[КСК 2013] Журналистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Monax
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: друг
Re: [КСК 2013] Журналистика
Явно сме доста хора, които очакваме устния повече. 
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Има нещо такова. По мои изчисления резултатите ще излезнат около 26-27-28-29, след това ще разберем кои ще идат на устен още от първия път.Monax написа:Явно сме доста хора, които очакваме устния повече.
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
Дано всички да отидем още от първия път 
The only place success comes before work is in the dictionary
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
От твоята уста в божийте уши както казват хората!deepblue_ написа:Дано всички да отидем още от първия път
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Как чак 29 бе. Ужас!Недай така!Christine_Di написа:Има нещо такова. По мои изчисления резултатите ще излезнат около 26-27-28-29, след това ще разберем кои ще идат на устен още от първия път.Monax написа:Явно сме доста хора, които очакваме устния повече.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
И аз страшно много искам по-рано! Ама то има и някакво техническо време... Пффф, много е до 29ти...pifiella написа:Как чак 29 бе. Ужас!Недай така!Christine_Di написа:Има нещо такова. По мои изчисления резултатите ще излезнат около 26-27-28-29, след това ще разберем кои ще идат на устен още от първия път.Monax написа:Явно сме доста хора, които очакваме устния повече.
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Д
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Това , което момичето ви каза е много важно (на устният как ще си "поведеш" темата). На въпроса за екологията аз/всички знаех(ме) точно коя тема се очаква да разгледам(е) (беше нашумяла тема миналата година и форумците познахме, че ще се падне, даже и на устния и на писмения, но на писмения беше контролна тема), обаче на въпросът за медиите не бях наясно дали очакват конкретен проблем от мен и си беше пълна импровизация.
Говорех за "информационно затъмнение" изказах лична гледна точка и лека-полека избутах разговора към уикилийкс, а там вече имах какво да кажа. Беше много спонтанно, от време на време ми задаваха някой въпрос, за да проверят до колко разбирам това, което говоря и накрая ме забиха с "кой български сайт работи в сътрудничество с уикилийкс" и аз глътнах бастуна и мигах 3 секунди насреща като пълен идиот и накрая налучквах с "Бивол". Беше верният отговор
, а аз по това време не бях посещавал "Бивол" просто някога, някой ми беше споменал името и че е журналистически сайт и ...
Като излязох, чак, не можех да повярвам колко услужлива беше паметта ми този път, защото обикновено в такива моменти забива.
Бтв, мен за оценка на писмения не са ме питали, а и да бяха нямаше да им кажа ...
Иначе като дойде време за устния ще дам някой и друг съвет, който може да ви е полезен ...
Говорех за "информационно затъмнение" изказах лична гледна точка и лека-полека избутах разговора към уикилийкс, а там вече имах какво да кажа. Беше много спонтанно, от време на време ми задаваха някой въпрос, за да проверят до колко разбирам това, което говоря и накрая ме забиха с "кой български сайт работи в сътрудничество с уикилийкс" и аз глътнах бастуна и мигах 3 секунди насреща като пълен идиот и накрая налучквах с "Бивол". Беше верният отговор
Като излязох, чак, не можех да повярвам колко услужлива беше паметта ми този път, защото обикновено в такива моменти забива.
Бтв, мен за оценка на писмения не са ме питали, а и да бяха нямаше да им кажа ...
Иначе като дойде време за устния ще дам някой и друг съвет, който може да ви е полезен ...
Последно промяна от Nemalp на 19 Мар 2013, 19:56, променено общо 2 пъти.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Оо и аз вече им завиждам! Дай да ги обезкостим!~Suzie написа:Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Д
Е, разбира се, но не би било лошо, ако ни зарадват с по една хубава оценка, като за началоChristine_Di написа:От твоята уста в божийте уши както казват хората!deepblue_ написа:Дано всички да отидем още от първия пътПолезно ще е . Въпреки, че ако ме питате мен, то да си идем на двете сесии е най-добре. Така де, два пъти ще се потим за резултати! хахха
....аз снощи какви ли не работи сънувах
The only place success comes before work is in the dictionary
- pifiella
- Пишете, о, братя
Не им завиждайте!Christine_Di написа:Оо и аз вече им завиждам! Дай да ги обезкостим!~Suzie написа:Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Д
Половината ми клас ходи и само едно момче има над 5,50 (а смея да твърдя,че са машини по математика).
И аз ходих януари,всичко си знаех,ама оценката не е за хвалба.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Хайде!Christine_Di написа:Оо и аз вече им завиждам! Дай да ги обезкостим!~Suzie написа:Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Д
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Чак пък толкоз – да беше проверила!deepblue_ написа: Е, разбира се, но не би било лошо, ако ни зарадват с по една хубава оценка, като за начало
....аз снощи какви ли не работи сънувахпо едно време чак си мислех да ставам да проверявам, но след кратка пауза осъзнах, че съм луда и легнах
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Абе ей чшшш - много пишете, пет пъти ми каза че не мога да си публикувам защото сте писали... брех, че журналисти се извъдихте! хахаха~Suzie написа:Хайде!Christine_Di написа:Оо и аз вече им завиждам! Дай да ги обезкостим!~Suzie написа:Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Ди то се оплакват от оценки от сорта на 4.95... аз на 4.95 на есето ще скачам от кеф
![]()
Ооо аз също не бих върнала 4.95
- pifiella
- Пишете, о, братя
Ако имам 4,95 съм вътре!Нали?Christine_Di написа:Абе ей чшшш - много пишете, пет пъти ми каза че не мога да си публикувам защото сте писали... брех, че журналисти се извъдихте! хахаха~Suzie написа:Хайде!Christine_Di написа:Оо и аз вече им завиждам! Дай да ги обезкостим!~Suzie написа:Ох, как завидях на тези, които в неделя бяха на изпит в УНСС, а днес вече си бяха разбрали резултатите... :Ди то се оплакват от оценки от сорта на 4.95... аз на 4.95 на есето ще скачам от кеф
![]()
Ооо аз също не бих върнала 4.95
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn