история - предварителна i

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а това за долните гащи :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

everyday_ написа: Славяните се наблюдавали в три основни вида - славяни, словени и словини.

Славяните били миролюбив народ, който чакал от засада, а после използвал отровни стрели.

Кубер е един неуспял Аспарух.
Тези са направо култови!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Много ми е интересно как са си поддържали ризите бели с Ариел или Тема...и дали са посрещали гостите си подолни гащи... :roll: ...ами сигурно ,щом само това са носили... :tshirt:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

"Българите установили, че ромеите са за фураж на конете."

Това не е никакъв бисер, просто малко по-лошо написано изречение. Има се предвид, че ромеите отишли да събират фураж за конете, ама е малко неоптимално написано...:roll:

"Кубрат се установил между Балтийско и Мраморно море, а на юг достигнал до Черно море . Тогава за пръв път се появил стремежът за България на 3 морета. "

Така е... като се четат теории в интернет, които са измислени от Гошо и Пешо... :roll:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Re: история - предварителна i

Мнение от feichka »

Joker написа::( Темите са дълги, скучни, еднообразни и досадни, смятат повечето проверители, дори медиевистите, дето трябва да им е най-интересно. :roll: Двойките са по-малко от половината, и определено по-малко отколкото на предишния изпит с тема по Възраждане, но оценките не са по-високи. :? На един проверяващ /непредставителна инфо/ от 50 теми е написал 22 двойки и две отлични! :wink: Масова неграмотност в огромни размери! :shock:
Joker, я си признавай бързо да не си някой от преподавателите в СУ? :lol: Имам огромни подозрения за теб от известно време насам! :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

Благодарско за новините. 8)
Последно промяна от FOX на 22 Юли 2006, 19:49, променено общо 1 път.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

не мога да повярвам ,че нормален човек може да ги напише тези неща :shock: както не повярвах и на бисерите при седмокласниците.. не знам накъде сме тръгнали :?
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Joyride написа:не мога да повярвам ,че нормален човек може да ги напише тези неща :shock: както не повярвах и на бисерите при седмокласниците.. не знам накъде сме тръгнали :?
Наникъде. Такива бисери винаги е имало и ще има, както винаги има поне 50% двойки.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

jantex написа:Като почнах да чета първия бисер ми се присви малко корема,ама после като го прочетох целия ...помня...че никъде не съм писал за "полуседнал начин" за нещо си... :roll: :lol:
А значи "скотско племе" си писал, така ли? :P :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Е, не . Предполагам,че съм писал ,че са скотовъдци ... :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

Как няма да има подобни бисери,когато се зазубрят теми и после се оплитат като пилета в калчища като дойде момент за интерпретация :!:
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Ама много ми е интересно каква интерпретация може да се направи на исторически факти? :shock:
Toto-I will remember
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

Ice_Spirit написа:Ама много ми е интересно каква интерпретация може да се направи на исторически факти? :shock:
То интерпретацията не е на фактите, а на подредбата и използването на думичките в изречението. :lol:
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

Интерпретация=Представяне т.е представяне на исторически данни и факти с твой думи :!: ако разбираш тънката ми мисъл :wink:
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
Joker
Легендарен флуудър

Re: история - предварителна i

Мнение от Joker »

katiunki написа:
Joker написа::( Темите са дълги, скучни, еднообразни и досадни, смятат повечето проверители, дори медиевистите, дето трябва да им е най-интересно. :roll: Двойките са по-малко от половината, и определено по-малко отколкото на предишния изпит с тема по Възраждане, но оценките не са по-високи. :? На един проверяващ /непредставителна инфо/ от 50 теми е написал 22 двойки и две отлични! :wink: Масова неграмотност в огромни размери! :shock:
Joker, я си признавай бързо да не си някой от преподавателите в СУ? :lol: Имам огромни подозрения за теб от известно време насам! :)
8) Доста добре познава един такъв щото ми живее в къщата! 8) Не бе! :lol: Аз в неговата! :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”