Он: мързеливата сутрин, отдавна не се бях наслаждавала на блажен мързел и нищоправене.
Какво ви направи щастливи днес? vol. ∞
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Какво ви направи щастливи днес? 11 сезон
Да, и определено бих го нарекла така, само дето не е спорт
. За другото съм съгласна, безсмислено е.
Он: мързеливата сутрин, отдавна не се бях наслаждавала на блажен мързел и нищоправене.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ъмм, спорт е : ) Тфа, че не ти трябват мускули за него е друг въпрос 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ъъъъ... надявам се, че никой не смята, че биатлонът не е спорт, като всъщност си е тъкмо 2 спорта. А на мен специално Катето и още 2ма биатлонисти и един скиор са ми били най-големите източници на вдъхновение while growing up. Но всеки луд с номера си, предполагам. Катето като я награждаваха в Нагано и пуснаха химна, ревах като магаре, леле... Тъкмо вчера станаха 15 години оттогава.
А никога не съм се занимавала със спорт. То там ми е и грешката, като се замисля. Ама никога не е късно да хвана пушката и гората, де.
Залягайте.
А никога не съм се занимавала със спорт. То там ми е и грешката, като се замисля. Ама никога не е късно да хвана пушката и гората, де.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 10 Фев 2013, 21:36, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми аз викам да си отворим тема, индийд.
И за да не е спам, 19-тото място и 80%-овата стрелба на Краси Анев, както и добрите му шансове в индивидуалното след 3 дни. Малко поводи за радост останаха в това отношение.
И за да не е спам, 19-тото място и 80%-овата стрелба на Краси Анев, както и добрите му шансове в индивидуалното след 3 дни. Малко поводи за радост останаха в това отношение.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз биатлон бих спортувал даже, ама все така се случва, че го организират зимно време и няма условия за спортуване. Нека го сложат лятото, точно ще има повече зрители, и публиката няма да мръзне като братчетата на гаврош...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Че има и летен биатлон, поне на ролер ски съм се качвала във Финландия. Ти как мислиш, че тренират биатлонистите лятото? Даже и шампионати има, пускай се. Ако се регистрираш към някой клуб, може да те запишем и за купа Техем на Белмекен даже.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 10 Фев 2013, 22:04, променено общо 1 път.
В края на ноември
В края на ноември
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
За мен спортът би трябвало да предизвиква едновременно и тялото, и духа/мисълта, защото знаем, че не е само до физическото усилие. Шахът е като решаване на тестове за интелигентност, тялото няма нищо общо. Това си е мое мнение, де, знам че официално се води спорт.FloWersOfEviL написа:Ъмм, спорт е : ) Тфа, че не ти трябват мускули за него е друг въпрос
Он: Милката с бобнбонки вътре е много пристрастяваща.
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
Das Erste
- Летописец Виртуоз
Търговец, пускай тема!
И без това си търся къде да коментирам, пък не познавам фенове на спорта.
Тъжните момичета не получават рози
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
Тъжните момичета си имат кръгове под очите
и депресия в два сутринта
---
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Зарадвах се, че хората се интересуват от биатлон. Винаги съм се кефела на името Уши Дизел 

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
После моля някой да отдели тия мнения, сега отивам да пускам тема, обаче не мога да не споделя това - Уши беше първата, която видях отблизо, когато се качих за първи път на Белмекен. Какви мустаци имаше тая жена...
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чакай малко.. ако има летен вариант и се практикува... защо им е на ония лудите да играят зимата? Няма ли да им е по-приятно да спортуват лятото, а зимата да са на топло?Търговецът на кристал написа:Че има и летен биатлон, поне на ролер ски съм се качвала във Финландия. Ти как мислиш, че тренират биатлонистите лятото? Даже и шампионати има, пускай се. Ако се регистрираш към някой клуб, може да те запишем и за купа Техем на Белмекен даже.
Тва е все едно да кажеш "ай плажен волейбол, ама зимата в някоя градинка с натрупал сняг"... не се връзва... и подозирам, че парите са имали водеща роля - развалили са хубавия летен спорт и са го вкарали и зимата... тц, тц...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Оф бе, Кристо, много си забавен.
Деца, ето темата, заповядайте: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =5&t=22121
Моля някой от модовете тук да премести офтопика от тази тема в новата и се извинявам, че се отплеснахме така.
Деца, ето темата, заповядайте: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =5&t=22121
Моля някой от модовете тук да премести офтопика от тази тема в новата и се извинявам, че се отплеснахме така.
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти остави тва, аз наистина съм шокиран от тва безхаберие в спортните среди...
Инак с удоволствие бих участвал в спорт, в който тичам и тук-там стрелям с пушка. Точността ми е добра, може би малко ще се бавя като презареждам, но ще наваксвам после...
А и ще съм готов за гражданската война пушачи срещу непушачи, която се задава...
Инак с удоволствие бих участвал в спорт, в който тичам и тук-там стрелям с пушка. Точността ми е добра, може би малко ще се бавя като презареждам, но ще наваксвам после...
А и ще съм готов за гражданската война пушачи срещу непушачи, която се задава...
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
разбрах къде съм си затрила обицата 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.