След като разни тотални анонимници, като Джорджо Армани и Долче&Габана си направиха собствени марки парфюми мисля, че и моят час удари. Тъй като искам да подчертая връзката си с Балканите, реших да пусна парфюма си под името "Балканский Пръч" на местния пазар и "Одоре ди Пръчо Балканикус" на международните пазари. Дали ще имам финансов успех?
Кметът на село Горно Уйно съобщи вчера, че е решил да го преименува на Upper Dicksville за да привлича английски заселници. Това добра идея ли е?
В банята, у нас, налъмите цъфнаха. Преди време обещах на шега на едно момиче, че ще се оженим "га цъфнат налъмите" (ставаше дума за същите налъми, дет ся са цъфнали). Значи ли това, че е време да хващам първия самолет за Папуа Нова-Гвинея и да се спасявам?
Както знаете, от Националната Опера и Балет обявиха в четвъртък в отворено сърцераздирателно писмо до нацията, че молят на колене Вежди Рашидов и Искра Фидосова да станат съответно главен балетист и прима балерина в операта. Въпреки че целокупният български народ, от Злокучане до Камилски дол и от Сливовица до Цвекова Бара ги моли да приемат, защото вярва в тях, те все пак подходящи ли са?
Мислиш ли, че трябва да заменим настоящия държавен химн с тази песен?
Напоследък си мисля, че ако премиерът и министъра на финансите си сменят имената с китайски - съответно, Бо Це и Мон Дян, китайските бизнесмени много ще се трогнат и ще инвестират в България. Прав ли съм?
Защо Луната показва само едната си страна на Земята? Толкова ли е грозна в гръб? А китайците ли са я боядисали в жълто?
Какъв ще е музикалният стил на Рамщайн, ако Азис замени Тил Линдеман, като вокалист на групата?
Във вторник ще ми идва на гости английската кралица и мисля да я нагостя с някакво ядене, все пак, нещо джентълмен да се покажа. Мисля първо да и предложа люто шкембе с много оцет, люти чушлета и много чесън, та след това да лъха като съветски калорифер, модел '56 година. Второто ще е пача по пекински, от свински главички и крачета гарнирани с хлебарки, хванати в собствената ми студентска стая - по 6-7см. парчето, всяка! Някакви идеи за десерт?
Двама човека тръгват по едно и също време един към друг, съответно, от Долно Нанагорнище и Горно Нанадолнище. Кой от двамата ще стигне пръв до средата на маршрута, ако и двамата се движат с една и съща скорост?
Какво влияние е оказал ранносредновековния шинтоизъм върху късната философия на Мартин Хайдегер?
От НАСА смятат до 2050г. да построят космически кораб, с който да кацнат на Слънцето, естествено през нощта, когато то не свети, за да не ги изпепели. Мислиш ли, че планът им е реалистичен?
Един приятел ме пита, как да стигнел до Майна си Райна. Някакви идеи?