[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Monax
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: друг

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от Monax »

moniiiii написа:Аз май доста се разпилях. Като си го четях звучеше смислено, ама този, който не ми е в главата и не знае какво искам да кажа, не знам как ще му се стори. Като цял обвиних протестиращите, обвиних и непротестиращите, обвиних управниците, обвиних технологиите. Минах през цифровизацията (не питайте каква е връзката) , написах, че хората са сива техника. Писах, че протестиращите сигурно се мислят за Левски и Паисий, писах, че ако те влязат във властта и те ще си напълнят гушите(буквално го написах). Накрая имах оптимистичен финал, даже имам обръщение към света... В общи линии МАРМАЛАААААД!!!

В моята стая пък след час и половина квесторите ни казаха, че това всъщност е роман. И егоистичните дечица от стаята ми имаха наглостта да се ядосат как можело да не ни кажат по-рано.. При положение, че според мен изобщо не трябваше да ни казват, но както и да е. И доста от тях се плъзнаха по повърхността да правят паралел с романа, при положение, че не са го чели,а аз не направих тази грешка, но за сметка на това имам доста други глупости.

Аз се радвам за себе си, че бях мноого спокойна, ама чак неестествено много, пък "каквото сабя покаже" нататък.
А не мислите ли, че темите бяха прекалено лесни. Особено "Пътуване без граници" такива есета и в шести клас сме писали. В общи линии доста благодатни, дано това не изиграе лоша шега.
292? :salute:
Аватар
Магичка
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Магичка »

Здравейте и от мен! Темата беше изтеглена в нашата зала(272)...и не останах очарована, когато я чух! Очаквах нещо доста по различно, но такъв ни бил късмета!
Написах 2 страници и половина. И направо да ви кажа, не очаквам висока оценка. Писах за протестите на 3-ти март и за децата лишени от родителски грижи!
Ще чакам оценката, и каквото стане!
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
tamarsaaD
В началото бе словото

Мнение от tamarsaaD »

Хаха и аз бях в 272 . Стори ми се по-лесна в сравнение с другите 2 контролни теми. Когато я обявиха аз стоях 20 мин. и се гледах през прозореца а и оглеждах из стаята - имаше едно мн симпатично момче,седнало на 1ви ред. хаха :Д каквото сабя покаже. На мен си ми хареса каквото написах : )))
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

имаше едно мн симпатично момче,седнало на 1ви ред. хаха :Д каквото сабя покаже. На мен си ми хареса каквото написах : )))[/quote]

При мен имаше симпатично момче точно до мен, но беше ацки притеснен и си беше глътнал граматиката. хаха

Момчетаа, къде се губите? Знам, че нашият пол е доста по-разпространен, но пък вас хич ви няма. В стаята ми имаше 3-4 момчета от 40 кандидати.

И съвет към момичетата: В град Лъки взаимоотношениято момче: момиче и такова, че на всяка жена се падат по 3ма мъже, така че може да се запътваме натам?
Аватар
rebellefleur
В началото бе словото

Мнение от rebellefleur »

Определено по темата можеше да се пише предостатъчно, стига да имаш желание. Друг е въпросът, че аз не съм доволна от себе си. По-късно ми хрумнаха толкова много неща, които можех да включа, но уви написах доста общо, без да се задълбочавам. Нищо, ще видиме оценките. Дано сме се справили добре. :)

Не знаех за книгата, ще поправя грешката си и още тази вечер ще я започна! :)
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

Monax, да 292 откъде разбра? Добре де, някой, който е писал нещо суууууууупер оригинално, да се обади...
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от KeepItClassy »

Аз започнах с "Раждаме се. Минава време. Умираме." и развих темата, че светът е такъв какъвто сами си го направим, и че точно това "минаващо време" е от значение. Писах, че нищо в света не се е появило ей така и всичко е било създадено от човека, и че нашите дядовци, оставят техният свят на нашите родители, а те на нас.. и някакви такива глупости, като накрая завърших, че всяко поколение един вид създава нов свят, прекрасен за него си, а следващото създава друг нов свят и т.н. и че ние сме тези, които сме длъжни да осигурим прекрасен свят за децата си и да ги поведем в него. Нещо от тоя род беше, мъгливо ми е на няколко места и не мога да се сетя за подробности. Това, което помня е, че писах, че има два начина да се направи къща от карти и завъртях цялото нещо по един, струва ми се, доста интересен начин, който се надявам да се е получил и да бъде разбран и оценен :D Ще видим дали "великите ми творения" са се приели добре.
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя

Мнение от ~Suzie »

Хей! Здравейте и от мен ^^
От август месец насам се опитвам да си направя профил :Д и та-дам най - накрая успях.
Аз също бях в 272-ра зала ((:

Много харесах темата, харесвам и есето, което сътворих. Разбира се, очаквам буквално всякаква оценка. Нямам нагласата за нищо конкретно.
И аз не бях чувала за книгата, което е само моя грешка...

