Колко часа седмично сте в университета?
Модератор: Плазмодий
- renesanz
- Легендарен флуудър
предимно следобяд,по 4-6 астрономически часа.в понеделник и четвъртък имаме около 8-10 ,от които спестявам поне 2
та стават около 24-26 седмично.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kissoff
- В началото бе словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
Re: Колко часа седмично сте в университета?
Задължително ли е да се ходи,когато си редовно?Може ли да не искат да ми заверят книжката ако не ходя?Помогнете на заека.Нямам си никаква идея как стоят нещата.До колко ви е била най-късната лекция?
I have gone to find myself,if I get back before I return ,keep me here.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мойта е била до 21:00. В петък вечер. Много беше весело, ама буквално, защото беше избираема дисциплина, дето я бяхме записали само 6 души, от които ходехме четирима. И накрая буквално след нас заключваха факултета.
Иначе лекциите не са задължителни, но е препоръчително да ходиш, защото после това може да ти помогне като почнеш да четеш за изпита. Все пак, едно е да не си стъпил, друго е тия работи вече да си ги чувал, пък макар и само веднъж. А и придобиваш някакво усещане за предмета, за преподавателя, за изискванията и очакванията му.
Упражненията са силно препоръчителни - заверки има в малко факултети на СУ (да не кажа само в ЮФ, доколкото съм чувала), но могат да не те допуснат до изпит, което е не по-малка мизерия.
Това по-горе е общият случай. Иначе всичко си зависи от конкретните преподаватели. Има такива, на които им е все тая дали си там, или не. Има такива, дето пускат списък всеки път.
Иначе лекциите не са задължителни, но е препоръчително да ходиш, защото после това може да ти помогне като почнеш да четеш за изпита. Все пак, едно е да не си стъпил, друго е тия работи вече да си ги чувал, пък макар и само веднъж. А и придобиваш някакво усещане за предмета, за преподавателя, за изискванията и очакванията му.
Упражненията са силно препоръчителни - заверки има в малко факултети на СУ (да не кажа само в ЮФ, доколкото съм чувала), но могат да не те допуснат до изпит, което е не по-малка мизерия.
Това по-горе е общият случай. Иначе всичко си зависи от конкретните преподаватели. Има такива, на които им е все тая дали си там, или не. Има такива, дето пускат списък всеки път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Тази година сигурно съм прекарал повече време в университета в дните за изпити, отколкото през всички останали 
- Mephisto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
С новият семестър идва и новия разпис. Положението не е добре, постоянно съм във факултета, но пък е интересно.
.:{~Блог~}:.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Твърде малко, броя най-вече факта, че изпускам любимата си лекция във вторник от 2. 
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Минимум 28 часа седмично.
Или поне по 4 часа дневно, но по-често по 6. 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.