Без бой си признавам, чалгар съм
Сам съм, други няма обаче
Ениуей, и '94 ли станАха студенти вече?
Модератор: Плазмодий
Явно остаряваме бавно, неусетно почти.The Stig написа:Ениуей, и '94 ли станАха студенти вече?
Креативността ти е съмнително изумителна, пробвай пак!toshle написа:-->Плазмодий<--
Тцтц... бива ли такова посрещане? Чворума живна за пръв път от сума време все пакfak написа:Замергвайте го с камъни тва недоносче..
Пенсии, ама сме гледАли четвъртите в светаНадежден Случай написа:Пенсии,пенсии навсякъде.
Плазмодий написа:Сочи ме, искам да видя!
Много си се забавила,специално тоя албум е един от най-добрите,които съм слушал,няма хлабаво!FloWersOfEviL написа:Ае аре ве, едва ден, след като слушах Rage against the machine и по-специално първия им албум, съзирам потребител с обложката му за аватар. И... олреди ме кефи![]()
![]()
В два нощес толкова. Мисля,че тези нещица не се употребяват в множествено число,иначе би трябвало мн.ч. да е плазмодии. Но както и да е,и да съм сбъркал,простено ми е.toshle написа:-->Плазмодий<--
Със заяждане посрещате,да се надяваме,че изпращате по-добре!The Stig написа:Тцтц... бива ли такова посрещане? Чворума живна за пръв път от сума време все пакfak написа:Замервайте го с камъни тва недоносче..
Пенсии, ама сме гледАли четвъртите в светаНадежден Случай написа:Пенсии,пенсии навсякъде.![]()
Хак да ви е на малките
Споко, ние чалгарите сами си казвамеНадежден Случай написа:Добре заварил.Сега на трезва глава мога да направя предложението си за един-два допълнителни музикални въпроса,да знаем по-ясно кои са чалгарите и да им се смеем,може и с пръст да ги сочим.