[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
tranceRR аз защо не го помня това момиче, но наистина имаше доста тъпи изказвания.. Аз бях тази, която като казаха кой е изтеглил темата, пита : " А тя къде живее?"... И като тръгна да ни казва темата, дето каза, че ще каже първо контролните теми, аз казах : " Еееее да не сме в биг брадър?" И такаа..
Все пак никой не се осмелява да каже нещо повече за есето си, освен че смята, че се е справил зле или добре.
Аз като разказвах на моята госпожа какво съм писала ми каза, че съм се справила добре според нея, само я притеснява, че нямам ясно изразена теза в отделен абзац.Ама то от есето се разбира каква ми е тезата :Д пък и имам някакво подобие на теза, но не знам...
А вчера една приятелка се похвали, че има 5.60 на унсс и аз глупачката сънувах, че и аз имам и бях много щастлива, но после видях, че има хора с 7,9,10 като оценки и осъзнах, че се оценява по десетобалната система.. Смях гоуем
Все пак никой не се осмелява да каже нещо повече за есето си, освен че смята, че се е справил зле или добре.
Аз като разказвах на моята госпожа какво съм писала ми каза, че съм се справила добре според нея, само я притеснява, че нямам ясно изразена теза в отделен абзац.Ама то от есето се разбира каква ми е тезата :Д пък и имам някакво подобие на теза, но не знам...
А вчера една приятелка се похвали, че има 5.60 на унсс и аз глупачката сънувах, че и аз имам и бях много щастлива, но после видях, че има хора с 7,9,10 като оценки и осъзнах, че се оценява по десетобалната система.. Смях гоуем
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Готин сън, но като цяло повече от 6 няма как.moniiiii написа:А вчера една приятелка се похвали, че има 5.60 на унсс и аз глупачката сънувах, че и аз имам и бях много щастлива, но после видях, че има хора с 7,9,10 като оценки и осъзнах, че се оценява по десетобалната система.. Смях гоуем
Но мисля,че и на 6 ще си доволна.
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
Хахахах явно не само аз сънувам всякакви глупости 
The only place success comes before work is in the dictionary
Много ми помогна с "А тя къде живее?"moniiiii написа:tranceRR аз защо не го помня това момиче, но наистина имаше доста тъпи изказвания.. Аз бях тази, която като казаха кой е изтеглил темата, пита : " А тя къде живее?"... И като тръгна да ни казва темата, дето каза, че ще каже първо контролните теми, аз казах : " Еееее да не сме в биг брадър?" И такаа..
Последно промяна от tranceRR на 20 Мар 2013, 17:03, променено общо 1 път.
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
Колеги, само мен ли ме е страх да си видя резултата, когато излезят.. ? :Д хDD
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Mай е добре първо да излязат хаахах после да ние страх да кликнем – Търси! ХаххаtamarsaaD написа:Колеги, само мен ли ме е страх да си видя резултата, когато излезят.. ? :Д хDD
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Хах, на мен любим въпрос ми беше "А може ли първо да пиша черновата" ;д
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
- Персей
- Пишете, о, братя
- Специалност: Магьосничество с елфически езици
- Курс: трети
Сега видях този въпрос, и ако все още някой се интересува - дали специалността се казва ВО или Реклама, няма голямо значение, защото и без това в повечето фирми PR-a и Рекламата са един и същи отдел. Само в най-големите компании има разграничение, а и във ВО се учи и реклама. По-голямо значение за работодателите има не толкова дипломата, а качества като комуникативност, умение за работа в екип, чужди езици и компютърни умения. Иначе, работата в PR отдел е като цяло приятна и интересна. Миналата година работих в PR отдела на една банка, и ежедневната работа на PR-те там се състоеше в контактуване с различни вестници и телевизии, пресслужби, големи клиенти, както и следене какво пишат из медиите за банката. Естествено, с работата си PR отделът се опитва да изгражда положителен образ на компанията в общественото пространство. Единственото кофти нещо беше, че имаше много кандидати за този отдел, защото е приятна работа.ivencetencety написа:Здравейте!
Имам един нелеп въпрос.
По ваше мнение кое е по-добре : ВО в СУ или Реклама в НБУ? Знам,че хем имат нещо общо,хем изобщо,но не намерих друга специалност в СУ , която да е по-близка до тази в НБУ..Та,какво ще кажете?
Също така, ако ще учите Журналистика или ВО, не е лошо да си направите блог, където да пишете за хобито си или за нещо, което ви интересува. Тъй като в бъдеще ще се занимавате с медии и пресслужби, би било хубаво да имате присъствие в онлайн пространството. При интервю за работа определено може да е голям плюс, особено, ако блогът е добре списван и поддържан. Даже познавам хора, които са били забелязани от работодателите си чрез блоговете им. И след първата или втората година в специалността си потърсете стаж в някой PR отдел или медия през лятото. След завършването много помага.
Успех с кандидастването.
Не притежаваме ний щит за пред смъртта:
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
Още е 8:40 и квестора ни обяснява кое се счита като знак за преписване или някакъв вид измама.. Една душичка го прекъсва с "ъм, извинете, на мен ми се откачиха два от белите листи, това счита ли се за знак?"~Suzie написа:Хах, на мен любим въпрос ми беше "А може ли първо да пиша черновата" ;д
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Още е 8:40 и квестора ни обяснява кое се счита като знак за преписване или някакъв вид измама.. Една душичка го прекъсва с "ъм, извинете, на мен ми се откачиха два от белите листи, това счита ли се за знак?" 
е не щях да се побъркамм, а ти къде седеше гд?
На трети ред, вдясно от теб (може би 6-7 седалки разлика). Кестенява коса, малка глава, тънка сива блуза с черна яка и светли дънки.. Абе, грозна картинка общо взетоmoniiiii написа:Още е 8:40 и квестора ни обяснява кое се счита като знак за преписване или някакъв вид измама.. Една душичка го прекъсва с "ъм, извинете, на мен ми се откачиха два от белите листи, това счита ли се за знак?"
edit: ..и от двете ми страни имаше момчета
Armin van Buuren
Armin van Buuren
И аз бях в 292 и доста се чудих на въпросите на хората. Изглежда от притеснение не можеха от първия път да разберат какво им се говори, та питаха по 100 пъти, а черновата къде да я пишем.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Мисля, че можем да извадим бисери от кандидатстването си и да ги запишем, да ги разказваме на децата си, а те на внуците ни. И в крайна сметка - да се смеем от сърце!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Нашите поне не бяха такива идиоти,въпреки че аз бях на косъм да изръся най-голямата идиотщина "А как да отворим плика?".
Нали пликовете бяха обърнати с лице надолу,а ние всички бяхме толкова вдървени,че никой не смееше да го пипне буквално до 8:50 и за щастие се реших първо да го развъртя наляво-надясно и така се отървах от издънката на деня.
А сега ще изразя сериозните си притеснения относно компютърните си способности,буквално имам алергия от офис пакета,а за поддръжка на блогове и сайтове и дума не може да става. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.