормалата сочи наобратно"; "Аз съм решил, че моята ориентация е такава, че dx е пред dy" ; "Аз направо ще го вкарам и то още по-навътре ще го вкарам."
Диалог:
(преподавателят) - Кога сме го учили това, господине?
(колегата) - Представа си нямам.
(преподавателят) - Преди сто години.
"Е този е равен на онзи. А този с минус е равен на последния, който немаше такъв.
"Те остават такива, ако то е такова."
Преподавателски бисери..anyone?:)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
dy
Групите от свободните вектори имат прости идеали-те искат да притежават пръстени. Когато полиномите пуснат корените си в някое поле, Лайбниц и Нютон ще интегрират към нашето пространство онези диференциални форми, които имат сериозен потенциал.
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
biseri
Класика в жанра:
:Пазети тишинъ!
...курейскътъ вуйнъ...
Е вие нито един филм ли не сте гледали за противоракетна отбрана???
Г-жо +++++++, 5-ти въпрос не сме го разглейдали на лекции..
- Е хубава работа, нищо ли не можете да кажете от обща култура??
Виждам някакъв европесимизъм в очите ви....да не би да сме в статут на междучасие?
Исковете за неправомерно бездействие са...чакайте да намеря правния термин...а, да - искове за мюхлюзлък!
Колеги, това е просто неудържимо!
Сенаторите са едни добре платени пенсионери.
И тогава Жельо (Желев) сплете крачка... и се изтърси от самолета, вие какво си мислехте...
Ако още някой ме попита дали ще ни приемат в евросъюза - ще хапя!
Звъни ми телефонът - ето, обаждат се от Брюксел, щото говоря глупости...
оффф, адски много са, това са сигурно една стотна от всички бисери, които съм чула тоя семестър, като намеря тетрадката с останалите ще допиша.
Enjoy:-)
:Пазети тишинъ!
...курейскътъ вуйнъ...
Е вие нито един филм ли не сте гледали за противоракетна отбрана???
Г-жо +++++++, 5-ти въпрос не сме го разглейдали на лекции..
- Е хубава работа, нищо ли не можете да кажете от обща култура??
Виждам някакъв европесимизъм в очите ви....да не би да сме в статут на междучасие?
Исковете за неправомерно бездействие са...чакайте да намеря правния термин...а, да - искове за мюхлюзлък!
Колеги, това е просто неудържимо!
Сенаторите са едни добре платени пенсионери.
И тогава Жельо (Желев) сплете крачка... и се изтърси от самолета, вие какво си мислехте...
Ако още някой ме попита дали ще ни приемат в евросъюза - ще хапя!
Звъни ми телефонът - ето, обаждат се от Брюксел, щото говоря глупости...
оффф, адски много са, това са сигурно една стотна от всички бисери, които съм чула тоя семестър, като намеря тетрадката с останалите ще допиша.
Enjoy:-)
I'd rather sink than swim If I can't go on water
lorie написа:"логарален натуритъм" вместо "натурален логаритъм"
Между другото бисерът е мой
Бива ли такова нещо? Не съм очаквал.
Да не те е подвело означението lnx
Като се върнеш, ще те светна за логаритъма.
Че вашия си е правил компания с Желю Желевbijou написа:И тогава Жельо (Желев) сплете крачка... и се изтърси от самолета, вие какво си мислехте...