Здравейте!
Имам следният проблем - днес бях на справка за оценките,защото съм 4-ти курс и ми предстои практика следващия семестър. Оказа се,че два от ЗИД-овете са ми с едно и също име и единя предмет ми се води като факултативен, а не избираем. Съответния преподавател обаче ме увери,както и още 3 мои колежки,че са различни предмети, за това и се записахме при него 2-ри път, но защо ги е дал с едно и също име не знам. Даже лекционния курс беше различен по двата предмета,няма логика да са едни и същи.. Инспекторката промени името на единя от предметите,но в СУСИ си пише,че е факултативен и носи 0 кредита.
Въпросът ми е, ще имам ли проблем с дипломата? Ще мога ли да завърша? Инспекторката ме увери, че няма да имам проблем,че тя пишела дипломите и съм щяла да получа 3 кредита за съответния предмет,а не 0.
Да записвам ли сега този семестър ЗИД, или да й повярвам, че наистина няма да има проблем?
Благодаря предварително.
Относно задължително избираемите дисциплини
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: четвърти
Относно задължително избираемите дисциплини
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Относно задължително избираемите дисциплини
в Суси голяма част от информацията е грешна,щом са ти казали,че всичко е наред не се тревожи!
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.