Вие питате, Стиганатора отговаря

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Персей
Пишете, о, братя
Специалност: Магьосничество с елфически езици
Курс: трети

Re: Вие питате, Стиганатора отговаря

Мнение от Персей »

Когато корейският премиер посети Белия дом тази година, той танцува заедно с цялата корейска делегация Gangnam Style, с мотива че това е песента, която в най-пълна степен въплъщава духа на корейския народ. Ако следваме същата логика, мислиш ли, че когато Бойко Борисов и Росен Плевнелиев посетят Белия дом, трябва лично да поведат БГ делегацията в ориенталско маане, под звуците на вечния турбо-фолк евъргрийн Тигре, Тигре?

След като разни тотални анонимници, като Джорджо Армани и Долче&Габана си направиха собствени марки парфюми мисля, че и моят час удари. Тъй като искам да подчертая връзката си с Балканите, реших да пусна парфюма си под името "Балканский Пръч" на местния пазар и "Одоре ди Пръчо Балканикус" на международните пазари. Дали ще имам финансов успех?

Кметът на село Горно Уйно съобщи вчера, че е решил да го преименува на Upper Dicksville за да привлича английски заселници. Това добра идея ли е?

В банята, у нас, налъмите цъфнаха. Преди време обещах на шега на едно момиче, че ще се оженим "га цъфнат налъмите" (ставаше дума за същите налъми, дет ся са цъфнали). Значи ли това, че е време да хващам първия самолет за Папуа Нова-Гвинея и да се спасявам? :?

Както знаете, от Националната Опера и Балет обявиха в четвъртък в отворено сърцераздирателно писмо до нацията, че молят на колене Вежди Рашидов и Искра Фидосова да станат съответно главен балетист и прима балерина в операта. Въпреки че целокупният български народ, от Злокучане до Камилски дол и от Сливовица до Цвекова Бара ги моли да приемат, защото вярва в тях, те все пак подходящи ли са?

Мислиш ли, че трябва да заменим настоящия държавен химн с тази песен?

Напоследък си мисля, че ако премиерът и министъра на финансите си сменят имената с китайски - съответно, Бо Це и Мон Дян, китайските бизнесмени много ще се трогнат и ще инвестират в България. Прав ли съм?

Защо Луната показва само едната си страна на Земята? Толкова ли е грозна в гръб? А китайците ли са я боядисали в жълто?

Какъв ще е музикалният стил на Рамщайн, ако Азис замени Тил Линдеман, като вокалист на групата?

Във вторник ще ми идва на гости английската кралица и мисля да я нагостя с някакво ядене, все пак, нещо джентълмен да се покажа. Мисля първо да и предложа люто шкембе с много оцет, люти чушлета и много чесън, та след това да лъха като съветски калорифер, модел '56 година. Второто ще е пача по пекински, от свински главички и крачета гарнирани с хлебарки, хванати в собствената ми студентска стая - по 6-7см. парчето, всяка! Някакви идеи за десерт?

Двама човека тръгват по едно и също време един към друг, съответно, от Долно Нанагорнище и Горно Нанадолнище. Кой от двамата ще стигне пръв до средата на маршрута, ако и двамата се движат с една и съща скорост?

Какво влияние е оказал ранносредновековния шинтоизъм върху късната философия на Мартин Хайдегер?

От НАСА смятат до 2050г. да построят космически кораб, с който да кацнат на Слънцето, естествено през нощта, когато то не свети, за да не ги изпепели. Мислиш ли, че планът им е реалистичен?

Един приятел ме пита, как да стигнел до Майна си Райна. Някакви идеи?

:salute:
Последно промяна от Персей на 12 Апр 2013, 01:10, променено общо 1 път.
Не притежаваме ний щит за пред смъртта:
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Когато корейският премиер посети Белия дом тази година, той танцува заедно с цялата корейска делегация Gangnam Style, с мотива че това е песента, която в най-пълна степен въплъщава духа на корейския народ. Ако следваме същата логика, мислиш ли, че когато Бойко Борисов и Росен Плевнелиев посетят Белия дом, трябва лично да поведат БГ делегацията в ориенталско маане, под звуците на вечния турбо-фолк евъргрийн Тигре, Тигре?

Задължително, но трябва да вземат и Цецка Цачева за бели-денсър

След като разни тотални анонимници, като Джорджо Армани и Долче&Габана си направиха собствени марки парфюми мисля, че и моят час удари. Тъй като искам да подчертая връзката си с Балканите, реших да пусна парфюма си под името "Балканский Пръч" на местния пазар и "Одоре ди Пръчо Балканикус" на международните пазари. Дали ще имам финансов успех?

