Само не разбрах що с такава увереност ми казвате, че не съм разбрал картинката. Някой от вас ли я е рисувал или просто като в училище си говорим какво е искал да каже авторът?
Иначе казах кое е правилно за мен - всички да виждат терена, а ако някой чак толкова е заслужил или съдбата го е облагодетелствала, ще гледа от ложата, а не от щайга зад оградата.
Къде е равенството?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Къде е равенството?
Е как бе, Иво... Ама разбира се, че основната цел на автора на тая картинка е просто да ни покаже как според консерваторите и либералите хората с разлика в ръста следва да гледат бейзболен мач - естествено, без това да има каквото и да било общо с други ситуации и с възгледите на въпросните групи като цяло. Мач като мач. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Верно, колко от вас са ходили на бейзболен мач и някой висок им спирал гледката с кратуна?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Кажи го на Андерс Брайвик. Като една уважаваща себе си консерва няма как да пропусна да драсна гадното си,антихуманно мнение,но вече наистина заспивам върху клавиатурата,така че оставям коментар,колкото да ме подсети да си натреса мнението следващия път като вляза.The Stig написа:Norway would like to have a word with youdismisstorka написа:Социализмът е една прекрасна идеология, но зле работеща на практика.
А иначе Кристо пак е предрусал и сравнява ябълки с портокали
Ахъм,като поразчетох коментарите,ми то дори самоопределящи се като либерали откриват абсурда в тази карикатура,какво остава язе да почвам.Само ще потвърдя упоменатото по-горе,с което съм съгласен - социализмът/комунизмът в чист вид биха били нещо прекрасно,но подобна идеология няма как да се осъществи докато съществуват расови,религиозни,културни различия между жителите на съответната държава.А и факторът,че човек по природа се старае повече да прецака другия,отколкото да оправи своите бакии,някак ебава цялата система.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нищо не е прекрасно в чистия си вид, и равенството, пък и и комунизмът няма как да са, та дори и консерватизмът. Ауу, какво написах накрая. Сега отивам да се срамувам от себе си. 
Into the endless we ride...