Обувки!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Обувки!
Ооо, имах такива като последните, дето Фак е пуснала. Изглеждаха умопомрачително яко, но ми съсипаха краката - след един 8-ми декември един колега ме носи до спирката на 94, защото просто не можех да стъпя повече. Сводът им уж изглеждаше нормален, а като ги обуеш, кракът ти заемаше невероятно изкилифинчена форма - повдигаха и изкривяваха свода много странно. След това ги обух още веднъж и сега са ми в една кутия в шкафа със здрави, но пенсионирани поради различни причини обувки (доста такива имам). Много ги харесвам и ми е жал да ги хвърля, но знам, че едва ли ще ги обуя пак.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
ами моите са подобни, само че са 'зара' (в предния пост са манго)и друг цвят, но са сравнително удобни..
Имам и по-удобни на платформа де
Имам и по-удобни на платформа де
la douleur exquise
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
oлеее, фак! много високи! иначе са яки но това е по презумпция 
Eли, кой номер носиш?
Eли, кой номер носиш?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
38-39, но имам скрупули по отношение на съвместно (по-точно последователно) ползване на обувки, четки за зъби и бельо.
А и - съвсем не се шегувам - тия боти бяха по-зле и от китайско мъчение, а аз принципно издържам на болка.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
хахаха, само се шегувах
аз изглеждам гротескно на токчета, така че "няма драма" 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, аз хич не се шегувам - имам толкова познати, дето си менкат обувки, че направо потръпвам. А колкото до токчетата - мисля, че биха ти отивали, що?
Аз това лято си купих едни сандали на 13 или 14 сантиметра ток - убийствено яки. И щяха да се окажат убийствено убийствени, когато излязох с тях за пръв път, но се свиква. Само че определено трябва да се ходи по-бавно и внимателно с тях - не е като да си джапкаш доволно с балеринки или кецове (по принцип и аз предпочитам ниски обувки, защото, както казах и по-горе, за мен е важно обувките да са удобни). Обаче пък тия бяха разкошни, ще цъфна на някоя форумна с тях. И ще стърча като жираф над останалите, но това е подробност.
Аз това лято си купих едни сандали на 13 или 14 сантиметра ток - убийствено яки. И щяха да се окажат убийствено убийствени, когато излязох с тях за пръв път, но се свиква. Само че определено трябва да се ходи по-бавно и внимателно с тях - не е като да си джапкаш доволно с балеринки или кецове (по принцип и аз предпочитам ниски обувки, защото, както казах и по-горе, за мен е важно обувките да са удобни). Обаче пък тия бяха разкошни, ще цъфна на някоя форумна с тях. И ще стърча като жираф над останалите, но това е подробност.
В края на ноември
В края на ноември
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
токчетата са идеалната възможност да погледнеш нещата от друг ъгъл
показвайте си обувките, момичетааааа
))
показвайте си обувките, момичетааааа
Последната ми придобивка
но са черни 
но са черни - Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Като видях материята на тия, та се сетих за едно друго мое огромно разочарование. Бях си харесала едни обувки от Тенденц, ама направо очите ми изтекоха по тях, 3 дена минавах покрай магазина и ги гледах - а не бяха и скъпи. И като ги пробвах - абсолютно менгеме отстрани (в предната част на крака, където се кръстосват двете части). Просто самият плат беше адски твърд и за да са ми удобни отстрани, трябваше да си взема сигурно 2 номера по-големи, които щяха да ми изпадат, докато ги нося.
Ама историята не свършва с това - заведох майка ми уж за консултант, но я помолих да пробва своя номер от този модел (още повече, че нейният крак е по-тесен от моя). Е, същото беше. Ботъмлайн - добра идея, много лошо изпълнение.
За ей тоя модел става дума, но в небесносин вариант. Макар че и оранжевите не бяха лоши:

Още ми е мъка да ги гледам - много летни, много романтични, много приятни за окото. И щяха да ми отиват, ама... Да си стоят в темата, да си им се радвам. Много рядко се случва да харесам обувка така от раз.
Ама историята не свършва с това - заведох майка ми уж за консултант, но я помолих да пробва своя номер от този модел (още повече, че нейният крак е по-тесен от моя). Е, същото беше. Ботъмлайн - добра идея, много лошо изпълнение.
За ей тоя модел става дума, но в небесносин вариант. Макар че и оранжевите не бяха лоши:
Още ми е мъка да ги гледам - много летни, много романтични, много приятни за окото. И щяха да ми отиват, ама... Да си стоят в темата, да си им се радвам. Много рядко се случва да харесам обувка така от раз.
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Моити са:

Предишните ми са.. класика в жанра (ама синьо вместо черно):

Иначе имам и едни жълти ботички, ай ай ай:

Предишните ми са.. класика в жанра (ама синьо вместо черно):

Иначе имам и едни жълти ботички, ай ай ай:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Аз най-много обичам тези . Някога имах едни разпльокани бели кецове на Мания
, които накрая изглеждаха много тъжно и пак на Маниа едни, които имитираха това. Ботушите не си ги харесвам. Имам кубинки (steel), но са кърпени няколко пъти и са загубили от блясъка си. Не знам защо, но имам и 3 чифта токчета, които нося веднъж месечно, а може би и по-рядко. Два черни чифта с 7 и 12см. ток и едни много яки сивкави.
, които накрая изглеждаха много тъжно и пак на Маниа едни, които имитираха това. Ботушите не си ги харесвам. Имам кубинки (steel), но са кърпени няколко пъти и са загубили от блясъка си. Не знам защо, но имам и 3 чифта токчета, които нося веднъж месечно, а може би и по-рядко. Два черни чифта с 7 и 12см. ток и едни много яки сивкави.

- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ех, тук бих могла да се ровя за примери до безкрай...
Конкретно исках да споделя едни много отдавнашни въздишки на Roberto Cavalli (на скромната цена от 1400 евро).

Конкретно исках да споделя едни много отдавнашни въздишки на Roberto Cavalli (на скромната цена от 1400 евро).

Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.