[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от liv »

Обикновено разпределението по зали излиза няколко дни преди самия изпит.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
MidnightSun
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: първи

Мнение от MidnightSun »

Магичка написа:Благодаря! Но като си подавах документите ми казааха, че след 08.03 ще мога да проверя в коя зала съм разпределена!
Вече сайтът за КСК'2013 е валиден и данните като входящ номер, имена, ЕГН и т.н. са въведени, но разпределенията още ги няма. Скоро трябва да ги качат .. :) http://ksk.uni-sofia.bg/
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain

I курс, Туризъм
tamarsaaD
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от tamarsaaD »

Само на мен ли ми изписва, като си написах номера и ЕГН-то в този сайт, че данните ми са некоректни. Вярно, че няма още какви резултати да си проверя,ама все пак .. ?
Аватар
Monax
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: друг

Мнение от Monax »

Не си само ти. :bounce:
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от KeepItClassy »

Еми при положение, че записването беше до 8-ми едва ли някой ще седне събота и неделя да ни вкарва данните в системата, за да излизат в сайта :D
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Аз се записах на шести и уцелих "промоцията" - Днеска не работим до 13:00 часа! :x
При записването ми казаха,че разпределенията ще излязат в петък.
Общо взето не се притеснявам от изпита. Оставам си на мнението,че или умееш да пишеш,или не.
Не можем да знаем какъв проверяващ ще ни се падне, в какво настроение ще е той, каква тема ще ни треснат и т.н.
Единственото,което зависи от нас е да сме спокойни и да се изкефим максимално,защото все пак на изпита няма да ни опрат пистолет в главата,нали?
Ще дам всичко от себе си, ще се опитам да съм грамотна(ххххх тъпите запетаи) и да изразя мнение. Ще си напиша тезата,ще си включа моите си виждания и на късмет.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

Здравейййтее и от мен :) Досега само страхливо четях форума и не ми се искаше да се включвам, защото много реални вземат да стават нещата. Както и да е, седмица преди изпита е време да осъзная, че нещата са си реални.. Притеснявам се адски много, даже повече от това.. И освен, че съм притеснена за самия изпит, доста други неща ме тревожат, като например: Възможно ли е да си объркам стаята? , Изпитът евентуално в сградата до библиотеката ли ще е ( Не ми се смейте, ама ректорати,факултети нищо не ми говорят) и другото: Може ли някой да ми обясни като на малоумна къде точно си пиша имената, всичко- от малките до големите пликове и листчета,защото ми се струва, че ще сбъркам нещо. Благодаря ви :)
moniiiii
От дъжд на вятър

Мнение от moniiiii »

А и още нещо. Как ви се струва тема от вида "Цифровизация"?
Аватар
airin_
В началото бе словото

Мнение от airin_ »

На мен ми казаха, че ден преди изпита става ясно в коя зала си, кой номер си и тн..
Напрегнато ръце се към ръце протягат
и пак се не докосват! Искат и не могат. . .
cacao
В началото бе словото

Мнение от cacao »

moniiiii написа:А и още нещо. Как ви се струва тема от вида "Цифровизация"?
Ужасно?!
tamarsaaD
В началото бе словото

Мнение от tamarsaaD »

Мисля, че написването на имената ни на листчетата и поставянето им в пликове, ще ни го кажат квесторите там. Иначе аз засега не се притеснявам, даже ми е някакво вълнуващо, че ще срещна доста хора на изпита : )) пък дал Бог и да станем колеги : ))
Аватар
Acapella
Драскач

Мнение от Acapella »

moniiiii написа:Възможно ли е да си объркам стаята? , Изпитът евентуално в сградата до библиотеката ли ще е ( Не ми се смейте, ама ректорати,факултети нищо не ми говорят)
Преди изпита кандидат-студентите стоят отвън пред университета. По някое време ще ви пуснат вътре и още като влезете на вратата ще има няколко души, на които като им кажете в коя зала сте разпределени, ще ви упътят как да стигнете до там. Дори и да забравите указанията или да се объркате, навсякъде по коридорите ще има хора, които могат да ви ориентират. Принципно можете да си объркате стаята, губенето в СУ е често срещано явление, но не е чак толкова невъзможно за ориентиране при все, че имате толкова хора, които да попитате.

Иначе, не знам къде ще те разпределят, но по всяка вероятност ще си в самата сграда на университета, което означава това голямото със зеления покрив (и му викаме Ректорат), което се намира до библиотеката :mrgreen:

Относно написването на имената и прочие - да, квесторите ще ви обяснят няколко пъти какво и къде трябва да напишете, а ако не разберете - питайте, няма да ви се скарат ^^
  • "Понякога чувам как костите ми се напрягат
    под тежестта на всички животи, които не живея."

Българска филология, ІІ курс
moniiiii
От дъжд на вятър

Мнение от moniiiii »

Да, мерси за информацията, което не означава, че аз съм спряла да се притеснявам. Изобщо като видя, че остават 6 дена и бръъъъъъъъъъъъъъъъъм... направо ще гръмна
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

moniiiii написа:А и още нещо. Как ви се струва тема от вида "Цифровизация"?
Не ми харесва,но като цяло има за какво да се пише. Може да питаме как да го свържем,а от там и други въпроси да ни дойдат в главите.
ВЕЧЕ В САЙТА Е КАЧЕНА ИНФОРМАЦИЯ (ВСИЧКО БЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО ПО ЗАЛИ И ФАКУЛТЕТИ).
Има ли вероятност да съм в някой забутан факултет, например като ФНПП...Дано не! 8)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
valk
В началото бе словото
Специалност: нямам

Мнение от valk »

Моят въпрос е маалко страничен (предвид предните за изпита-не че и на мен не ми се подкосяват краката при самата мисъл за него), но искам да попитам за кандидат-студентските курсове. Някой отиде ли на тези за 1 сесия и как му се сториха? Защото аз проверих в сайта на СУ и пишеше за лекции по съвременни теми...някой ако може да разясни нещо за тях? Ще съм много благодарна, тъй като обмислям да се запиша за тези за 2 сесия. :) И успех на всички явяващи се на изпита тази неделя-нека творческата сила бъде с нас(и късмета за хубава темичка)
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”