Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Picklenose написа:ами мен пак са ме прецакали егати...в 272-ра съм с още 222ма индивида..познайте дали ще си напиша темата като хората.. егати,по английски бях в 1 от 2те зали с по 70 човека сега най-голямата..просто....идеално..егати
Мисля че в тази зала се тегли темата. Аз на предварителния май бях в нея (най-голямата зала) и при мене се тегли темата. Бях дигнал наполовина ръка да я изтегля аз ама куража не ми стигна до края и си я прибрах Ако сега имах избоир щях да излезна да я изтегля
viar4eto написа:хора има разпределение за залите по география аз за първи път съм в голяма зала-190 човека. казвайте кой къде е а някой знае ли къде се тегли темата?
Бях дигнал наполовина ръка да я изтегля аз ама куража не ми стигна до края и си я прибрах Ако сега имах избоир щях да излезна да я изтегля
a за пластична операция мислил ли си?
Kато преодолеем пространството, едничкото, което всъщност ни остава, е Тук. А преодолеем ли времето, едничкото, което ни остава, е Сега. И не мислиш ли, че насред това Тук и Сега не бихме могли да се виждаме от време на време?
Picklenose написа:ами мен пак са ме прецакали егати...в 272-ра съм с още 222ма индивида..познайте дали ще си напиша темата като хората.. егати,по английски бях в 1 от 2те зали с по 70 човека сега най-голямата..просто....идеално..егати
Мисля че в тази зала се тегли темата. Аз на предварителния май бях в нея (най-голямата зала) и при мене се тегли темата. Бях дигнал наполовина ръка да я изтегля аз ама куража не ми стигна до края и си я прибрах Ако сега имах избоир щях да излезна да я изтегля
Аз не бих искал точно на редовния изпит да си изпробвам късмета...на предварителен айде..както и да е ама тук... ох вече ме пресвива стомахът,макар че вече съм сигурен за ВТУ ....ама пак се притеснявам
пич ако имаш късмет в такива работи.....моля те ходи и тегли защото на мен не ми стиска сякаш.Аз по принцип когато съм теглил теми за класни и други работи все тегля теми които на другите им допадат,а на ме нНЕ...заради това няма да рискувам
treisy написа:хах аз съм южен вход 4 етаж зала 85, ма се чуд дали да си правя труда да ходя на тоя изпит. Ако успея да стана ме чакайте
ти ли беше написала над 60 страници на предварителния
или се бъркам
аз пък съм с 35 души
аз бях, но в УНСС бяха по-благосклонни към мен - само с 50 страници минах , ама с Joanna_87 кажи речи сме приети в УНСС - така че и да пропусна тука няма да ми е никаква загуба Все пак успех на всички утре
Последно промяна от treisy на 23 Юли 2006, 11:44, променено общо 1 път.