Само ако Азис и Ванко 1 го рекламират

Кметът на село Горно Уйно съобщи вчера, че е решил да го преименува на Upper Dicksville за да привлича английски заселници. Това добра идея ли е?

Да, но трябва да се комбинира с рекламна кампания тук

В банята, у нас, налъмите цъфнаха. Преди време обещах на шега на едно момиче, че ще се оженим "га цъфнат налъмите" (ставаше дума за същите налъми, дет ся са цъфнали). Значи ли това, че е време да хващам първия самолет за Папуа Нова-Гвинея и да се спасявам? :?

Първо инсценирайте смъртта си

Както знаете, от Националната Опера и балет обявиха в четвъртък в отворено сърцераздирателно писмо до нацията, че молят на колене Вежди Рашидов и Искра Фидосова да станат съответно главен балетист и прима балерина в операта. Въпреки че целокупният български народ, от Злокучане до Камилски дол и от Сливовица до Цвекова Бара ги моли да приемат, защото вярва в тях, те все пак подходящи ли са?

Само за резерви на Яне Янев и Анастасия Мозер

Мислиш ли, че трябва да заменим настоящия държавен химн с тази песен?

Не

Напоследък си мисля, че ако премиерът и министъра на финансите си сменят имената с китайски - съответно, Бо Це и Мон Дян, китайските бизнесмени много ще се трогнат и ще инвестират в България. Прав ли съм?

Да, стига никой да не сбърка името на най-мастития бизнесмен - Бай Хой

Защо Луната показва само едната си страна на Земята? Толкова ли е грозна в гръб? А китайците ли са я боядисали в жълто?

Защото се притеснява, че нашата йоносфера прави задника й да изглежда дебел
А жълтия цвят няма нищо общо с китайците. Причината е участието й в галактическата версия на Kids' Choice Awards, в която вместо зелена, изливат жълта гняс

Какъв ще е музикалният стил на Рамщайн, ако Азис замени Тил Линдеман, като вокалист на групата?

Софт ЕтноРок

Във вторник ще ми идва на гости английската кралица и мисля да я нагостя с някакво ядене, все пак, нещо джентълмен да се покажа. Мисля първо да и предложа люто шкембе с много оцет, люти чушлета и много чесън, та след това да лъха като съветски калорифер, модел '56 година. Второто ще е пача по пекински, от свински главички и крачета гарнирани с хлебарки, хванати в собствената ми студентска стая - по 6-7см. парчето, всяка! Някакви идеи за десерт?

Карамелизирани топки от улично куче. Тъкмо ще помогнете на общината с кастрирането

Двама човека тръгват по едно и също време един към друг, съответно, от Долно Нанагорнище и Горно Нанадолнище. Кой от двамата ще стигне пръв до средата на маршрута, ако и двамата се движат с една и съща скорост?

Този, който не спре да хапне в Хепи

Какво влияние е оказал ранносредновековния шинтоизъм върху късната философия на Мартин Хайдегер?

Накарал го е да си каже "Абе тая нацистка работа май нещо не е за мен все пак". Но това може и да е свързано с факта, че Германия е загубила, а АТАКА още не е била учредена...

От НАСА смятат до 2050г. да построят космически кораб, с който да кацнат на Слънцето, естествено през нощта, когато то не свети, за да не ги изпепели. Мислиш ли, че планът им е реалистичен?

Само през зимата

Един приятел ме пита, как да стигнел до Майна си Райна. Някакви идеи?

На Централна Гара в София, между 4ти и 5ти перон е скрит перон 4.5, от който тръгва влака за Майна си Райна.
Влиза се със засилка
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

какъв е вкусът на крема за бръснене?
la douleur exquise
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Има вкус на пилешко
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Iskam da знам защо се счита, че комарите не пренасят спин.
la douleur exquise
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

fak написа:Iskam da знам защо се счита, че комарите не пренасят спин.
Добър ПР :mrgreen:
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

1. Разкажи накратко "Дързост и красота"
2. Предположи как ще завърши и кога :lol:
Изображение

Изображение
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

1.Инцест, интриги и идиоти... нещо като Игра на Тронове
2.Ще свърши внезапно след 10-15 години (като се гътне цялата аудитория)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

О, Стигинаторе!

Моят въпрос е: Има ли смисъл, ако няма значение?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Стиганчо се казва, не Стиганатор... научете се!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

врачките познават ли?
Колко як е Божо Димитров?
а Бойко Борисов?
а Слави Славов?
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Лол тоз последния прилича на мен на стероиди, но по-красив и надарен*

--------
* предполагаемо
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

На живо е доста внушителен..
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

fak написа:На живо е доста внушителен..
Мерси, мерси, радвам се, че се намери момиче да го потвърди!

:lol:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

И има твърде стряскащ глас и странно за общия вкус чувство за хумор.
la douleur exquise
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”