Започнах есето си с... 21 декември 2012. С това как част от хората са приемали датата за "край на света", но друга част виждаха спасение в нея с едно "ново начало". Свързах го с протестите и как наистина наблюдаваме промяна в мисленето на българина, как все повече хора се борят за своя "нов прекрасен свят"... цитирах Ганди и Айнщайн, направих асоциация с "V for Vendeta"...
Като цяло в моите представи се справих. Винаги може и по - добре, но като за първи изпит... не съм критична ((:

"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
mery.p.k
В началото бе словото

Мнение от mery.p.k »

Здравейте и от мен! :)

Аз бях в 83-та зала. Когато видях темата първоначално се зарадвах, защото очаквах нещо много по-ограничаващо. След това, когато започнах да формулирам мислите си настъпи хаос от много неща, които ми хрумнха, но нито едно от тях не беше достатъчно оригинално.

В крайна сметка писах за момичето в представите си и света в нейните очи и нейните преживявания.. малко като от трето лице. Сравително доволн съм, но есетата и оценките им са много относителни.

Нещото, което обаче не съобразих е, че използвах имена.. прозиволни за момичето от представите ми. Надявам се, да не съм направила огромна грешка с това.

Сега остава само да си чакаме оценките! :)
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

Здравейте и от мен!

Аз бях в 83-та зала.

ето някое познато лице, и аз бях в 83-та, първите 5 минути след обявяването на темата гледах като застреляна, но после нахвърлях идеите в план и се захванах....от тук насетне каквото сабя покаже :)
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Само от моята зала никой се не показва,а от 272-а са много активни.Виждам,че статуквото на всеки 5-6 дами да се пада по един коч не е бил признак само на нашата зала,ние бяхме само трима.От една страна е добре,по-малко конкуренция,но от друга съм разочарован от тоталното затъпяване и липса на амбиция у силния пол.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО

Мнение от Geri.A »

mery.p.k написа: Нещото, което обаче не съобразих е, че използвах имена.. прозиволни за момичето от представите ми. Надявам се, да не съм направила огромна грешка с това.
Изобщо не си, няма страшно.
Надежден Случай написа: От една страна е добре,по-малко конкуренция,но от друга съм разочарован от тоталното затъпяване и липса на амбиция у силния пол.
По традиция във ФЖМК кандидатстват по-малко момчета - това няма нищо общо със затъпяването и липсата на амбиция. Момичетата се насочват към по-хуманитарните дисциплини, момчетата - обратно. Неслучайно ФМИ е пълен с момчета. ;) И да, онези, които решават да кандидатстват във ФЖМК са привилегировани - конкуренцията наистина е по-малка.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Ясно ми е,неслучайно квотите са повече за момичета,но все пак съотношение едно към пет ми идва малко в повече.А това за затъпяването го казах по общи впечатления,но като се замисли човек май не е само при силния пол.Не знам,може и да греша,живея в малък град и с такива впечатления оставам.От целия ми набор в училището,в което уча,ще кандидатстваме общо четири човека,като двама са тръгнали по-скоро колкото да се оправдаят,че са пробвали.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

[quote="Надежден Случай"]Само от моята зала никой се не показва

В коя зала си бил?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

McDreamiell написа:Темата е малко tricky според мен, защото е малко обширна и можеш много лесно да му изпуснеш края.. Към края да няма грам връзка с началото. Не искам да ви обезкуражавам, но първата изпитна сесия оценките са по-ниски по принцип...

Търговец на кристал, ти нямаше ли да ходиш в Чехия? Пак ли кандидатсваш? :P
Е, какво да му кандидатствам, като аз се изучих почти на макс във ФЖМК! Да речем, че бях в една от залите по административна работа. :) Иначе да, правилно си запомнил - тъкмо преди час си пристигнах обратно от България.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”