Избори 2013

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

Ако изборите бяха днес, ще гласуваш за:

ГЕРБ
16
36%
БСП
3
7%
ДПС
0
Няма гласували
Атака
5
11%
България на гражданите
1
2%
СДС
1
2%
ДСБ
7
16%
РЗС
0
Няма гласували
ВМРО
3
7%
ГОРД
0
Няма гласували
НДСВ
0
Няма гласували
НФСБ
0
Няма гласували
Някоя друга опция (пишете в темата)
8
18%

Общо гласове: 44

assault
Танцуващия с клавиатури

Re: Избори 2013

Мнение от assault »

Шнур за комунистите :idea: :idea:
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от Libra »

ИДИОТИ ТАКИВА!!!!!! Искаха оставка! НА ви оставка! Я да ви видим сега какво ще правят! За кого ще гласуват!

Герб и Бойко бяха единствената партия от 20 години насам, която направи НЕЩО за България!

Падането на правителството е нещо изключително тъжно ииии.... нямам думи....... не искам да ме управляват турци и мазни руснаци! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

То дали сега или след няколко месеца алтернативата пак е същата. Тъпото е, че служебно правителство в този момент е нещо прекалено глупаво. Ама ние не мислим за утре. Днес оставка, утре ще мислим за утре.
Angel_N
Форумно зомби
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Цитирам " И Владо Кузов е по-добре от герб." :lol:
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Хитро
Тъжното е, че вероятно ще свърши работа
The more you want, the easier you are to exploit
Angel_N
Форумно зомби

Мнение от Angel_N »

Libra написа:ИДИОТИ ТАКИВА!!!!!! Искаха оставка! НА ви оставка! Я да ви видим сега какво ще правят! За кого ще гласуват!

Герб и Бойко бяха единствената партия от 20 години насам, която направи НЕЩО за България!

Падането на правителството е нещо изключително тъжно ииии.... нямам думи....... не искам да ме управляват турци и мазни руснаци! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Плаче ми душата за герберастите. Много направиха, няма що - по некадърно и нагло правителство не е имало досега. Толкова прости и неквалифицирани, че направо ме е срам. Политическите гафове никога не са били толкова много, изборите никога не са били по-очевидно манипулирани и като за последно вчера разддадоха Пирин на Цеко Минев. Герберасти шибани...
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от Libra »

Ако гербаристите са шибани, какво би казал за Доган и Станишев? Отново коалицийка, пак мазните им мутри по телевизията.... Това са алтернативите - най-ярките политически партии си разменят властта. Или ще са герб или ще да комунисти+турци. Ако някой си мисли, че някоя нова, наивна и зелена партия ще дойде и ще оправи нещата, греши!

Най-малкото, защото България трябва да се управлява от българите, не ги искам тези! Лично мнение.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Angel_N
Форумно зомби

Мнение от Angel_N »

Права си за другите, никога не бих ги защитавал, но герб за мен са 100 пъти по-зле. Мутри бе, човек. Тоя е продавал наркотици на времето и сега ни е премиер?! Чел е само Винету :lol: На Цветанов знаеш ли как са му викали в гимназията - Цвъко Тъпото, щото не е успял да изкара шестица по нито един предмет. Ей такива изроди, които са свързани с мафията са герберастите. Какво са направили? При строежа на пътя от Люлин към Перник и надолу по Е-79 такива далавери станаха, че "някои хора станаха брутално богати и започнаха да купуват апартаменти в Англия и изпратиха цялата челяд по частни училища зад граница"... Нужно ли е да напомням какво стана вчера с горите на Пирин? Неспазвайки всички предварителни процедури, нагло предадоха планината на Цеко Минев - стотици хиляди многовековни дървета ще бъдат изсечени. Братовчедка ми, която работеше в чужбина дълго време, щом се върна отказа да повярва на приказките за положението в Банско. Знаете ли какво стана? Заведе мъжа си, който е чужденец, на ски в Банско и докато си седяли в една кръчма един от сервитьорите се заговорил с тях и ненадейно подметнал "Ех, ако не беше Цеко тука щяха да ни спукат от глоби; сега ако ти трябва нещо да свършиш е лесна работа - ходиш и му плащаш и всичко е наред". Набързо развалиха илюзията ѝ.
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

Борисов, ако беше в Западна Европа, щеше да си подаде оставката много по-отдавна. Когато се извади телефонен разговор на премиер, който заповядва на човек от МВР (Ваньо Танов) да не "закача" даден бизнесмен (Мишо Бирата), то политическата чест го изисква - Бойко тогава не го направи. През годините е имало ред непремерени изказвания от негова страна, които са били недопустими. Честите кадрови промени в кабинета доста експлицитно разкриват невъзможността на Борисов да си подбира екипа, ergo той е лош държавник.

Оставката му точно в този момент (по мое мнение) е опит за спасение и на малкото останало в ГЕРБ доверие, което евентуално да даде приличен резултат на предсрочните избори. Ако беше останал до края на мандата си, навярно резултатите щяха да са стабилно по-ниски. (+ че постъпката му може да направи добро впечатление в очите на масата и те да си кажат "въх, колко е достоен Бойко...")

Сега 100 % някой ще пита: "Ами, като не те кефи Бойко, кой да бъде? Доган? Станишев? Кунева? Искаш ново турско робство! Изрод!". Еднозначно заявявам: Не знам.
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Grigorov написа:Оставката му точно в този момент (по мое мнение) е опит за спасение и на малкото останало в ГЕРБ доверие, което евентуално да даде приличен резултат на предсрочните избори. Ако беше останал до края на мандата си, навярно резултатите щяха да са стабилно по-ниски. (+ че постъпката му може да направи добро впечатление в очите на масата и те да си кажат "въх, колко е достоен Бойко...")

Сега 100 % някой ще пита: "Ами, като не те кефи Бойко, кой да бъде? Доган? Станишев? Кунева? Искаш ново турско робство! Изрод!".
:thumbup:
Абсолютно точно
Publicity stunt
И върши работа :cry:
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Агенция Митници е към министерство на финансите, а не към МВР.
Невежество..
la douleur exquise
Angel_N
Форумно зомби

Мнение от Angel_N »

I'll just leave this here.
https://bivol.bg/buddha-fall.html
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Libra написа: Герб и Бойко бяха единствената партия от 20 години насам, която направи НЕЩО за България!
.. и какво точно са направили?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Те че бяха зле, зле бяха. Ама трябваше ли по този начин да става... Толкова време не си подаде оставката, сега накрая и няколко месеца държавата ще се движи по инерция.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Libra написа:ИДИОТИ ТАКИВА!!!!!! Искаха оставка! НА ви оставка! Я да ви видим сега какво ще правят! За кого ще гласуват!

Много ми е странно някой 19-годишен да говори така.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Публикувай отговор

Обратно към “България”