Държат ли се изпити общо взето нищо не знам а ме интересува много
Как се записва второ више ???
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Как се записва второ више ???
Въпроса ми е след втората година ак мога да се запиша за второ више .
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Как се записва второ више ???
Много просто - пишеш "второ" и поставяш едно "с" между "ви" и "ше"pantera22 написа: Как се записва второ више ???
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Re: Как се записва второ више ???
pora_e_priqtel написа:Много просто - пишеш "второ" и поставяш едно "с" между "ви" и "ше"
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ама че безсмислен оффтопик!Както и да е, на всеки се случва да греши, а и всеки от нас постояно се учи, така че ... По същество!За да запишеш 2-ра специалност трябва да си минал 2-ри курс, да нямаш изпити за септември и да имаш определен успех, ако не се лъжа над 4,50.Също така трябва да си положил успешно кандидат-студентски изпити, като за успешен се смята оценка над 3, с които се кандидатства за съответната специалност.Ако не си ги полагал/а в периода на своето кандидатстване в СУ можеш да ги проведеш всяка година в рамките на кандидат-студентската сесия.Също така трябва от съответната специалност, за която искаш да кандидатстваш да се отпуснат бройки за втора специалност, което е едно от най-неприятните неща, защото не винаги отпускат бройки от специалността, в която студента има желание да запише 2-ра специалност.
П.С. За тези, които се изказаха по повод "вишото" има една българска поговорка "Пресмял се Хърбел на Щърбел"!И моля ви не флоодвайте, грозно е

П.С. За тези, които се изказаха по повод "вишото" има една българска поговорка "Пресмял се Хърбел на Щърбел"!И моля ви не флоодвайте, грозно е
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Berserker,понеже виждам, че си в час с информацията, може ли да питам кои са тези специалности , в които се записва след 3ти курс , или ако не знаеш, да ме ориентираш поне къде да търся в страницата на СУ, че нещо не кога да се ориентирамBerserker написа:зависио какво учиш и какво искаш да учиш, ако ве4е си полагал изпитите, оценките ти се зачитат. а зависи и какво учиш, някой специалности записват 2ро висше след 3 курс
Ако някой друг знае къде я пише тази информация, pls кажете
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
дааам, аз исках така, ама ние сме грубо прецакани - освен че трябва успех от три, а не от две години, минаваме през куп мили хора, като уважаемите доцент Русчев, проф. Стойков и т.н., които НИКОГА, АМА НИКОГА не пускат от първия път, а с изпит за септември нямаш право да запишеш второ висше... ..... му и прасе(та)Juliana написа:shanna, не съм сигурна, но мисля, че втора специалност се записва след 3-ти курс, в специалностите, при които като завършиш си направо магистър, т.е. учиш 5 години... като например : право![]()
![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!