[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от pifiella »

Аз бях в 243-та.
Имаше само 5 или 6 момчета.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
Monax
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: друг

Мнение от Monax »

moniiiii написа:Monax, да 292 откъде разбра? Добре де, някой, който е писал нещо суууууууупер оригинално, да се обади...
Хехе и аз бях там. :compress: Къде стоеше долу- горе? :scratch:
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

monax, на последния ред оранжева блуза бях с кола и вода :)
Аватар
Monax
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: друг

Мнение от Monax »

Аз бях със син суичър, черни дънки, висок. Малко пред теб съм бил сигурно. :salute: :cheers:
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

След тези ясни обяснения кой,къде и с какво е бил облечен – да идем на кафе, ще се познаем от първият път! :))))))
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Хора,да станем колеги,ще ходим на кафе всеки ден,обещавам ви! Няма да се измъкнете лесно... :D
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

pifiella написа:Хора,да станем колеги,ще ходим на кафе всеки ден,обещавам ви! Няма да се измъкнете лесно... :D
Дай в един факултет да сме - пак ще ходим на кафе! Хахахах (Аз не пия кафе, ще искам нескуйк!)
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
Дамянов
В началото бе словото
Специалност: Социална Педагогика
Курс: първи

Мнение от Дамянов »

240-та зала - 3 момчета, 17 момичета... дори един от другите двама направи брилянтната асоциация, че е 17.03. ... :)
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip
?"
- М
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от KeepItClassy »

В 255 бяха около 4-5 момчета, аз седях до едното и ми беше много забавно да му хвърлям по едно око, понеже като казаха темата, стоя около 10-20 минути и само гледаше шашнат из залата. После реши да разгледа аз какво толкова пишех, защото почнах веднага след като написаха темата, и чак когато аз тръгнах да си пиша беловата, на него му дойде музата и яко се разбърза. :D

Иначе ми направи впечатление, че имаше един с костюм и доста изпъкваше сред останалите :)
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

trichkova написа:
Надежден Случай написа:Само от моята зала никой се не показва

В коя зала си бил?
218-а.За щастие бяхме една от залите с минимален брой кандидати,и при нас,както и в 240-а,съотношението беше 17:3 за момите.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
deepblue_
В началото бе словото

Мнение от deepblue_ »

KeepItClassy написа:В 255 бяха около 4-5 момчета, аз седях до едното и ми беше много забавно да му хвърлям по едно око, понеже като казаха темата, стоя около 10-20 минути и само гледаше шашнат из залата. После реши да разгледа аз какво толкова пишех, защото почнах веднага след като написаха темата, и чак когато аз тръгнах да си пиша беловата, на него му дойде музата и яко се разбърза. :D

Иначе ми направи впечатление, че имаше един с костюм и доста изпъкваше сред останалите :)
И теб те видях с едно прекрасно оранжево половерче :mrgreen:
и да, доста пишеше :) за разлика от мен :bom:
The only place success comes before work is in the dictionary
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото

Мнение от KeepItClassy »

deepblue_ написа:И теб те видях с едно прекрасно оранжево половерче :mrgreen:
Ауу как успя да ме познаеш :) Аз успях да намеря само двама човека от форума, и то за едното момиче не съм сигурна :D Ти къде стоеше? Трябваше да се обадиш, имахме уговорка за ходенето по стълбите !! :mrgreen:
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
deepblue_
В началото бе словото

Мнение от deepblue_ »

KeepItClassy написа:
deepblue_ написа:И теб те видях с едно прекрасно оранжево половерче :mrgreen:
Ауу как успя да ме познаеш :) Аз успях да намеря само двама човека от форума, и то за едното момиче не съм сигурна :D Ти къде стоеше? Трябваше да се обадиш, имахме уговорка за ходенето по стълбите !! :mrgreen:
Беше ме срам малко :colors: пък и бях много объркана, защото не можех да намеря стаята и буквално изкарвах хора и ги карах да ме заведат до 255 :mrgreen:
След това седнах на място, на което нямаше плик, но си мислех, че ще ми дадат.... но едно мило момиче ми каза, че трябва да седна на място с плик :scratch: започнах да пиша и ми спря химикалът... :cheers:
Иначе бях най отзад-с дебело ябълково яке и с големи тигрови ушанки :)
The only place success comes before work is in the dictionary
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото

Мнение от KeepItClassy »

deepblue_ написа:Беше ме срам малко :colors: пък и бях много объркана, защото не можех да намеря стаята и буквално изкарвах хора и ги карах да ме заведат до 255 :mrgreen:
След това седнах на място, на което нямаше плик, но си мислех, че ще ми дадат.... но едно мило момиче ми каза, че трябва да седна на място с плик :scratch: започнах да пиша и ми спря химикалът... :cheers:
Иначе бях най отзад-с дебело ябълково яке и с големи тигрови ушанки :)
Това е, защото не бяхме хванати за ръце по стълбите, казвам ти!! :) Нищо, дано въпреки всички премеждия да си написала страхотно есе!

И какъв е тоя срам, моля ти се! Ние ПР-и ли ще ставаме или какво :lol: Другият път по- смело, въпреки че изглежда така, аз всъщност не ям хора :JC_cheesy: (само шоколади)

И за да не спамя, ще попитам има ли някой от Бургас който утре ще ходи на това?
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Дамянов написа:240-та зала - 3 момчета, 17 момичета... дори един от другите двама направи брилянтната асоциация, че е 17.03. ... :)
И като спомена датата - в моята аудитория (292) едно девойче сцепи мрака с въпроса "Извинете, датата с цифри ли да я пишем, или с букви?".. Много се смях :lol:
За моето есе к'во да кажа.. :roll: Първите минути и аз се оглеждах като вентилатор и се чудех защо все на мен се случва :) В крайна сметка се получи доста лоша комбинация от пълен негативизъм, гарниран със сложната ни политическа обстановка. Надеждата ми е, че ще го проверява някой със сходни виждания в областта, иначе съм на 90 % изгубен :? И все пак, надеждата умира последна ! :bounce:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”