Няма драма!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Re: Няма драма!!!
Имам 5 дена да измисля и направя реклама (за единия ми изпит) и нямам нииито една идея какво, по дяволите, ще правя.. няма драма!
(утре-вдругиден обаче ще има
)
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Кажи темата и ще мислим идеи! (вероятно ще са по-идиотски отколкото ти трябва, но може да вземеш оттук-оттам по нещо...)
( :......Blog...... : )
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Всяка идея, колкото и тъпа да е
, е добре дошла
Ммм темата е каквато си я избера.. може да рекламирам абсолютно всичко - продукт (реален/измислен), човек, идея, институция, всичко.. то това е кофтито - ако знаех, че трябва да рекламирам бира примерно, щях да седна и да мисля за бира. Пък сега..
Ммм темата е каквато си я избера.. може да рекламирам абсолютно всичко - продукт (реален/измислен), човек, идея, институция, всичко.. то това е кофтито - ако знаех, че трябва да рекламирам бира примерно, щях да седна и да мисля за бира. Пък сега..
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ама айде отвори си тема, ако обичаш, не тука, тука само се мрънка 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ок, почвам да мисля за ... ъъъ ... всичко... Вземи си избери нещо (огледай се около себе си или си избери любим продукт/ вещ/ услуга), за да можем и ние да се съсредоточим и до довечера да сме измислили нещо! (Напр.: Чаши за вино, Кисело-млечен деликатес в пластмасова кофичка от 400 ml, фирма за отдаване под наем на самосвали за частни лица, ...)
Он топик: Преформям 100 страници текст в нещо, което не ми изглежда особено добре и сигурно ще трябва пак да го променям, но НЯМА ДРАМА! - и да имах време, пак нямаше да мога да си мина нивото...
Он топик: Преформям 100 страници текст в нещо, което не ми изглежда особено добре и сигурно ще трябва пак да го променям, но НЯМА ДРАМА! - и да имах време, пак нямаше да мога да си мина нивото...
( :......Blog...... : )
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Рекламирай Киндер шоколадчетатаGeri.A написа:Всяка идея, колкото и тъпа да е, е добре дошла
![]()
Он: Продуктивността клони към нулааааа? Няма драма, нощите за какво са...
I wanna fall from the stars straight into your arms
Geri.A написа:Всяка идея, колкото и тъпа да е, е добре дошла
![]()
Аладин се е заврял с инструментите под килимчето и се мъчи да го поправи, щото не ще да лети
Премазва си пръста и почва да подскача и псува
В тоя момент идва оная неговата и му дава ред бул (който както знаем дава крила)
You're welcome
Т'ва може да се адаптира и за реклама на always ultra с крилца бай дъ уей
The more you want, the easier you are to exploit
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Идеите ви не са никак зле btw
Ааа идеята с Аладин ми хареса, само че нали се сещаш, че няма как да я направя.. Освен ако ти не искаш да изиграеш Аладин и да полетиш?
Ааа идеята с Аладин ми хареса, само че нали се сещаш, че няма как да я направя.. Освен ако ти не искаш да изиграеш Аладин и да полетиш?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аха.. а за моята "идея" нещо?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Цял ден не пипвам да уча. НЯМА ДРАМА!
От лятото насам не съм гледала новини в интернет. Има хиляди неща, които да науча
От лятото насам не съм гледала новини в интернет. Има хиляди неща, които да науча

- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
- Курс: втори
Днес няма драма
.
Утре драмата е голяма
.
Като се сетя и направо не знам какво ще правя утре
.
Побеснявам като се сетя, а трябва да изглеждам уверена и спокойна за да имам някакъв шанс да се освободя от този изпит за който не съм се готвила въобще, а темите са много и е първият изпит.
Не съм в списъка с освободените, но пък фигурирам в друг списък-на тези които ще си защитават курсовата работа. (сигурно трябва да се радвам, че все пак участвам в някакъв списък,защото повечето нямат този късмет и не участват изобщо, но просто не мога!
!)
Та това ми е втората курсова работа, която правя и вече трябва да я защитавам. Ужас, каква ли ще я надробя, не ми се мисли, а ще се наложи вече да се замисля
.
Утре драмата е голяма
Като се сетя и направо не знам какво ще правя утре
Побеснявам като се сетя, а трябва да изглеждам уверена и спокойна за да имам някакъв шанс да се освободя от този изпит за който не съм се готвила въобще, а темите са много и е първият изпит.
Не съм в списъка с освободените, но пък фигурирам в друг списък-на тези които ще си защитават курсовата работа. (сигурно трябва да се радвам, че все пак участвам в някакъв списък,защото повечето нямат този късмет и не участват изобщо, но просто не мога!
Та това ми е втората курсова работа, която правя и вече трябва да я защитавам. Ужас, каква ли ще я надробя, не ми се мисли, а ще се наложи вече да се замисля
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Хранителен продукт, винаги Хранителен продукт!Geri.A написа:Имам 5 дена да измисля и направя реклама (за единия ми изпит) и нямам нииито една идея какво, по дяволите, ще правя.. няма драма!(утре-вдругиден обаче ще има
)
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Абсолютно! Храна поне да има, щом драма няма
.
Он: Польожение никак не розово, ама драма няма..
Он: Польожение никак не розово, ама драма няма..
I wanna fall from the stars straight into your arms
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Не ме допускат на изпит , защото искам да отида с друга група- няма драма 
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Рекламирай свещички за хемороиди, и свещички лесно се намират и хемороиди. Мотото може да ти е "Пъхни и забрави" 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?