Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Aneto
Пишете, о, братя

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от Aneto »

Може би наема за януари не е въведен още, защото още не са на работа, но аз другите неща съм си ги платила и са ми включени в графата - плащания. Ако наистина твоите, осевн наема не са въведени трябва да питаш на касите. Поне така мисля
Аватар
Coco
В началото бе словото

Мнение от Coco »

Здравейте :wink:
Значи съквартирантката ми ще си загуби студентските права понеже няма да записва 2ри семестър и я интересува дали може да остане в същото общежитие като плаща съответно по-висок наем и консумативи (все едно е на квартира или нещо подобно) ?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Губи си студентски права, т.е. трябва да се изнесе от общежитието. Стайте, които са на хотелски начала са други.
И все пак питайте комисията, а не тук, те ще ви отговорят, а и тази година имаше останали стай в общежитията и може и да може да остане.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Nqma_bira
В началото бе словото

Мнение от Nqma_bira »

Здравейте. Досега бях на квартира, но ми се налага да се изнеса. Има ли вариант да бъда настанен на общежитие, ако има незаети места? Имам достатъчно висок бал.
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от driplio »

Да, има...Свържи се с Комисията по настанявания:
- e-mail: kn@uni-campus.net
- тел. + 3592 862 29 16
- Приемно време :
Понеделник - 8:30 - 12:00 часа
Вторник: 13:00 - 16:30 часа
Сряда: 8:30 - 12:00 часа
Четвъртък: 13:00 - 16:30 часа
Петък: 8:30 - 12:00 часа
ДС - :pukeright:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Абе, хора, на някой да му се случи за декември да има съмнително много ток, понеже мен ме сполетяха едни прекрасни 56 лева ток за декември, въпреки че нямах съквартирантки и цял месец ме нямаше в София.. Пуснах молба да ми видят електромера, видели го - нищо нередно нямало ( Ти да видиш...) , но отивайки на касите , от там ме уведомиха , че доста хора са се оплакали от подобни сметки.. :roll: Ако някой е успял да излезе жив и с неодрана кожа от тая ситуация да сподели.. :|
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
amd
В началото бе словото

Мнение от amd »

Не живея на общежитие, но месечната ми сметка за ток е скочила над 80% спрямо миналия месец.....И други приятели софиянци имат същия проблем...май тия от чез правят масови ******* :scratch:
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

И при нас имаше такъм проблем. Към 25 лв някъде платихме за ток, принципно плащаме 12-18
Аватар
nanozetka
От дъжд на вятър

Мнение от nanozetka »

В момента съм сам и искам да настаня 2 - ма в общежитието, та преди да отидат в настанителната кампания, някакви уверения от Отдел Студенти нужни ли са?
Право - II курс, 2-ри поток
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО

Мнение от Geri.A »

Проблемът с високите сметки го има почти навсякъде... Домовият съвет на 52-ри блок искаше да изпрати официално становище за многото оплаквания, но се оказа, че няма смисъл и единственото, което може да се направи, е всеки лично да си подаде молба за проверка на електромера или оплакване... (както е направил/а The_iMMortal_f)
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5467431
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Geri.A, статията ти касае тоиплофикация, т.е. парно и топла вода, а не ток.

И между другото The_iMMortal_f е писала, че я е и нямало в София... т.е. наистина няма логика да има такава сметка при липса на/минална консумация.
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Е те ми обясниха, че електромера ми си е в изправност и как смея едва ли не от чез да си разкарвам до тука, за никакъв проблем... Че парите били толкова, защото живея сама, ако имало други съквартирантки, този ток щял да се раздели и някои ще ми обясни ли как правя 100 киловата нощна енергия при изключени електроуреди(освен хладилник) , щото аз определено не разбирам :lol: Сега ще видя какви ще са ми сметките, след като вече имам съквартирантки
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
talon
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от talon »

Здравейте, първи курс съм и искам да попитам какво е семестриален депозит, когато отидох да си платя наема за месец март, изглежда съм внесъл и такса семестриален депозит в размер на 15 лева :D . Та какво е това животно ? :D
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

някой знае ли как мога да остана на общежитие още две години? преди време ми бяха казали, че нямам право на общежитие защото се водя 4 година, но всъщност съм 2 курс, просто кандидатствах на ново и затова ми го броят по този начин. та някой да има информация?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Полагат ти се 4 години на общежитие за бакалавър и две за магистър. Така че едва ли ще можеш да останеш... освен ако не си плащаш тая държавна субсидия - 30лв., ама пак зависи, първо гледат да има места за студентите държавна поръчка, а после за други по-особени случаи.
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”