[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
292... друг за там?
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Вярно ли е, че като вляза, трябва да си оставя чантата някъде си?
- pifiella
- Пишете, о, братя
Aз съм в зала 243,заедно с половината ми клас 
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Трябва, да. И телефонът ти трябва да е в пликчето при тях заедно с входящия ти номер и личната карта.moniiiii написа:Вярно ли е, че като вляза, трябва да си оставя чантата някъде си?
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
И аз съм в 272... най - пълната зала, от което още повече се притесних 
По мои сметки кандидатите са 600, миналата година на предварителния май са били над 800.
-
Ер Малка
- Вазов
- Курс: втори
Да, вашият випуск е по-малък и от нашия, а ние бяхме доста малко.
И да, трябва да си оставите чантите и връхните дрехи на първи ред/ на маса/ където-там-ви-кажат. Телефоните, както каза колежката съни.в.б, остават при квесторите на бюрото и е МНОГО ВАЖНО да си ги ИЗКЛЮЧИТЕ, защото е ужасно дразнещо и разсейващо да звънят. По принцип, ако ви звънне телефонът, трябва да ви изгонят, но за жалост не го правят. И все пак.
Моят съвет за изпита е да си вземете ръчен часовник. Не че не се намират досадни часовникарчета, които през пет минути да се провикват "Извинееети, колко времи ни остава", но е по-добре да си имате. Вземете си няколко химикалки и НЕ ги оставяйте в чантата на първи ред, както доста хора правят ;D Вземете си и водичка. Разрешено е да си вземете и шоколад, по принцип, но имайте предвид, че Бейк Ролс-ът не е готина опция, защото е ужасно дразнещ шум за останалите кандидати... иии така. Пак повтарям, ако сте в стаята, в която се тегли темата- избраната тема е ЕДНА, останалите са контролни теми и по тях НЕ се пише.
Успех ви, народе, и да се похвалите после ^^
И да, трябва да си оставите чантите и връхните дрехи на първи ред/ на маса/ където-там-ви-кажат. Телефоните, както каза колежката съни.в.б, остават при квесторите на бюрото и е МНОГО ВАЖНО да си ги ИЗКЛЮЧИТЕ, защото е ужасно дразнещо и разсейващо да звънят. По принцип, ако ви звънне телефонът, трябва да ви изгонят, но за жалост не го правят. И все пак.
Моят съвет за изпита е да си вземете ръчен часовник. Не че не се намират досадни часовникарчета, които през пет минути да се провикват "Извинееети, колко времи ни остава", но е по-добре да си имате. Вземете си няколко химикалки и НЕ ги оставяйте в чантата на първи ред, както доста хора правят ;D Вземете си и водичка. Разрешено е да си вземете и шоколад, по принцип, но имайте предвид, че Бейк Ролс-ът не е готина опция, защото е ужасно дразнещ шум за останалите кандидати... иии така. Пак повтарям, ако сте в стаята, в която се тегли темата- избраната тема е ЕДНА, останалите са контролни теми и по тях НЕ се пише.
Успех ви, народе, и да се похвалите после ^^
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- airin_
- В началото бе словото
Аз също! Записвах се с една приятелка и тя е в същата зала. Явно има значение реда на записване.pifiella написа:Aз съм в зала 243,заедно с половината ми клас
Нека ви попитам всички / от любопитство / от какви източници се информирате (вестници, телевизии, сайтове) ?
Забелязала съм, че всички масово четат в.Капитал и разни сайтове..
Напрегнато ръце се към ръце протягат
и пак се не докосват! Искат и не могат. . .
в. Капитал, за наша радост го има и онлайн http://www.capital.bg/airin_ написа:Аз също! Записвах се с една приятелка и тя е в същата зала. Явно има значение реда на записване.pifiella написа:Aз съм в зала 243,заедно с половината ми клас
Нека ви попитам всички / от любопитство / от какви източници се информирате (вестници, телевизии, сайтове) ?
Забелязала съм, че всички масово четат в.Капитал и разни сайтове..
Следя редовно вечерните новини и гледам да имам собствено мнение за главните проблеми, случващи се в държавата. А, и факторът Кошлуков ми се струва обнадеждаващ, а вие как мислите? : )
Благодаря ти Ер Малка за съветите. Доста успокояващо ни действат поясненията ти, които със сигурност щяхме да забравим от притеснение на самия изпит. И това за ръчния часовник е наистина добра идея.
- DesyRuskova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз съм в 255 стая. 
"Като представа повече ми трябваш, отколкото като действителност..."
- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Курс: първи
Само така!DesyRuskova написа:Аз съм в 255 стая.
Познайте кой ще дойде с голяяяяяма Милка
Иначе напоследък чета освен Капитал и сайта на списание Мениджър. А тези дни си четох и където намеря седмичният си хороскоп, че няма да съм спокойна, ако звездите не са ми подредени както трябва
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
-
Danielle_Knowles
- В началото бе словото
Здравейте бъдещи колеги и колежки (надявам се),
моята скромна заличка е 243... много ме е яд, защото съученикът ми е в съседната, а се записвахме заедно...
Сега още повече се притесних и направооо... пълен ужас е при мен. Пожелавам ви успех на всички
моята скромна заличка е 243... много ме е яд, защото съученикът ми е в съседната, а се записвахме заедно...
Сега още повече се притесних и направооо... пълен ужас е при мен. Пожелавам ви успех на всички
- peter_
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: Sofia, Bulgaria
245, сий ю !
- airin_
- В началото бе словото
Ще се видим тамDanielle_Knowles написа:Здравейте бъдещи колеги и колежки (надявам се),
Напрегнато ръце се към ръце протягат