Изпит по немски

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
*ALINA*
В началото бе словото

Мнение от *ALINA* »

Аз чух нещо от рода на 10 дена след изпита :roll: А самото класиране вече на 7ми. Ако е вярно, че до 10 дни ще са ни проверили писмените работи, това означава, че някъде към 24 ще си разберем оценките.
Die Faulheit ist der Fleiß der Träumer!
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

аз имам още едно въпросче... да видя конкуренцията как е :wink: колко от вас кандидатстват с немски и история?
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

аз...ма мене не ме брой, мене ще ме взима джипката през октомври като гледам...
Get High or Fly Tryin`
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Искам да Ви помоля, когато излязат резултатите по немски, някой да напише в Актуална информация ако не пише, че тоав значи, че и нашите по литература скоро ще излязат. Ох, не - не издържам вече!!! :confused2: :confused2: :confused2:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

Какво направихте на изпита, бе сладури?? Кое ви се видя "най-тежко"- тест А?? Захаринке, захарче ... какво направи ти, сладкишче :lol: :lol: Ще изкараш ли 6,0, ам?? Според мен Schreiner-a беше мн подъл. От три думи за дърводелец баш пък тая да улучат... В тест А имаше доста подводни камъчета според мен...

ПП пиши се wünschenSwert според мен... не се заяждам :!:
Аватар
*ALINA*
В началото бе словото

Мнение от *ALINA* »

На мен пък лично тест Б ми беше по-труден. На А имам само 2 грешки :roll: Преводът също малко ме измъчи, по-специално едно, две изречения и най-вече този Schreiner :? - дума, която веднъж я превеждат дърводелец, друг път столар, трети път мебелист... Аз писах голяма глупост там.. :oops: (според мен Schreiner се превежда като стругар :lol: ) Както и да е, надявам се понеделник да си видим резултатите :!:
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

ами мен ме затрудни като че ли лексиката най-много, а превода ми беше най-лесен
CasapA,
6.00 няма да имам, това е ясно. даже нз да е имал някога някой толкова по чужд език... :roll: а за подписа ми - техническа грешка, ще я оправя.
Ти какво искаш да учиш?
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

абе тия се счупиха да проверяват бе, то още малко ще ми излезе английския братче. Нямам търпение да си видя 3-ките да препсувам и да хода на море :( Неква идея дали мърдите може да вземат да въведат данни в почивен ден (например днес :P )
Get High or Fly Tryin`
Аватар
*ALINA*
В началото бе словото

Мнение от *ALINA* »

Малко вероятно е да нанасят оценки в неделя, все пак и те са хора и имат нужда от почивка :wink: Ще си почакаме до понеделник, дори се страхувам да не се наложи да чакаме и вторника :roll:
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

Alina,
и те са хора, ама тия хора смъкват луди пари от всяка кандидатстудентска кампания! :lol: тъй че според мен и в неделя работят, все пак това е само 1 месец в годината :roll:
не че мисля че ще има резултат по-рано ...
Аватар
*ALINA*
В началото бе словото

Мнение от *ALINA* »

И според мен би било по-правилно да изнесат днес резултатите, тъй като 10 дена минаха вече, но все пак .. това е СУ :) Всичко става бавно, но славно :wink:
Аватар
Morning Star
От дъжд на вятър

Мнение от Morning Star »

хаха Гледам, че всички са се озорили на тоя Schreiner :lol: Аз в черновата го писах дърводелец, обаче после се сетих, че дърводелец е Tischler и в беловата след големи вътрешни противоречия писах дърворезбар! Тъпото е , че знаех 100%, че е някакъв който обработва дърво, но просто не се сетих за "мебелист",та аз тая дума на български за пръв път я чувам :x
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

Morning Star написа:Тъпото е , че знаех 100%, че е някакъв който обработва дърво, но просто не се сетих за "мебелист"
колега :oops:
аз колкото повече мисля толкова не мога да се сетя дали писах дърводелец или резбар или друго... :lol: :lol:
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Ох, ама те верно се мотат с тия резултати. Пък мен нещо вече не ме свърта и искам да си видя оценката. :) То всъщност май с всички е така де ;)
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Аз имах късмета "след големи вътрешни противоречия" да го напиша тоя Schreiner като дърводелец и то щото си мислех че ще е нещо като в каубойските филми - до магазина на ковача стои дърводелеца......звучи суууууупер тъпо, някак си по детински идитско, ама както казват (без да се мисля за такъв) "простото е гениално". Иначе ако трябва по-общо да разправям за тоя изпит - повече се измъчих на първия люкентекст и резултатът лъсна - имам 5 грешки там (макар че някои от зумите в текста въобще не бяха в този вариант на изпита). Абе ще видим, една приятелка ми вкара мухата, че мяй съм объркал един от отговорите на лезето - нали се сещате пишеше нещо от рода, че "knapp 24% der Leute bevorzugen ... и тук идва въпроса дали е било Einwanderungsland или Auswanderungsland ... wegen seines höheren Lebensstandarts". Някой ако се сеща за тази част (знам че навлизам в прекалени подробности, затова моля за извинение), че съм се хванал и на бас, а въпросът вече е и за пари :) Който ми каже верния отговор черпя го една бира :)
ИзображениеИзображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”