Къде се издават уверенията?
Модератор: sientelo
Къде се издават уверенията?
Имам следния въпрос-за да ми издадат уверение за това кой курс съм и коя специалност уча трябва да отида в канцеларията на факултета в Ректората, а не при секретарката на катедрата, нали?
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: Къде се издават уверенията?
А трябва ли да платя някаква такса за издаване на уверение преди да отида в отдел "студенти"? (ЮФ)
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Къде се издават уверенията?
Преди време ми трябваше за една стипендиантска програма да пратя уверение за това къде уча и кой курс съм и просто си купих едно уверение от книжарницата на ФМИ(20-30ст.) и отидох да ми го заверят, друго нищо не са ми искали ...предполагам, че и за ЮФ е същото
.
А ако става дума за уверение от тип "академична справка"(т.е. информация за оценки от изпити и т.н.) - тук вече мисля,че се плащаше, но точната сума не си спомням колко беше(15-20лв може би
)...
А ако става дума за уверение от тип "академична справка"(т.е. информация за оценки от изпити и т.н.) - тук вече мисля,че се плащаше, но точната сума не си спомням колко беше(15-20лв може би
ДС -