"NО" - на войната!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Гласувам:

против войната
45
82%
"за" войната
4
7%
въздържам се
6
11%

Общо гласове: 55

Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

"NО" - на войната!

Мнение от inaccessibility »

Гласувайте! Кажете "НЕ" на войната в Близкия изток! Израете гражданската си позиция! Кажете какво мислите!
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Естествено, че не трябва да има такава война. Израел прави каквото пожелае, без да се соъбразява с никакви резолюции на ООН, защото е подкрепян от САЩ. Тази тема е неизчерпаема.
Само искам да отбележа, че българските медии са ужасно необективни при отразяването на този конфликт, както и на повечето в Близкия изток. В резултата много хора изобщо не разбират какво става там.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

За мен това е пълно безумие - в ХХІ век тепърва някакви луди да водят войни. пълно безобразие. като чух, не можах да повярвам, просто не можах... възмутена, огорчена, и обезпокоена съм силно за бъдещето на човечеството (и докато хората не се поуспокоят няма да раждам деца в тоя ненормален свят, пък, ей тъй напук :twisted:)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

А аз имам роднини там и не знам дали са успели да се изтеглят, още нищо не знаем :cry: :cry: :cry:
Против съм, разбира се, ненормално е. Просто не ми побира умът тая жестокост.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Тази анкета е странна. Присъствието й в темата е странно. Кой би дал отговор "Да на войната"? :roll:
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Циндил-Пиндил написа: Тази анкета е странна. Присъствието й в темата е странно. Кой би дал отговор "Да на войната"? :roll:

Надявам се никой :?

Светът би бил едно прекрасно място, ако американците спрат да си изпробват оръжията и да си играят с различни народи и чужди конфликти, които могат да се разрешат по друг начин. :(

Аман от оръжейната им индустрия и прословутата им икономика. Буш обяви, че нямало да пазят природата, защото това щяло да съсипе икономиката им. С войната и петрола е същото. И кво, да взривим планетата направо, за да им е добре икономиката. :(

Уф, сори :( Ядосана съм :(
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

ДА НА ВОЙНАТА!!!!!УНИЩОЖЕНИЕ ЗА ИЗРАЕЛ, СМЪРТ ЗА ГАДНИТЕ ЖИДОВЕ!!!

Тъй като не съм наясно със зялата ситуация, моля някой да ми каже защо Израел нападна Ливан?Нали Ливан е потърпевшата?
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Паган написа:ДА НА ВОЙНАТА!!!!!УНИЩОЖЕНИЕ ЗА ИЗРАЕЛ, СМЪРТ ЗА ГАДНИТЕ ЖИДОВЕ!!!
Абе как го измисли, бе. Такова изявление ме навежда на трета световна, недай си Боже.
Да си живеят евреите. Фюрерът не се е справил с тях и толкоз. Няма друг фюрер сега с болен мозък, така че защо да се приказват излишни приказки.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Паган написа: Тъй като не съм наясно със зялата ситуация, моля някой да ми каже защо Израел нападна Ливан?Нали Ливан е потърпевшата?
Защото на нейна територия се намира терористичната групировка Хизбула. А може би това е само предтекст...
Общо взето действията на Израел са ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ок, мерси за отговора.
А знаеш ли дали има някакъв малък шанс Ливан да победи?
Те израелците са си е*али майката...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Vintersorg написа:
Паган написа: Тъй като не съм наясно със зялата ситуация, моля някой да ми каже защо Израел нападна Ливан?Нали Ливан е потърпевшата?
Za6toto na neina teritoria se namira teroristi4nata grupirovka Hizbula. A moje bi tova e samo predtekts de...
Ob6to vzeto, deistviata NA IZRAEL SA 4IST TERORIZYM...
естествено, че е претекст, то по тая логика всички азиатски страни трябва да се изпотрепят...
iliyan написа:
Паган написа:ДА НА ВОЙНАТА!!!!!УНИЩОЖЕНИЕ ЗА ИЗРАЕЛ, СМЪРТ ЗА ГАДНИТЕ ЖИДОВЕ!!!
Абе как го измисли, бе. Такова изявление ме навежда на трета световна, недай си Боже.
Да си живеят евреите. Фюрерът не се е справил с тях и толкоз. Няма друг фюрер сега с болен мозък, така че защо да се приказват излишни приказки.
Илияне, много те уважавам като говориш тъй умно :thumbup:!
много ме плашат тия конфликти - винаги като започнат някакви луди да се бият си мисля как идва трета световна и човечеството изчезва. не че не го заслужава де, ама по възможност да изчезне след като съм изчезнала и аз, блажено доживяла преди това до поне 60годишна възраст :twisted:
Winyan написа:Аман от оръжейната им индустрия и прословутата им икономика. Буш обяви, че нямало да пазят природата, защото това щяло да съсипе икономиката им. С войната и петрола е същото. И кво, да взривим планетата направо, за да им е добре икономиката. :(
Уф, сори :( Ядосана съм :(
и аз, направо съм бясна! откак избраха тоя ненормалник за президент само глупости върши, целия свят ли иска да въвлече във война?!? на всичкото отгоре го и преизбраха, просто ненормална работа :evil: :evil: :evil:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Вие мислите, че от Буш зависи нещо??
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nrggirl написа:Илияне, много те уважавам като говориш тъй умно :thumbup:!
:wink:
И само да допълня за фюрера... Буш е с болен мозък, но в никакъв случай не е фюрер. За тази работа се иска талант, а той е ряпа.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Циндил-Пиндил написа:Вие мислите, че от Буш зависи нещо??
ми честно казано не, ама не пречи да ме дразни. като не знам кои са другите, ме дразни той, това е положението :twisted:!

Щастливо безработна!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

ИзображениеИзображение
Открийте разликата между ряпа и червено цвекло.
Кой кой е :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”