А аз тия дни изгледах първите 3 невъзможни мисии. Така де, третата не можах да я довърша - оказа се наистина "мисията невъзможна". В първите 2 обаче ме кефеше колко бутафорно и нелепо са направени нещата - гледаш и се хилиш, и си викаш "Еееее, не!". Третата е проста пуцаница. Ама на първата особено много се смяхме с Огнян, защото се оказа, че голяма част от действието се развива в Прага и точно пре деня, преди да я гледаме, сме вървяли буквално по стъпките на Том Круз.
И, примерно, на централния площад бяха сложили някакво супер бутафорно заведение, където той трябваше да се среща с някакъв. При което аз се възмущавам - толкова кафенета има и всичките са хубави, защо им е била тая грозотия! А Огнян: е, ако ще го гърмят... И позна.

А по-късно си бият среща в някакъв влак, а аз му предлагам да се хванем на бас дали няма да се гонят по покрива му. И познах.

Пълна бутафория, но много забавна за коментиране, докато я гледаш.
Но думата ми е за друго -
Wonder Boys! В момента съм до средата и съм абсолютно очарована. Нямам идея как съм пропуснала тоя филм, хем е с Робърт Дауни Дж., обаче е страхоооооотен! Супер забавен и без да е комедия, се хиля от самото му начало. Другият подобен, който съм гледала (и пак е с него), беше Kiss Kiss Bang Bang.
Не, сериозно, разкошен филм с изключителен диалог. Наистина отдавна не ми се беше случвало да се смея така, а дори не е класическа комедия.
Редакция: Догледах го. Много, много приятен филм. Ужасно ми се спи, ама ми светна на душичката. Голямо безумие е, просто сценарият изби рибата, след като изкърти мивките наоколо.

Чуден текст.