Великотърновския

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

и какво от това ? и аз не бях правила...а се получи...пък и те не искат кой знае какво от теб...само да видят,че можеш да разсъждаваш...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

sisito написа:а случайно да помниш какъв ти беше въпроса за анализа и там въпроса за писане- демек 3 и 4 компонент
На мен ми бяха 3. статия на Ботев и 4. нещо за Левски трябваше да се пише- май за ролята му в националноосвободителните борби. /2004г./
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
`SunBeam`
В началото бе словото

Мнение от `SunBeam` »

Здравейте!Аз току-що си проверих резултата от изпита по английски I и бях неприятно изненадана,като видях,че имам 5.Гледах и статистиката и ми се струва,че доста са орязали.Все пак да има 40% двойки и да няма оценки над 5.70!а изпита както на мен,така и на други хора ни се стори сравнително лесен:(някой,който също го е държал кво ще каже по въпроса?
Аватар
raffy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raffy »

аз преди малко на майтап влязох да си проверя оценката, не мислех,че са готови и гледам 4.45... все още се смея, не знам защо. егати, изпита беше елементарен... как успяха да орежат толкова много. тва е ненормално :evil:
everything is gonna be alright!
Аватар
Aerven
В началото бе словото

Мнение от Aerven »

Абе то и на мен ми се струва идиотско тоя случай с англ. И ма мен ми се стори лесен ама, уви, подлъгала съм се :oops: леле мале и ако в СУ съм се представила така.... :roll:
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Здравейте и от мен :) И аз се зачудих като видях,че няма по-висока оценка от 5.70... я за хубаво,я не :) А за двойките-струва ми се нормално,като че ли на всеки по-масов изпит към 40 % все са двойки,ама това са мои наблюдения :) Аз излязох с добра нагласа от изпита,но когато мина този в Софийския си мислех,че и в Търново съм се провалила :( За мое огромно щастие имам 5.22,което съвсем ме устройва и страшно много се радвам :) Въобще не съм се стремяла към перфектност,аз нямаше и да я постигна де :) Спокойна съм и заради факта,че навярно ще ми е достатъчна за 1то ми желание-писах Славянска филология ... и така ... пожелавам успех на всички :) В Софийския дълбоко се съмнявам,макар според мен да не ми се стори кой знае колко по-труден изпитът,като махнем всеобщото като гледам мнение за cloze test-a :) И дано накрая да има все положителни резултати :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
`SunBeam`
В началото бе словото

Мнение от `SunBeam` »

кофтито при мен е,че си мислех,че съм се справила мн добре,а се оказа,че имам чиста петица и сега още повече ми се разбиха надеждите,че ще имам над 4.60 в софийския,понеже изпита ми се стори по-гаден. :(
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Нали знаеш,че го има и това,че човек си мисли,че някъде се е справил добре,а не се оказва така и обратното-мисли си,че не се е справил,а се оказва,че се е справил и то доста добре :) Като излязат резултатите,тогава ще говориш :) Това обаче не ме кара и аз да си мисля,че нямам да имам никак висока оценка,която примерно да се доближава до чиста петица,ама ... ке поживеем,ке видим :) Успех ти желая искрено :)
`SunBeam`
В началото бе словото

Мнение от `SunBeam` »

честно да ти кажа незнам вече какво да мисля,винаги може да има изненади,но в крайна сметка каквото излезе такова:)дано сме се справили все някак си:)
Аватар
owny.
В началото бе словото

Мнение от owny. »

някои да има диктовката от търново от вариант 2 ?
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

как мина тестът по история ? доволни ли сте или разочаровани ? кой беше въпросът за анализ ?
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не, не не мога да отговоря на тоя въпрос?
:notworthy:

П.П. 4 компонент -> "Каква е историческата роля на Аспаруховите българи за формирането на българската държава?"
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

SINDEL` написа: И аз се зачудих като видях,че няма по-висока оценка от 5.70... я за хубаво,я не :)
Точно днеска говорих с майката на една приятелка и тя има 5.70 точно :)
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Направи хитова новина :) хахаха :) Браво на момичето,кеф си е това,да знаеш,че имаш най-високата оценка или една от малкото най-високи :) А дано и нашите други оценки са от тоя порядък :)
sisito
В началото бе словото

Мнение от sisito »

3 задача на теста бе6е за училищатата..... статията от сборника точно:))) на мен ми се стори лиесен теста но ще видим резултатите дано са положителни... успех и на другите ,които са се явявали на тестта
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”