ЗдравейтеKeepItClassy написа:Само така!DesyRuskova написа:Аз съм в 255 стая.![]()
Познайте кой ще дойде с голяяяяяма МилкаНяма нужда да нося нейм таг, няма да ме пропуснете.
Иначе напоследък чета освен Капитал и сайта на списание Мениджър. А тези дни си четох и където намеря седмичният си хороскоп, че няма да съм спокойна, ако звездите не са ми подредени както трябва
[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
The only place success comes before work is in the dictionary
- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Хахаха предлагам, да се водим за ръчички строени в колонка по двама, да не стане някой фал по етажите.deepblue_ написа:Здравейтеаз също съм в 255 стая, където и да се намира
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
- Магичка
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз съм с 2 мои съученици. Ако не друго, то поне ще се подкрепяме, та дори и морално! 
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
ХахахаKeepItClassy написа:Хахаха предлагам, да се водим за ръчички строени в колонка по двама, да не стане някой фал по етажите.deepblue_ написа:Здравейтеаз също съм в 255 стая, където и да се намира
Като се знам и аз каква съм паника нищо чудно вместо наляво, съвсем спокойно да свия надясно от входа..
The only place success comes before work is in the dictionary
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
А тази сграда със зелен покрив е всъщност и самия университет, нали ? Извинявам се за въпроса ми,.ако ви звучи глупав, ама не съм от София и нз кое какво е : )))
Хаха, да, сградата със зеления покрив е самия университет
Още ще я срещнеш като "Ректората". ^^
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
Моя милост ще бъде там бе, мацкоmoniiiii написа:292... друг за там?
Между другото, и аз от прит'снение не знам в кой вход и в кое крило ще се озова, ама айде да не викаме дявола
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- Персей
- Пишете, о, братя
- Специалност: Магьосничество с елфически езици
- Курс: трети
Освен Капитал, може да следите и http://www.dnevnik.bg, където също има интересни анализи на актуални събития в България и по света.
И успех на изпита, дайте най-доброто от себе си!
И успех на изпита, дайте най-доброто от себе си!
Не притежаваме ний щит за пред смъртта:
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
tranceRR ти от къде си ?
Има само два денаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, какво ще праааааааааааааааввввииииииииииииииииииииииииииииииииим?
Ииии да, аз съм много спокойна между друготоо
Има само два денаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, какво ще праааааааааааааааввввииииииииииииииииииииииииииииииииим?
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
И аз се замислих, че други ден ни е изпитът. ха-ха :Д Дано от вълнение и аз не ида в друго крило,ама с питане и до Цариград се стига, казват хората. Аз утре потеглям, а вие ??
- emabell
- В началото бе словото
Кандидат-студентите от Габрово след преживения ураган от снощи изпита вече не ги плаши 
Свиленград.. ( би трябвало да ти говори нещоmoniiiii написа:tranceRR ти от къде си ?
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- pifiella
- Пишете, о, братя
Хора,утре по това време ще се пържим на слаб и бавен огън.Дано поне да си заслужава.
Аз не съм го взела много присърце утрешния ден,каквото стане. А и не се знае дали ще стигна до факултета - може да ме отвее вятърът.
Аз не съм го взела много присърце утрешния ден,каквото стане. А и не се знае дали ще стигна до факултета - може да ме отвее вятърът.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Аз вчера ходих да си гледам стаята, сакън утре да не се загубя. Та така де входът на Северното крило една невзрачна вратичка ли е и аз утре пред него ли трябва да съм или пред Централния или в своеобразния двор (паркинг)?
- mborova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Никой ли не е засилен в 252 
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”