Как се записва второ више ???

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

нрг-момиче и гот, каква специалност искате да записвате за второ висше??? не ви ли стига, че учите в "наааааааай-хубавата" специалност :) :) :) :twisted: :twisted: :twisted:
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

По принцип говоря... :) Много хора искат да запишат 2-ра сп.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ми исках МО или европеистика примерно, ама все тая, аз пак ще си ги науча нещата, само дето диплома няма да имам... :roll:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

що са ти??? :) :) :) шегувам се... трябва да държиш изпит по език...
моята съквартирантка е егаси ентусиаста :) тя учи МО и сега ходи на изпит по литература, че да може да запише право след 2-ри курс ...вече ми се точи на учебниците :) :) :) ама май още не е видяла най-страшото :twisted: :twisted: :twisted: може и да се откаже О време :roll: :roll: :roll: :wink:
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
shanna
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от shanna »

Juliana написа:shanna, не съм сигурна, но мисля, че втора специалност се записва след 3-ти курс, в специалностите, при които като завършиш си направо магистър, т.е. учиш 5 години... като например : право :) :) :)
Мерси много, и аз така "подозирах" - значи - и аз след 3ти курс ще се пробвам - евентуално :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Juliana написа:що са ти??? :) :) :) шегувам се... трябва да държиш изпит по език...
моята съквартирантка е егаси ентусиаста :) тя учи МО и сега ходи на изпит по литература, че да може да запише право след 2-ри курс ...вече ми се точи на учебниците :) :) :) ама май още не е видяла най-страшото :twisted: :twisted: :twisted: може и да се откаже О време :roll: :roll: :roll: :wink:
ми щото и аз съм див ентусиаст... ама то няма много смисъл, единственото което МО учат в повече от нас е малко история и малко езици. то беше повече за идеята, но все едно. а изпит по език съм държала още преди три години, заедно с литературата и историята, така че това е най-малкия проблем...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”