географията-24ти юли

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Picklenose написа:ами мен пак са ме прецакали егати...в 272-ра съм с още 222ма индивида..познайте дали ще си напиша темата като хората.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: егати,по английски бях в 1 от 2те зали с по 70 човека сега най-голямата..просто....идеално..егати
Мисля че в тази зала се тегли темата. Аз на предварителния май бях в нея (най-голямата зала) и при мене се тегли темата. Бях дигнал наполовина ръка да я изтегля аз ама куража не ми стигна до края и си я прибрах :lol: Ако сега имах избоир щях да излезна да я изтегля :)
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

linnie написа:
viar4eto написа:хора има разпределение за залите по география аз за първи път съм в голяма зала-190 човека. казвайте кой къде е а някой знае ли къде се тегли темата?
зала 65? аз съм там! :) ще бъде шоу...
да там съм!!! :lol:
Аватар
linnie
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от linnie »

Бях дигнал наполовина ръка да я изтегля аз ама куража не ми стигна до края и си я прибрах :lol: Ако сега имах избоир щях да излезна да я изтегля :)
a за пластична операция мислил ли си? :lol: :lol: :P
Kато преодолеем пространството, едничкото, което всъщност ни остава, е Тук. А преодолеем ли времето, едничкото, което ни остава, е Сега. И не мислиш ли, че насред това Тук и Сега не бихме могли да се виждаме от време на време?
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

лини колко имаш в ПУ?
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

аз съм централна сграда 3 етаж зала 148
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

castelo написа:
Picklenose написа:ами мен пак са ме прецакали егати...в 272-ра съм с още 222ма индивида..познайте дали ще си напиша темата като хората.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: егати,по английски бях в 1 от 2те зали с по 70 човека сега най-голямата..просто....идеално..егати
Мисля че в тази зала се тегли темата. Аз на предварителния май бях в нея (най-голямата зала) и при мене се тегли темата. Бях дигнал наполовина ръка да я изтегля аз ама куража не ми стигна до края и си я прибрах :lol: Ако сега имах избоир щях да излезна да я изтегля :)

Аз не бих искал точно на редовния изпит да си изпробвам късмета...на предварителен айде..както и да е ама тук... :roll: ох вече ме пресвива стомахът,макар че вече съм сигурен за ВТУ ....ама пак се притеснявам :x
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

И аз съм в 272 аудитория,223 души .. Дали ще стана най-после свидетел на изтеглянето на темата или пък участник,ех дано 8) :wink:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

пич ако имаш късмет в такива работи.....моля те ходи и тегли защото на мен не ми стиска сякаш.Аз по принцип когато съм теглил теми за класни и други работи все тегля теми които на другите им допадат,а на ме нНЕ...заради това няма да рискувам :evil:
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Която и да е темата,все ще има недоволни,ще се чува и "ура",едни ще напуснат,други после,трети ще стоят докрай..к'вото такова,съдба ко да праиш :?
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
ma4opic4o
В началото бе словото

Мнение от ma4opic4o »

VІ етаж зала 184 от 03765 до 03997 17 души
ХЕХЕ рай ще е там :lol: :lol: :lol:
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

хах аз съм южен вход 4 етаж зала 85, ма се чуд дали да си правя труда да ходя на тоя изпит. Ако успея да стана ме чакайте :lol:
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

treisy написа:хах аз съм южен вход 4 етаж зала 85, ма се чуд дали да си правя труда да ходя на тоя изпит. Ако успея да стана ме чакайте :lol:
хехе,че къде си сигурна за сега,че ще те приемат ..?? :lol:
Dominator
В началото бе словото

Мнение от Dominator »

treisy написа:хах аз съм южен вход 4 етаж зала 85, ма се чуд дали да си правя труда да ходя на тоя изпит. Ако успея да стана ме чакайте :lol:
ти ли беше написала над 60 страници на предварителния :)
или се бъркам

аз пък съм с 35 души :D
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

и мен нещо не ми се идва .....
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Dominator написа:
ти ли беше написала над 60 страници на предварителния :)
или се бъркам

аз пък съм с 35 души :D
аз бях, но в УНСС бяха по-благосклонни към мен - само с 50 страници минах :wink: , ама с Joanna_87 кажи речи сме приети в УНСС - така че и да пропусна тука няма да ми е никаква загуба :wink: Все пак успех на всички утре :!:
Последно промяна от treisy на 23 Юли 2006, 11:44, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”