Журналистика - устен и писмен - как ще се подготвяте?
Модератор: Boromir
добре де какво сте се хванали за това есе?
мен по-ме е шубе от устния? с какво мислите, че ще ни закопаят -
аз вече си казах мнението, но искам да чуя и вашите?
мен по-ме е шубе от устния? с какво мислите, че ще ни закопаят -
аз вече си казах мнението, но искам да чуя и вашите?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- TimShel_Girl
- Драскач
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Всеки има пълна свобода във формата и обема на творбата си, ако искаш и можеш напиши 6 страници.
А иначе повече за изпитите може да намерите във така непосещавания нов форум на ФЖМК, който малко по малко придърпва бъдещите колеги
Написал съм ви и специална тема за всичко покрай КСК, но ако имате още въпроси ще я допълня с отговорите им.
А иначе повече за изпитите може да намерите във така непосещавания нов форум на ФЖМК, който малко по малко придърпва бъдещите колеги
Последно промяна от bvz на 16 Юли 2007, 10:27, променено общо 1 път.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Защо чак толкова се притеснявате от устния изпит.
То е просто много чакане и след това малко говорене. Няма да ви питат за нещо супер сложно - просто няколко въпроса, по които всеки трябва да има мнение. Пък и е полезно, комуникацията с непознати ще е основна част от работата (във и извън факултета) и професията ви.
Соничка, за да не припаднеш (от глад) по-добре се запаси със шоколадчета, вафлички или каквото там обичаш.
А пък паниката е напълно безмислена и безполезна, защото съм сигурен, че следиш актуалните събития и имаш мнение по повечето от проблемите в последно време. А точно това се иска от теб
Така че без паника и УСПЕХ!
а от името на Vintersorg - "Спокойствие и силна храна!"
И тук най-отдолу пак малко реклама на ФЖМК (ей, тоя пуст ПР имал връзка и с Журналистиката) - ако имате още въпроси може да влизате и във Форума на ФЖМК, някои вече го направиха
То е просто много чакане и след това малко говорене. Няма да ви питат за нещо супер сложно - просто няколко въпроса, по които всеки трябва да има мнение. Пък и е полезно, комуникацията с непознати ще е основна част от работата (във и извън факултета) и професията ви.
Соничка, за да не припаднеш (от глад) по-добре се запаси със шоколадчета, вафлички или каквото там обичаш.
Така че без паника и УСПЕХ!
а от името на Vintersorg - "Спокойствие и силна храна!"
И тук най-отдолу пак малко реклама на ФЖМК (ей, тоя пуст ПР имал връзка и с Журналистиката) - ако имате още въпроси може да влизате и във Форума на ФЖМК, някои вече го направиха
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Не че се знае дали ще стигна до писмен ама все пак да се сдобия с малко информация.В текста,който пишем трябва ли да личи някаква ясна структура както при съчинението-увод,теза,доказателства,заключение.Не че не съм писала до сега,просто си ги пиша по мой си начин-като ми се даде темата и обикновено имам няколко идеи които развивам,ама ми липсва тази ясна конструкция.Трябва ли ми??Или тази "свобода" на писане е истинска свобоба?Защото все нещо ще търсят проверяващите.Общо взето в няколко абзаца излагам една идея и разни мои размисли,после друга и гледам да изразя мнението си заедно с различните гледни точки...Но да-с риск да се повторя-нямам стабилна конструкция.Трябва ли да се сдобия с такава ако се стигне до изпит или да си карам както си знам и да пиша каквото ми е на сърце и да се надявам да го харесат?Или пък да се опитам да си подредя мислите в някакъв ред???

and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: