ФОРУМНИ СРЕЩИ - 2012г., 2013г.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: ФОРУМНИ СРЕЩИ - 2012г.
Мейби.... Ще пробвам
Поне FoE трябва да позная
Поне FoE трябва да позная
Някога, някога, толкова някога...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нали все още никой не държи да ходим в Борисовата?
То не че знам къде ще ни съберат толкоз хора (Ерката, Иммортълката и Зрител също казаха, че може да минат, евентуално и Носферату), ама не ми се ще да се разболявам(е) зорлем.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ми аз отворих сезона в сряда и ми беше ок. Ама... тфа май няма отношение към нормалните хора 
Иначе мисля, че само китайския би ни побрал или (спасителния вариант обикновено) Мачу Пикчу. Би било яко да се направи резервейшан, ама аз няма да се занимавам с това.
Иначе мисля, че само китайския би ни побрал или (спасителния вариант обикновено) Мачу Пикчу. Би било яко да се направи резервейшан, ама аз няма да се занимавам с това.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Аз няма да мога да дойда.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз мога да звънна, ама в кое от двете и за колко души? Че като гледам колко са мейбетата, може да се окажем наполовина на заявената бройка.
Дид, не знам за около тебе, ама тук вали сняг в момента, а след вчерашния порой няма начин пейките да са изсъхнали. Да не говорим и че от сряда насам температурите ще да са паднали с десетина градуса. Ако настоявате за Борисовата, викам все пак преди това да идем някъде за по питие-две и после вече да се решава кой накъде е.
Дид, не знам за около тебе, ама тук вали сняг в момента, а след вчерашния порой няма начин пейките да са изсъхнали. Да не говорим и че от сряда насам температурите ще да са паднали с десетина градуса. Ако настоявате за Борисовата, викам все пак преди това да идем някъде за по питие-две и после вече да се решава кой накъде е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
Аз писах на Дид, но и тук да кажа, че ще дойда към 8 и 30, ще звънна да разбера къде сте.
И на мен ми се ходеше в Борисовата, ама днес времето е на различно мнение...става за едно-два кръгчета, но не и за заседяване
И на мен ми се ходеше в Борисовата, ама днес времето е на различно мнение...става за едно-два кръгчета, но не и за заседяване

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Не искате да ходите в борисовата днес. Вече бях навън и провесих ледени висулки. Идете си някъде на топло, където няма да сте застрашени от измръзване. : )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
Вчера се разболях и се надявах днес да съм вече ок, ама в момента си правя тайлол хот, така че не ме бройте 
Анди, недей цитира толкова, пойнтлес е и много разтегля темата, стигат ми моите ъпдейти.. : )
И се оправяй. Искаме мартеници
FoE
Анди, недей цитира толкова, пойнтлес е и много разтегля темата, стигат ми моите ъпдейти.. : )
И се оправяй. Искаме мартеници
FoE
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Ае, хора.. никой нищо не е казал за Борисова, дори не съм го предлагала, Ели го подметна, аз си споделих експириънса, датс ол. На сауна ше идем, ако кажете 
Форумна среща, петък, 15.03, Стълбите на Ректората, 19:00ч.
Ели + О.
Теди
Слайтър
Болейн + Иво
Нона
Либра мейбе
Клиникъл мейбе
Персей
Тошле мейбе
Димитко
Монита мейбе (аре, ве, успИ са : ) )
Geri.A мейбе
Хермине мейбе
Аз + 1
ОЩЕ!!!
Имайте предвид, че много бегло помна кой ще идва, кой няма, кой е мейбе и кой ще закъснява, така че.. стандартно чакаме 10-15 минути (днес може и 5 да са, защото си представям как точно и колко точно духа на стълбите на СУ) и потегляме нанякъдето. Телефони имате : )
Форумна среща, петък, 15.03, Стълбите на Ректората, 19:00ч.
Ели + О.
Теди
Слайтър
Болейн + Иво
Нона
Либра мейбе
Клиникъл мейбе
Персей
Тошле мейбе
Димитко
Монита мейбе (аре, ве, успИ са : ) )
Geri.A мейбе
Хермине мейбе
Аз + 1
ОЩЕ!!!
Имайте предвид, че много бегло помна кой ще идва, кой няма, кой е мейбе и кой ще закъснява, така че.. стандартно чакаме 10-15 минути (днес може и 5 да са, защото си представям как точно и колко точно духа на стълбите на СУ) и потегляме нанякъдето. Телефони имате : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Аз съм на работа до 19:30 и мисля след това да лягам да спя. Приятно изкарване 

- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Обратна връзка:
( :......Blog...... : )
Такава масова се очертаваше, а половината се отметнахте
Срамота, колеги
Евентуално +1 бр Стиг, вероятно със закъснение
Срамота, колеги
Евентуално +1 бр Стиг, вероятно със закъснение
The more you want, the easier you are to exploit
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
След дълга и безсънна нощ се чувствам като парцал, но понеже съм почивка от ралтъ тази вечер, с Гери.А ще дойдем ^^
пъ.съ: Хайде да ходим на О!Шипка/ Дивака/ Нещо-от-тоя-десен, съквартирантките ми живеят на китайска храна и не мисля, че мога да понеса повече
пъ.съ: Хайде да ходим на О!Шипка/ Дивака/ Нещо-от-тоя-десен, съквартирантките ми живеят на китайска храна и не мисля, че мога да понеса повече
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз съм напълно съгласна (на мен също не ми се яде китайско особено много), но въпросът е къде биха ни сместили толкова хора, при условие, че нямаме резервация. Аз съм окей и за Мачу Пикчу, но ми е прити мъч все тая. Само че така като гледам, варираме между 10 и 20 души и намирането на места определено ще бъде проблем.
В края на ноември
В края на ноември