"NО" - на войната!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, как го измислих.То това ми е в главата от много време.Така или иначеiliyan написа: Абе как го измисли, бе. Такова изявление ме навежда на трета световна,
такава война ще има.Какво е значението дали ще започне днес или утре?
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами има - нали ти казах, че поне до 60 искам да доживея. първо да си купя кабрио баси, после може да се свършва светаПаган написа:Е, как го измислих.То това ми е в главата от много време.Така или иначеiliyan написа: Абе как го измисли, бе. Такова изявление ме навежда на трета световна,
такава война ще има.Какво е значението дали ще започне днес или утре?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Вчера пръв от европейските ръководители, испанският премиер Хосе-Мария Сапатеро заяви, че евреите са по-лоши от нацистите! И е прав! Хитлер не разрушаваше целенасочено комуникациите и цялата инфраструктура на държавите, които нападаше, защото мислеше да ги управлява. Евреите знаят, че няма да им позволят това, и затова действат така!

Отвратително е до границата ти да има една светска толерантна държава с разноезично и разнорелигиозно население, когато ти си фундаменталистко общество с ярка религиозна нетърпимост! По-добре всички да са еднакви - като Израел, Саудитска Арабия и т.н.
Какво да се прави? Може би електорнни писма до посолствата на Израел против войната?
Отвратително е до границата ти да има една светска толерантна държава с разноезично и разнорелигиозно население, когато ти си фундаменталистко общество с ярка религиозна нетърпимост! По-добре всички да са еднакви - като Израел, Саудитска Арабия и т.н.
Какво да се прави? Може би електорнни писма до посолствата на Израел против войната?
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
nrggirl написа:ми честно казано не, ама не пречи да ме дразни. като не знам кои са другите, ме дразни той, това е положениетоЦиндил-Пиндил написа:Вие мислите, че от Буш зависи нещо??!
Ама как може да те дразни такова безобидно "детенце" ,което не знае на кой свят живее и не ползва повече от 100 думи и което дори не може добре да чете ...та са му сложили човек в Белия дом ,който всяка сутрин да му чете докладите на глас ...тц,тц...
Друго си е да мразиш Дик Чейни или там другите от неговото обкръжение, които са сложили тая безобидна прашинка Буш на поста президент
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аман от оръжейната им индустрия и прословутата им икономика. Буш обяви, че нямало да пазят природата, защото това щяло да съсипе икономиката им. С войната и петрола е същото. И кво, да взривим планетата направо, за да им е добре икономиката.
Уф, сори
Ядосана съм
[/quote]
Напълно подкрепям мнението.
It's so annoying to have the theory of human rights in our heads, but to be unable to practise it in our lives. We are victims of a political game. The countries who have no interest in Lebanon let us burn.
AHLAM DIRANI, STUDENT, QASANARBA, BEKAA, LEBANON
Човекът си го е казал от мястото на събитието,много тъжно!БЕЗУМИЕ!!
Уф, сори
Напълно подкрепям мнението.
It's so annoying to have the theory of human rights in our heads, but to be unable to practise it in our lives. We are victims of a political game. The countries who have no interest in Lebanon let us burn.
AHLAM DIRANI, STUDENT, QASANARBA, BEKAA, LEBANON
Човекът си го е казал от мястото на събитието,много тъжно!БЕЗУМИЕ!!
The empires of the future are the empires of the mind.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
jantex, обичам ти тоя аватар
Optimist, и аз чух едно подобно по тв-то. Че хората в този конфликт не трябва да се делят на ливанци и израелци, а на хора, които искат да има мир, и хора, които искат да има война. И от двете страни невинни хора, които не искат да се случва това, страдат заради някаква властолюбива върхушка, на която не й пука за нищо. Дали на обикновения гражданин на Израел му се иска да се въвлича в нова война след всичките кървища в досегашния им конфликт? Дали на обикновения гражданин на Ливан му се струва нормално страната му официално да подкрепя две големи терористични организации, причинили толкова смърт? Съмнявам се.

Optimist, и аз чух едно подобно по тв-то. Че хората в този конфликт не трябва да се делят на ливанци и израелци, а на хора, които искат да има мир, и хора, които искат да има война. И от двете страни невинни хора, които не искат да се случва това, страдат заради някаква властолюбива върхушка, на която не й пука за нищо. Дали на обикновения гражданин на Израел му се иска да се въвлича в нова война след всичките кървища в досегашния им конфликт? Дали на обикновения гражданин на Ливан му се струва нормално страната му официално да подкрепя две големи терористични организации, причинили толкова смърт? Съмнявам се.
- KlimBo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Подкрепям Израел!!!
Твърдо подкрепям Израел и съм за техните атаки спрямо Ливан и палестинците. Тия фанатизирани ислямисти няма да се спрат докато не бъдат напълно унищожени. Приказките за "примирие" с такива "хора" са пълни глупости, понеже след някой друг месец пак ще отвлекат и отново ще почнат да поставят условия. Та това си им е заложено в религията - те си вярват, че "християнските кучета" и "юдеите" са длъжни да са на колене пред тях и че това не са хора ами някакви роби, които безкрайно трябва да им слугуват. На тях им дай да си стоят по цял ден с броениците, да си пият кафетата и да гледат презрително на "по низшите християни", които им работят в държавите, понеже за тях такова нещо, като добро образование не съществува. Та и за какво им е - нали си имат петрол, които нямат си имат пък разни терористични групировки. Подкрепям Израел, защото някои хора явно не осъзнават, че ако въпросните арабски идиоти стигнат до тук никой няма да ни пита дали сме с тях - за тях ние просто не сме хора. Вижте само либийците какво правят вече толкова години с нашите медицински сестри. Вижте терористичните актове и отвличанията от кого се правят. Подкрепям Израел, защото заедно с целия християнски свят са една напредничава и модерна цивилизация, в каквато ми се живее, а не в някаква изостанала фанатизирана мюсюлманска "цивилизацийка". Така, че следващите дестабилизирани и смазани трябва да са Сирия и Иран, защото тия две фанатизирани държави няма да мирясат докато не унищожат християнския свят (разбирай модерния) и да наложат исляма навсякъде. Това е от батко Ви.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Батко Ви (Ни)", ти да не си чифут?
Не че нещо, да не ме нападнете сега, просто питам.
Не че нещо, да не ме нападнете сега, просто питам.
Последно промяна от Паган на 27 Юли 2006, 00:21, променено общо 1 път.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!