Защо?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО
Курс: първи

Re: Защо?

Мнение от Geri.A »

хахах "интересните" мисли и истории, които съм имала предвид, не ги поствам през час и не са от сорта на "Животът не се мери с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни" ;) Ама не ми се дават примери, who cares. (Пък и нали трябваше да отговоря някак си на въпроса защо вися във фб, аз пуснах темата за висенето във форума все пак..)
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

"Животът не се мери с броя вдишавания, а с броя спечелени пари" - по-реалистичната версия...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Тя_
В началото бе словото

Мнение от Тя_ »

Защото имам страст към Интернет общуването, което все по-рядко практикувам ...
You don't need to know everything in life,
just the things you need to be happy ...
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

BG_MaSTa написа:фактът, че 90% от пишещите се познават, по някакъв начин видоизменя форума или поне тези раздели в "Студентски живот", в което няма нищо лошо, де, но прави впечатление, изолира другите.. Но пък който иска, може да се пробва да се вмъкне в това общество, което всъщност също е една от възможните функции на форумите принципно - след опознаване и да се запознават хората...
И аз едно време бях така.

И после отидох на форумна.

В този форум винаги е имало и се надявам, че ще продължава да има интелигентни, провокативни и интересни хора. Личности, с които си струва човек да се запознае. Затова щеше да е хубаво, ако повече хора се престрашаваха да дойдат на форумна, защото старите хора вече си знаем кътните зъби и постоянно точим лиги по свежа мръвка :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО

Мнение от Geri.A »

"и постоянно точим лиги по свежа мръвка :mrgreen:"

Е, как да дойдем, как, как?? :D

Ммм, аз сякаш искам да дойда на следващата, зависи кога е, де : )
Последно промяна от Geri.A на 13 Яну 2013, 15:22, променено общо 1 път.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Bg_Masta - прав си, за това как изглежда форумът за новодошлите. Тук доста хора се познават/познаваме и често се пускат вътрешни шеги (такива, каквито дори и аз тепърва откривам), които един нов потребител не може да разбере. Все едно да отидеш на някоя пейка в Борисовата, където са се събрали разни хора, които са си приятели или поне се познават, и си говорят шумно и оживено за нещо - неловко ти е (до някаква степен), но ако имаш желание можеш и ти да се приобщиш. Доста приятен начин да направиш това е именно по тия форумни срещи, на които винаги си изкаравам супер забавно :) Тъй че форумът и хората в него ми харесват, различни са ми и ми е приятно да си общувам с тях. Пиша и следя форума, защото обичам да си общувам с най-различни хора (: Пък и форумът ми е помогнал доста за университета; има голяма практическа полза от него, поне за мен.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

Аз преди да се запозная с хората от форума си мислех, че никога няма да мога да се приобщя към тях или въобще да намеря какво да си кажа с тях. Трябва да призная, че изглеждаха малко снобари :lol: Всичко се промени, когато отидох на форумна среща и разбрах, че са съвсем нормални приятни хора ;) Така че идвайте на форумни срещи, хем и ние малко да се разнообразим.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от ники »

В началото влизах, защото ми харесваше идеята на форумите. Беше забвно и интересно. Сега вече повече по навик :)
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология

Мнение от Libra »

Geri.A написа:"и постоянно точим лиги по свежа мръвка :mrgreen:"

Е, как да дойдем, как, как?? :D
Е как да не дойдем е по-подходящия въпрос. :lol:

Аз започнах да пиша тук, защото преди пишех в един друг форум, който замря. А самата идея за форум ми харесва - пишат най-различни хора, на различни възрасти, гледни точки, опит и т.н.

Интересно е как във всеки форум си има задължителните прототипи - на първо място провокаторът, после опитният - този, който винаги има много трезва преценка за нещата и говори страшно умни и правилни неща :lol: , готиният пич, двойката и т.н. и т.н.

А в началото наистина е малко трудно да се приобщиш, но отидеш ли веднъж на форумна среща нещата се променят. :D На мен ми беше най-любопитно дали реалните хора ще отговарят на форумните си образи. :D Доста неочаквано с някого може да си допаднете страшно много, или пък човек, когото си харесвал да те разочарова. Отиването на първата ми форумна среща не беше планирано, но си изкарах много яко! И никой не хапе! :mrgreen:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Libra написа:И никой не хапе! :mrgreen:
Което е най-разочароващата част

Апропо, кой пък говори все правилни неща? Дори аз понякога казвам някоя глупост за разнообразие
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

Libra написа:На мен ми беше най-любопитно дали реалните хора ще отговарят на форумните си образи. :D
според мен не :)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Libra написа:Доста неочаквано с някого може да си допаднете страшно много
Мдааа, ние с Ники във форума хич не се тачехме :lol: Все бяхме на противоположни мнения. Даже има една много стара тема за това на кои форумци се дразните, където той е писал моя ник заради една още по-стара тема за Македония :lol:
На живо нещата винаги са по-различни. Това, което човек показва във форума, в никакъв случай не е всичко, което той е.
The Stig написа:
Libra написа:И никой не хапе! :mrgreen:
Което е най-разочароващата част
Ааа... Не си помолил :twisted:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Geri.A написа:Защо стоите/следите/пишете във форума? Интересно ми стана : )
То е ясно, че повечето отговори ще са "да си губя времето; лафим си с някакви хора" и т.н., ама все някой ще изскочи с готин отговор :D
nothing better to do with my life
:roll: :?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

То е като фейсбука, дето го нямам... така че един вид компенсирам предполагам. А! И си намирам яки филми в раздела за кино, ааааааа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Преди мнооого години пишех в няколко форума, след това бях администратор на единия - беше малък кротък форум с обичайните дилеми и глупости, когато се наместиха две-три изчадия. Поканихме всички останали в нов форум, закрихме стария и така докато се разпръснахме по някакви свои неволи. Липсваше точно този тип общуване. Разминаването във времето, липсата на хиляди бляскащи реклами, на досадници, които междувременно ти искат мнението за щяло и нещяло в някакъв чат в долната част на страницата.

Определено не следя темите за кино всъщност, но пък намирам други утехи. :) Гледам да не се натрапвам много, по-скоро хвърлям някое мнение когато имам време, май пишех много в един период, но не съм фен на постоянния спам.
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”