[КСК 2013] Книгоиздаване
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Re: [КСК 2013] Книгоиздаване
Това е една от двете специалности, ентусиазмът за които много ме радва, въпреки че не ги уча. След като това си ви е първо желание, силно стискам палци да се справите! Нямам нищо за казване в момента, просто минавам, за да ви поспамя малко и да ви пожелая успех другата седмица. 
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Mephisto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Книгоиздаване
@radi.dobrich - Резултатите винаги излизат по едно и също време. Можете да се изненадате (приятно!) по всяко време на денонощието 
@Ер Малка - Благодаря, че посети темата, колега =)
EDIT:
Излезе разпределението за изпитите: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rva_sesiya
Винаги кандидатите за книгоиздаване са се представяли повече от достойно. В моят курс е и момичето, което има 6.00 на този изпит и тя е единствена. Бъдете спокойни, уверени и успеха сам ще дойде
@Ер Малка - Благодаря, че посети темата, колега =)
EDIT:
Излезе разпределението за изпитите: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rva_sesiya
Винаги кандидатите за книгоиздаване са се представяли повече от достойно. В моят курс е и момичето, което има 6.00 на този изпит и тя е единствена. Бъдете спокойни, уверени и успеха сам ще дойде
.:{~Блог~}:.
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване (след година)
- Курс: друг
Ер Малка, благодаря за отбиването и пожеланието!
Аз съм в зала 272! Предполагам, че това не е много голям късмет - 75 човека, предполагам, че ще има достатъчно странични шумове, които да ме разсейват при това положение, но пък се надявам точно този ден да не ми спира мисълта заради дреболии.
Благодаря за съвета, Mephisto! Аз имам странния навик да се притеснявам седмици наред преди някакво събитие от този род и накрая като дойде да съм по-спокойна и от камък, така че силно се надявам това да се случи и този път, тъй като, ако съм на тръни както сега, изгорях
Честно казано, вече нямам никакво търпение да идва, че да заминава и да не го мисля толкова изпита
Аз съм в зала 272! Предполагам, че това не е много голям късмет - 75 човека, предполагам, че ще има достатъчно странични шумове, които да ме разсейват при това положение, но пък се надявам точно този ден да не ми спира мисълта заради дреболии.
Благодаря за съвета, Mephisto! Аз имам странния навик да се притеснявам седмици наред преди някакво събитие от този род и накрая като дойде да съм по-спокойна и от камък, така че силно се надявам това да се случи и този път, тъй като, ако съм на тръни както сега, изгорях
Честно казано, вече нямам никакво търпение да идва, че да заминава и да не го мисля толкова изпита
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
Успех, кандидат-студенти!
Тъкмо ставам, разсънена съм още преди да си изпия кафенцето.
Тъкмо ставам, разсънена съм още преди да си изпия кафенцето.
- emabell
- В началото бе словото
ради и аз съм към 272
- mborova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Мили и услужливи хора, бихте ли могли да ми кажете какъв е бил минималния бал от миналата година в книгоиздаването, защото там, където бяха извадени за всички специалности за нашата липсваха 
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Първо класиране.
За второ и трето ми се губят..
За второ и трето ми се губят..
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
Ер Малка
- Вазов
Айде, деееее, книгоиздатели, защо се губите? Искам да ви следя темичката, а то няма какво да се следи
Някой направи ли връзка с книгата днес? Вие сте надеждата, защото тазгодишните кандидат-пиари май са над тези неща и само се скараха на онези, които се осмелиха да споменат за съществуването на такава книга...
Някой направи ли връзка с книгата днес? Вие сте надеждата, защото тазгодишните кандидат-пиари май са над тези неща и само се скараха на онези, които се осмелиха да споменат за съществуването на такава книга...
