"NО" - на войната!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
"NО" - на войната!
Гласувайте! Кажете "НЕ" на войната в Близкия изток! Израете гражданската си позиция! Кажете какво мислите!
Естествено, че не трябва да има такава война. Израел прави каквото пожелае, без да се соъбразява с никакви резолюции на ООН, защото е подкрепян от САЩ. Тази тема е неизчерпаема.
Само искам да отбележа, че българските медии са ужасно необективни при отразяването на този конфликт, както и на повечето в Близкия изток. В резултата много хора изобщо не разбират какво става там.
Само искам да отбележа, че българските медии са ужасно необективни при отразяването на този конфликт, както и на повечето в Близкия изток. В резултата много хора изобщо не разбират какво става там.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
За мен това е пълно безумие - в ХХІ век тепърва някакви луди да водят войни. пълно безобразие. като чух, не можах да повярвам, просто не можах... възмутена, огорчена, и обезпокоена съм силно за бъдещето на човечеството (и докато хората не се поуспокоят няма да раждам деца в тоя ненормален свят, пък, ей тъй напук
)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Циндил-Пиндил написа: Тази анкета е странна. Присъствието й в темата е странно. Кой би дал отговор "Да на войната"?![]()
Надявам се никой
Светът би бил едно прекрасно място, ако американците спрат да си изпробват оръжията и да си играят с различни народи и чужди конфликти, които могат да се разрешат по друг начин.
Аман от оръжейната им индустрия и прословутата им икономика. Буш обяви, че нямало да пазят природата, защото това щяло да съсипе икономиката им. С войната и петрола е същото. И кво, да взривим планетата направо, за да им е добре икономиката.
Уф, сори
Абе как го измисли, бе. Такова изявление ме навежда на трета световна, недай си Боже.Паган написа:ДА НА ВОЙНАТА!!!!!УНИЩОЖЕНИЕ ЗА ИЗРАЕЛ, СМЪРТ ЗА ГАДНИТЕ ЖИДОВЕ!!!
Да си живеят евреите. Фюрерът не се е справил с тях и толкоз. Няма друг фюрер сега с болен мозък, така че защо да се приказват излишни приказки.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
естествено, че е претекст, то по тая логика всички азиатски страни трябва да се изпотрепят...Vintersorg написа:Za6toto na neina teritoria se namira teroristi4nata grupirovka Hizbula. A moje bi tova e samo predtekts de...Паган написа: Тъй като не съм наясно със зялата ситуация, моля някой да ми каже защо Израел нападна Ливан?Нали Ливан е потърпевшата?
Ob6to vzeto, deistviata NA IZRAEL SA 4IST TERORIZYM...
Илияне, много те уважавам като говориш тъй умноiliyan написа:Абе как го измисли, бе. Такова изявление ме навежда на трета световна, недай си Боже.Паган написа:ДА НА ВОЙНАТА!!!!!УНИЩОЖЕНИЕ ЗА ИЗРАЕЛ, СМЪРТ ЗА ГАДНИТЕ ЖИДОВЕ!!!
Да си живеят евреите. Фюрерът не се е справил с тях и толкоз. Няма друг фюрер сега с болен мозък, така че защо да се приказват излишни приказки.
много ме плашат тия конфликти - винаги като започнат някакви луди да се бият си мисля как идва трета световна и човечеството изчезва. не че не го заслужава де, ама по възможност да изчезне след като съм изчезнала и аз, блажено доживяла преди това до поне 60годишна възраст
и аз, направо съм бясна! откак избраха тоя ненормалник за президент само глупости върши, целия свят ли иска да въвлече във война?!? на всичкото отгоре го и преизбраха, просто ненормална работаWinyan написа:Аман от оръжейната им индустрия и прословутата им икономика. Буш обяви, че нямало да пазят природата, защото това щяло да съсипе икономиката им. С войната и петрола е същото. И кво, да взривим планетата направо, за да им е добре икономиката.![]()
Уф, сориЯдосана съм
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър