Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
Не знам какво да кажа, дори не знам колко да очаквам. Писах по темата за Далчев и ако е рекъл бог- поне 3.50 да имам, че да имам шанс да покажа какво мога на изпита, за който се готвя от толкова дълго време- журналистика. Ще видим... Все още се надявам за добър изход на нещата... 
Живей на ръба, но недей да падаш 
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ММ аз писах по есето. Не мога да преценя вече доколко съм се справила добре, за момента го оценям на задоволително. Знам, че написах, каквото можах и съм доволна, надявам се и проверяващите да оценят усилията ми 
Е, дано поне се усетят, че щом съм писала есе, значи се точа повече за ФЖМК и ми трябва поне 3.50
лялялляляляля
уейт фор мииииии
Е, дано поне се усетят, че щом съм писала есе, значи се точа повече за ФЖМК и ми трябва поне 3.50
лялялляляляля
уейт фор мииииии
"Лудите, лудите, те да са живи!"
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
оф,хора,не знам за вас,но на мен тоя далчев ми разказа играта.като го чух ищях да припадна.писах по цитатите-логично!дано не се окаже,че мечтания от мен PR е недостижим.много ще плачкам ,ако не ме вземат във ФЖМК.
- Joyride
- Пишеща машина
ако беше погледнала една страница назад, щеше да имаш отговор на всичките си въпроси
http://studenti-su.org/fjmk/forum/viewt ... ?p=171#171
устният -3 въпроса са основните, но зависи как отговаряш -може да ти зададат още, може нищо повече
http://studenti-su.org/fjmk/forum/viewt ... ?p=171#171
устният -3 въпроса са основните, но зависи как отговаряш -може да ти зададат още, може нищо повече
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
М
мерси
Малко остана хора до изпита на 28-и. Аз си мисля, че всичко е съдба: ако ти е писано да учиш в ФЖМК, значи там ще учиш. Пък и българският народ му е намерил цаката: Всяко зло, за добро. И да не звучи толкова песимистично си мислч, че всички, които пишат във форума ще ни приемат. Все пак това показва, че се интересуваме пряко от нещата. А и наистина според мой наблюдения тази година напливът ще е много по-голям и не само от момичета.
Всичко е преходно, освен смъртта.
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
последното изречение не е много обнадеждаващоto6o`we написа:Малко остана хора до изпита на 28-и. Аз си мисля, че всичко е съдба: ако ти е писано да учиш в ФЖМК, значи там ще учиш. Пък и българският народ му е намерил цаката: Всяко зло, за добро. И да не звучи толкова песимистично си мислч, че всички, които пишат във форума ще ни приемат. Все пак това показва, че се интересуваме пряко от нещата. А и наистина според мой наблюдения тази година напливът ще е много по-голям и не само от момичета.
- TimShel_Girl
- Драскач
Може ли да попитам нещо, че не разбрах... На устния 3-те въпроса са еднакви за всички, хубаво. Обаче тези, които са с по-задни номера нямат ли предимство, понеже по-първите, които вече са минали, могат да им кажат въпросите?
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами, бъдещи колеги, за да не се мъча да ви обяснявам всичко наново, влезте във форума на ФЖМК, там има и специална тема за всичко покрай КСК, включително и обяснения за изпитите
УСПЕХ на всички и наесен да се засичаме по коридорите на ФЖМК-то
УСПЕХ на всички и наесен да се засичаме по коридорите на ФЖМК-то