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
В специалност книгоиздаване миналата година на трето класиране са приемали с 21 и нещо бал. Не помня точно, но го гледах някъде из форума 2-3 дена преди изпита.
emabell, значи сме се видели
Ер Малка, за книгата научавам, благодарение на теб
Никаква връзка с нея не съм правила, заглавието ми е силно непознато. Но който се е сетил, да му е честито, със сигурност ще му бъде в плюс
Аз на изпита вече бях на батерии, мисля че нищо не направих
Само се офлянквах, мисълта ми течеше към всичко друго, но не и целта ала за сметка на това бях с приповдигнато настроение и хич не ми пукаше
Опитах се да не пиша излишни неща, тъй като по принцип съм адски обширна, но преповтарям информацията и се получава като дърпане на локуми. Реших да избегна този феномен, затова си имах и чернова и съвсем не ми допадна какво се случи с творението ми.
По принцип в училище точно на такива неща, които аз не харесвам, ми пишат шестици, но нямам надежда този път да се случи - очаквам оценка между 3 и 4.50, но 4.50 в много краен случай, евентуално ако просто решат да не ми четат есето
Писах около 2 страници и половина, нямаше три. Почнах с адски дребен шрифт, после го сравних с този на двама колеги - единия пишеше двойно, а другия тройно по-големи букви.
Надявам се да не измъча много проверяващите, поне се опитах да пиша четливо, което не ми е присъщо
Като цяло моето внимание се съсредоточи върху протестите и смяната на правителството, откъм политическата страна на нещата. От философска гледна точка намесих някакви неща за надеждата, нейната загуба в по-възрастното от нас население и как ние имаме право все още да я таим в себе си. Някакви неща завъртях. Описах пробуждането на народа като ставаща от зимен сън мечка - в черновата имам една страница за точно този първи ми абзац, а от тази една страница взех не повече от 7-8 реда
Намесих свободата на словото, мисълта, духа, но тези неща май доста набързо ги прехвърлих.
Опитвах се два звуча позитивно, но се лъкатушех в негативната зона по-добре, стана малко шизофренично ама какво да се прави пък... Надеждата ми е юни месец, тази оценка от първата сесия направо я отписвам
Какво направихте вие? Аз сега ще ходя да видя журналистите и пиарите какво си бърбаросват
emabell, значи сме се видели
Ер Малка, за книгата научавам, благодарение на теб
Аз на изпита вече бях на батерии, мисля че нищо не направих
Писах около 2 страници и половина, нямаше три. Почнах с адски дребен шрифт, после го сравних с този на двама колеги - единия пишеше двойно, а другия тройно по-големи букви.
Като цяло моето внимание се съсредоточи върху протестите и смяната на правителството, откъм политическата страна на нещата. От философска гледна точка намесих някакви неща за надеждата, нейната загуба в по-възрастното от нас население и как ние имаме право все още да я таим в себе си. Някакви неща завъртях. Описах пробуждането на народа като ставаща от зимен сън мечка - в черновата имам една страница за точно този първи ми абзац, а от тази една страница взех не повече от 7-8 реда
Опитвах се два звуча позитивно, но се лъкатушех в негативната зона по-добре, стана малко шизофренично ама какво да се прави пък... Надеждата ми е юни месец, тази оценка от първата сесия направо я отписвам
Какво направихте вие? Аз сега ще ходя да видя журналистите и пиарите какво си бърбаросват
Каква беше темата, че аз изпуснах?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
radi.dobrich, и аз писах подобни неща и очаквам всичко като оценка. Нямах предства за съществуването на книгата. 
-
Ер Малка
- Вазов
"Прекрасният нов свят"Мила написа:Каква беше темата, че аз изпуснах?
- Mephisto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Книгоиздаване
Вижте нещо интересно, които колегите представиха:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 306&type=1
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 306&type=1
.:{~Блог~}:.
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
cacao, сигурна съм, че не малко хора са обърнали внимание на протестите /да не говорим, че по едно време станахме слушатели на протестиращите
Видях, че на някои са им казали още на изпита, че темата е заглавие на роман, но не съм сигурна, че аз самата бих се възползвала от подобна информация... освен ако не ми обяснят и за какво иде реч в книгата. Май се радвам, че на нас не са ни споменали за това, защото щях да се комплексирам задето не я знам и съвсем щях да забатача нещата