[КСК 2013] Журналистика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Monax
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: друг

Re: [КСК 2013] Журналистика

Мнение от Monax »

Явно сме доста хора, които очакваме устния повече. :mrgreen:
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Monax написа:Явно сме доста хора, които очакваме устния повече. :mrgreen:
Има нещо такова. По мои изчисления резултатите ще излезнат около 26-27-28-29, след това ще разберем кои ще идат на устен още от първия път. :rr:
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
deepblue_
В началото бе словото

Мнение от deepblue_ »

Дано всички да отидем още от първия път :flower:
The only place success comes before work is in the dictionary
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

deepblue_ написа:Дано всички да отидем още от първия път :flower:
От твоята уста в божийте уши както казват хората! :) Полезно ще е . Въпреки, че ако ме питате мен, то да си идем на двете сесии е най-добре. Така де, два пъти ще се потим за резултати! хахха
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
pifiella
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от pifiella »

Christine_Di написа:
Има нещо такова. По мои изчисления резултатите ще излезнат около 26-27-28-29, след това ще разберем кои ще идат на устен още от първия път. :rr:
Как чак 29 бе. Ужас!Недай така! :brilsmurf:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

pifiella написа:
Christine_Di написа:
Как чак 29 бе. Ужас!Недай така! :brilsmurf:
И аз страшно много искам по-рано! Ама то има и някакво техническо време... Пффф, много е до 29ти...

Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Д
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Това , което момичето ви каза е много важно (на устният как ще си "поведеш" темата). На въпроса за екологията аз/всички знаех(ме) точно коя тема се очаква да разгледам(е) (беше нашумяла тема миналата година и форумците познахме, че ще се падне, даже и на устния и на писмения, но на писмения беше контролна тема), обаче на въпросът за медиите не бях наясно дали очакват конкретен проблем от мен и си беше пълна импровизация.

Говорех за "информационно затъмнение" изказах лична гледна точка и лека-полека избутах разговора към уикилийкс, а там вече имах какво да кажа. Беше много спонтанно, от време на време ми задаваха някой въпрос, за да проверят до колко разбирам това, което говоря и накрая ме забиха с "кой български сайт работи в сътрудничество с уикилийкс" и аз глътнах бастуна и мигах 3 секунди насреща като пълен идиот и накрая налучквах с "Бивол". Беше верният отговор :lol: , а аз по това време не бях посещавал "Бивол" просто някога, някой ми беше споменал името и че е журналистически сайт и ...

Като излязох, чак, не можех да повярвам колко услужлива беше паметта ми този път, защото обикновено в такива моменти забива. :D

Бтв, мен за оценка на писмения не са ме питали, а и да бяха нямаше да им кажа ...

Иначе като дойде време за устния ще дам някой и друг съвет, който може да ви е полезен ...
Последно промяна от Nemalp на 19 Мар 2013, 19:56, променено общо 2 пъти.
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

~Suzie написа:Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Д
Оо и аз вече им завиждам! Дай да ги обезкостим!

Аватар
deepblue_
В началото бе словото

Мнение от deepblue_ »

Christine_Di написа:
deepblue_ написа:Дано всички да отидем още от първия път :flower:
От твоята уста в божийте уши както казват хората! :) Полезно ще е . Въпреки, че ако ме питате мен, то да си идем на двете сесии е най-добре. Така де, два пъти ще се потим за резултати! хахха
Е, разбира се, но не би било лошо, ако ни зарадват с по една хубава оценка, като за начало :connie_babyboo:
....аз снощи какви ли не работи сънувах :) по едно време чак си мислех да ставам да проверявам, но след кратка пауза осъзнах, че съм луда и легнах :mrgreen:
The only place success comes before work is in the dictionary
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Christine_Di написа:
~Suzie написа:Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Д
Не им завиждайте! :mrgreen:
Половината ми клас ходи и само едно момче има над 5,50 (а смея да твърдя,че са машини по математика).
И аз ходих януари,всичко си знаех,ама оценката не е за хвалба.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя

Мнение от ~Suzie »

Christine_Di написа:
Хайде! :compress: и то се оплакват от оценки от сорта на 4.95... аз на 4.95 на есето ще скачам от кеф :mrgreen:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

deepblue_ написа: Е, разбира се, но не би било лошо, ако ни зарадват с по една хубава оценка, като за начало :connie_babyboo:
....аз снощи какви ли не работи сънувах :) по едно време чак си мислех да ставам да проверявам, но след кратка пауза осъзнах, че съм луда и легнах :mrgreen:
Чак пък толкоз – да беше проверила! :) Съновника може да подскаже. Хвърляйте на боб, леща, ... грах, ориз. Гледайте на кафе, (на турско се прави, за тези които не знаят) какви други работи имаше... карти хвърляйте! :)

Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

~Suzie написа:
Christine_Di написа:
Хайде! :compress: и то се оплакват от оценки от сорта на 4.95... аз на 4.95 на есето ще скачам от кеф :mrgreen:
Абе ей чшшш - много пишете, пет пъти ми каза че не мога да си публикувам защото сте писали... брех, че журналисти се извъдихте! хахаха

Ооо аз също не бих върнала 4.95 :D

Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Christine_Di написа:
~Suzie написа:
Christine_Di написа:
Абе ей чшшш - много пишете, пет пъти ми каза че не мога да си публикувам защото сте писали... брех, че журналисти се извъдихте! хахаха

Ооо аз също не бих върнала 4.95 :D
Ако имам 4,95 съм вътре!Нали?
Audrey Hepburn
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”