Защо?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Re: Защо?
хахах "интересните" мисли и истории, които съм имала предвид, не ги поствам през час и не са от сорта на "Животът не се мери с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни"
Ама не ми се дават примери, who cares. (Пък и нали трябваше да отговоря някак си на въпроса защо вися във фб, аз пуснах темата за висенето във форума все пак..)
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
"Животът не се мери с броя вдишавания, а с броя спечелени пари" - по-реалистичната версия...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Защото имам страст към Интернет общуването, което все по-рядко практикувам ...
You don't need to know everything in life,
just the things you need to be happy ...
just the things you need to be happy ...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
И аз едно време бях така.BG_MaSTa написа:фактът, че 90% от пишещите се познават, по някакъв начин видоизменя форума или поне тези раздели в "Студентски живот", в което няма нищо лошо, де, но прави впечатление, изолира другите.. Но пък който иска, може да се пробва да се вмъкне в това общество, което всъщност също е една от възможните функции на форумите принципно - след опознаване и да се запознават хората...
И после отидох на форумна.
В този форум винаги е имало и се надявам, че ще продължава да има интелигентни, провокативни и интересни хора. Личности, с които си струва човек да се запознае. Затова щеше да е хубаво, ако повече хора се престрашаваха да дойдат на форумна, защото старите хора вече си знаем кътните зъби и постоянно точим лиги по свежа мръвка
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
"и постоянно точим лиги по свежа мръвка
"
Е, как да дойдем, как, как??
Ммм, аз сякаш искам да дойда на следващата, зависи кога е, де : )
Ммм, аз сякаш искам да дойда на следващата, зависи кога е, де : )
Последно промяна от Geri.A на 13 Яну 2013, 15:22, променено общо 1 път.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Bg_Masta - прав си, за това как изглежда форумът за новодошлите. Тук доста хора се познават/познаваме и често се пускат вътрешни шеги (такива, каквито дори и аз тепърва откривам), които един нов потребител не може да разбере. Все едно да отидеш на някоя пейка в Борисовата, където са се събрали разни хора, които са си приятели или поне се познават, и си говорят шумно и оживено за нещо - неловко ти е (до някаква степен), но ако имаш желание можеш и ти да се приобщиш. Доста приятен начин да направиш това е именно по тия форумни срещи, на които винаги си изкаравам супер забавно
Тъй че форумът и хората в него ми харесват, различни са ми и ми е приятно да си общувам с тях. Пиша и следя форума, защото обичам да си общувам с най-различни хора (: Пък и форумът ми е помогнал доста за университета; има голяма практическа полза от него, поне за мен.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Аз преди да се запозная с хората от форума си мислех, че никога няма да мога да се приобщя към тях или въобще да намеря какво да си кажа с тях. Трябва да призная, че изглеждаха малко снобари
Всичко се промени, когато отидох на форумна среща и разбрах, че са съвсем нормални приятни хора
Така че идвайте на форумни срещи, хем и ние малко да се разнообразим.
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
Е как да не дойдем е по-подходящия въпрос.Geri.A написа:"и постоянно точим лиги по свежа мръвка"
Аз започнах да пиша тук, защото преди пишех в един друг форум, който замря. А самата идея за форум ми харесва - пишат най-различни хора, на различни възрасти, гледни точки, опит и т.н.
Интересно е как във всеки форум си има задължителните прототипи - на първо място провокаторът, после опитният - този, който винаги има много трезва преценка за нещата и говори страшно умни и правилни неща
А в началото наистина е малко трудно да се приобщиш, но отидеш ли веднъж на форумна среща нещата се променят.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Което е най-разочароващата частLibra написа:И никой не хапе!
Апропо, кой пък говори все правилни неща? Дори аз понякога казвам някоя глупост за разнообразие
The more you want, the easier you are to exploit
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
според мен неLibra написа:На мен ми беше най-любопитно дали реалните хора ще отговарят на форумните си образи.![]()
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мдааа, ние с Ники във форума хич не се тачехмеLibra написа:Доста неочаквано с някого може да си допаднете страшно много
На живо нещата винаги са по-различни. Това, което човек показва във форума, в никакъв случай не е всичко, което той е.
Ааа... Не си помолилThe Stig написа:Което е най-разочароващата частLibra написа:И никой не хапе!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

nothing better to do with my lifeGeri.A написа:Защо стоите/следите/пишете във форума? Интересно ми стана : )
То е ясно, че повечето отговори ще са "да си губя времето; лафим си с някакви хора" и т.н., ама все някой ще изскочи с готин отговор
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
То е като фейсбука, дето го нямам... така че един вид компенсирам предполагам. А! И си намирам яки филми в раздела за кино, ааааааа
!
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Преди мнооого години пишех в няколко форума, след това бях администратор на единия - беше малък кротък форум с обичайните дилеми и глупости, когато се наместиха две-три изчадия. Поканихме всички останали в нов форум, закрихме стария и така докато се разпръснахме по някакви свои неволи. Липсваше точно този тип общуване. Разминаването във времето, липсата на хиляди бляскащи реклами, на досадници, които междувременно ти искат мнението за щяло и нещяло в някакъв чат в долната част на страницата.
Определено не следя темите за кино всъщност, но пък намирам други утехи.
Гледам да не се натрапвам много, по-скоро хвърлям някое мнение когато имам време, май пишех много в един период, но не съм фен на постоянния спам.
Определено не следя темите за кино всъщност, но пък намирам други утехи.