[КСК 2013] Журналистика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Журналистика

Мнение от trichkova »

Christine_Di написа:
Мария`И написа:Жалко, но факт. Не, че всичко зависи от тази оценка, но кроткото ми любопитство ме изгаря ... Не ги ли провериха вече ? :(
Да попитам, какво не зависи от оценката ти на писмен изпит по журналистика? (Става дума за кандидатстването, ако искаш ФЖМК, определено доста зависиш от оценката си.)

Според мен, момичето, искаше да каже, че имаме още един изпити това не е краят. Независимо от оценката. Последните дни, наблюдавайки форума достигнах до заключението, че психолози, психиатри и т.нл могат да се обединят и да направят един проект - как действа мозъка, в очакване на оценката и какво минава на всеки от нас в главата. Хахаха споделяме абсурдни съмнения, времето ни минава бавно, молим се, тресем се, с една дума изперкваме хаха
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Хахха да, тя това имаше предвид, но не го каза както трябва. Звучеше повече като - оценката не е важна въобще. Иначе – то така и така психологията е най-иската специалност тази година....
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Съветвам ви да свикнете с напрежението. Още ви очаква втора сесия, та класирания и чудесии... Успех на всички!
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Първата сесия е винаги по-интересна, просто защото очакваш да видиш как ще те оценят за първи път, и как да работиш по натам по есетата си. И т.н. :)
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

О, втората сесия е по-интересна, особено, ако имаш оценка 2, 3, 3.5, 4 . Тогава знаеш, че това е последният влак и е много по-интересно : ) !
Последно промяна от Nemalp на 23 Мар 2013, 20:58, променено общо 1 път.
Аватар
emabell
В началото бе словото

Мнение от emabell »

Nemalp написа:О, втората сесия е по-интересна, особено, ако имаш оценка 2, 3, 3.5, 4 . Тогава знаеш, че това е последния влак и е много по-интересно : ) !
дааа това определено помогна за напрежението :shock: :) :) :)
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

От позитивната страна на изпита по журналистиката/литература няма такова нещо като "не знам" и "не мога". Можеш да мислиш, можеш да пишеш - правиш го, а каквото ще да става ... : )

Докато по история ти казват темите, превърташ набързо в главата си лентата и осъзнаваш, че или си чел въпросната тема или не си ... (да си го кажем много малко хора са чели, още по-малко пък знаят всичките теми). Така че смело напред :), а като ви приемат се обадете да отидем на по кафе : )
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Щом дори аз започнах да си задавам въпроси от сорта "да не вземат това за знак" и "защо написах/не написах това",то си представям как ви е на вас. :lol: Спокойствие,войници,часът на страшния срам наближава! :mrgreen:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Както ви чета и на мен ми се прииска отново да се явя на КСИ. :lol:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

liv написа:Както ви чета и на мен ми се прииска отново да се явя на КСИ. :lol:
Тръпката си е тръпка, защото е един път в живота!

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Christine_Di написа:...защото е един път в живота!
Сигурна ли си? :mrgreen:
Но а' дано за всички ви да е само веднъж, де. :P
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Еее, не се явяваш сто пъти за първи път на КСК. ? Хаха Нали?

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ами... не, но може да си се явяваш сто пъти на КСК. В предното ти мнение го нямаше уточнението за първия път. ;)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Търговецът на кристал написа:Ами... не, но може да си се явяваш сто пъти на КСК. В предното ти мнение го нямаше уточнението за първия път. ;)
Моя грешка, признавам си. Каква е присъдата за такова провинение ? :roll:

Nicca
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Nicca »

Здравейтее:)) И аз също се явих на изпита .. :lol: :))) Бях в 255 зала , но докато стигна до нея ..лелеее :rr: ..не че беше много трудно, но тъй като до сега не бях влизала в СУ , а още от 6-ти клас си мечтаяя и направооооо :bom: ..имах чувството, че това е моят миг :colors: :)) :roll: .. и сега .. и аз като вас .. чакам резултати. :cheers:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”