[КСК 2013] Книгоиздаване

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Re: [КСК 2013] Книгоиздаване

Мнение от Ер Малка »

Това е една от двете специалности, ентусиазмът за които много ме радва, въпреки че не ги уча. След като това си ви е първо желание, силно стискам палци да се справите! Нямам нищо за казване в момента, просто минавам, за да ви поспамя малко и да ви пожелая успех другата седмица. :D
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Mephisto
От дъжд на вятър
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от Mephisto »

@radi.dobrich - Резултатите винаги излизат по едно и също време. Можете да се изненадате (приятно!) по всяко време на денонощието :)
@Ер Малка - Благодаря, че посети темата, колега =)

EDIT:

Излезе разпределението за изпитите: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rva_sesiya

Винаги кандидатите за книгоиздаване са се представяли повече от достойно. В моят курс е и момичето, което има 6.00 на този изпит и тя е единствена. Бъдете спокойни, уверени и успеха сам ще дойде :)
.:{~Блог~}:.
radi.dobrich
В началото бе словото
Специалност: Книгоиздаване (след година)
Курс: друг

Мнение от radi.dobrich »

Ер Малка, благодаря за отбиването и пожеланието!
Аз съм в зала 272! Предполагам, че това не е много голям късмет - 75 човека, предполагам, че ще има достатъчно странични шумове, които да ме разсейват при това положение, но пък се надявам точно този ден да не ми спира мисълта заради дреболии. :lol:
Благодаря за съвета, Mephisto! Аз имам странния навик да се притеснявам седмици наред преди някакво събитие от този род и накрая като дойде да съм по-спокойна и от камък, така че силно се надявам това да се случи и този път, тъй като, ако съм на тръни както сега, изгорях :bom:
Честно казано, вече нямам никакво търпение да идва, че да заминава и да не го мисля толкова изпита :mrgreen:
radi.dobrich
В началото бе словото

Мнение от radi.dobrich »

Успех, кандидат-студенти! :lol:
Тъкмо ставам, разсънена съм още преди да си изпия кафенцето. :mrgreen:
Аватар
emabell
В началото бе словото

Мнение от emabell »

ради и аз съм към 272
Аватар
mborova
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от mborova »

Мили и услужливи хора, бихте ли могли да ми кажете какъв е бил минималния бал от миналата година в книгоиздаването, защото там, където бяха извадени за всички специалности за нашата липсваха :?
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Първо класиране.
За второ и трето ми се губят..
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Айде, деееее, книгоиздатели, защо се губите? Искам да ви следя темичката, а то няма какво да се следи :mrgreen:
Някой направи ли връзка с книгата днес? Вие сте надеждата, защото тазгодишните кандидат-пиари май са над тези неща и само се скараха на онези, които се осмелиха да споменат за съществуването на такава книга...
radi.dobrich
В началото бе словото

Мнение от radi.dobrich »

В специалност книгоиздаване миналата година на трето класиране са приемали с 21 и нещо бал. Не помня точно, но го гледах някъде из форума 2-3 дена преди изпита.
emabell, значи сме се видели :mrgreen:

Ер Малка, за книгата научавам, благодарение на теб :compress: Никаква връзка с нея не съм правила, заглавието ми е силно непознато. Но който се е сетил, да му е честито, със сигурност ще му бъде в плюс :cheers:
Аз на изпита вече бях на батерии, мисля че нищо не направих :mrgreen: Само се офлянквах, мисълта ми течеше към всичко друго, но не и целта ала за сметка на това бях с приповдигнато настроение и хич не ми пукаше :lol: Опитах се да не пиша излишни неща, тъй като по принцип съм адски обширна, но преповтарям информацията и се получава като дърпане на локуми. Реших да избегна този феномен, затова си имах и чернова и съвсем не ми допадна какво се случи с творението ми. :lol: По принцип в училище точно на такива неща, които аз не харесвам, ми пишат шестици, но нямам надежда този път да се случи - очаквам оценка между 3 и 4.50, но 4.50 в много краен случай, евентуално ако просто решат да не ми четат есето :mrgreen:
Писах около 2 страници и половина, нямаше три. Почнах с адски дребен шрифт, после го сравних с този на двама колеги - единия пишеше двойно, а другия тройно по-големи букви. :roll: Надявам се да не измъча много проверяващите, поне се опитах да пиша четливо, което не ми е присъщо :lol:
Като цяло моето внимание се съсредоточи върху протестите и смяната на правителството, откъм политическата страна на нещата. От философска гледна точка намесих някакви неща за надеждата, нейната загуба в по-възрастното от нас население и как ние имаме право все още да я таим в себе си. Някакви неща завъртях. Описах пробуждането на народа като ставаща от зимен сън мечка - в черновата имам една страница за точно този първи ми абзац, а от тази една страница взех не повече от 7-8 реда :mrgreen: Намесих свободата на словото, мисълта, духа, но тези неща май доста набързо ги прехвърлих.
Опитвах се два звуча позитивно, но се лъкатушех в негативната зона по-добре, стана малко шизофренично ама какво да се прави пък... Надеждата ми е юни месец, тази оценка от първата сесия направо я отписвам :mrgreen:

Какво направихте вие? Аз сега ще ходя да видя журналистите и пиарите какво си бърбаросват :lol:
Аватар
Mephisto
От дъжд на вятър

Мнение от Mephisto »

Браво за хубавате тема, колеги. Очаквам високи оценки
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Каква беше темата, че аз изпуснах?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
cacao
В началото бе словото

Мнение от cacao »

radi.dobrich, и аз писах подобни неща и очаквам всичко като оценка. Нямах предства за съществуването на книгата. :oops:
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Мила написа:Каква беше темата, че аз изпуснах?
"Прекрасният нов свят" :D
Аватар
Mephisto
От дъжд на вятър

Мнение от Mephisto »

Вижте нещо интересно, които колегите представиха:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 306&type=1
radi.dobrich
В началото бе словото

Мнение от radi.dobrich »

:flower: :flower: Голям креативизъм! Радвам се, че сподели с нас - тъкмо да изплакнем малко очите си :lol:
cacao, сигурна съм, че не малко хора са обърнали внимание на протестите /да не говорим, че по едно време станахме слушатели на протестиращите :mrgreen: беше малко разсейващо за мен/, но не ми се гадаят оценки :lol: Ще изчакаме па ще видим как сме се справили :wink:
Видях, че на някои са им казали още на изпита, че темата е заглавие на роман, но не съм сигурна, че аз самата бих се възползвала от подобна информация... освен ако не ми обяснят и за какво иде реч в книгата. Май се радвам, че на нас не са ни споменали за това, защото щях да се комплексирам задето не я знам и съвсем щях да забатача нещата :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”