Математика II

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Vulev
В началото бе словото

Мнение от Vulev »

Е няма ли да бъдат 10 задачи. Ако е така с геометрията има толкова места да ви забутата. традицията е вписани и описани фигури, синусова и косинусова теорема, формули за лица, екстремална задача, тригонометрия, приложена за триъгълник. Алгебрата е във всякакви нюанси, особено решаване на задача с допускане на противното или формули на Виет за полиноми. Желая ви успех! И ако имате някакви проблеми, казвайте да помагам, докато е време.
Групите от свободните вектори имат прости идеали-те искат да притежават пръстени. Когато полиномите пуснат корените си в някое поле, Лайбниц и Нютон ще интегрират към нашето пространство онези диференциални форми, които имат сериозен потенциал.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

10 задачи са, разбира се, не си прочел внимателно.

А за ектремалната..може, но едва ли за десета.
Изображение
luckyluchano
В началото бе словото

Мнение от luckyluchano »

Вече взех да се притеснявам за разпределението за изпита МатематикаII-кога мислят да го изнесат?То вече няма много време и по принци за другите изпити го правиха навреме.Ако някой има някаква информация може да ме просвети ще съм му благодарна:))
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Ами аз писах, че едва ли в събота/неделя ще го изкарат, тъй като ме съмнява да разботят уикенда. Така че вероятно понеделник...
Изображение
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

А някой да знае кога ще излезнат резултатите от математика 1 ?
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Навсякъде май излизат около 10 дни след изпита, но официална информация никъде не съм видяла. :roll:
Изображение
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

В другите университети - една седмица след изпита. Тук може и да се позабавят малко. :roll:
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами значи ще трябва да се ходи и на математика 2, дано изкарат разпределението до изпита :)
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Tabledott написа:Ами значи ще трябва да се ходи и на математика 2, дано изкарат разпределението до изпита :)
абе ти си влязъл вече отдавна :) ела да подскажеш малко на нас останалите :))
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

J`E`K`O написа:
Tabledott написа:Ами значи ще трябва да се ходи и на математика 2, дано изкарат разпределението до изпита :)
абе ти си влязъл вече отдавна :) ела да подскажеш малко на нас останалите :))
Хаха :)
Ами сигурно съм влязъл каквото поискам, ама знае ли човек... пък и този предварителен беше толкова лесен, че мислех, че ще стане като в ТУ ;)
Иначе сега може да се получи доста парадоксално при мен да имам 5,90 на елементарния предварителен, а пък на доста трудния редовен да имам 6,00 (факт е, че 10-та е доста трудна), ама кой знае, може да съм сбъркал нещо на лесните задачи, че ги претупах за 15 мин.
Иначе сега очаквам готина планиметрия- тези задачи са ми любимите от кандидат-студентските, просто са мн. готини, пък и ми помагат да си вдигна самочувствието от планиметрията на олимпийско ниво, където съм зле :).
Разбира се, очаквам "интересна" 10-та, т.е. такава, която не се прави за 10 мин :0
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Аз пък очаквам много лесен изпит като изключим десета задача, която почти никой няма да може да реши. :P
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Пфууу, няма да излиза разпределението най-после :P
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Аз пък не знам какво да очаквам. СУ тази година доказаха, че са уникални и не следват никакви логики (в добрия смисъл). Първо изненадаха всички с лесния предварителен. След това, когато всички очаквахме, че на 18 Юли ще решаваме пак лесни задачи като на 7 Май, дадоха не толкова лесна тема (в сравнение с предварителния мисля, че темата беше доста по-трудна). Ще видим сега какво ще измислят. Аз лично си пожелавам текстова задача за движение, работа и т.н.

Леко ще ми липсва стереометрията, но какво да се прави...
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

sedrik написа: Леко ще ми липсва стереометрията, но какво да се прави...
Хахахаха, радваш!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Tabledott написа:
sedrik написа: Леко ще ми липсва стереометрията, но какво да се прави...
Хахахаха, радваш!
Що бе, стереометрията е много по-яка от геометрията. :) Друг е въпросът, че и на двата изпита ги обърках задачите, вторият път по изключително глупав начин. :cry:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”