Пък и краят куца здраво... Абе... поомазали са се
Какво си мислите в момента?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Да, не трябваше Капитан Джак да умира!!!
/е, те сигурно ще го измъкнат полу-разложен в третата част де
/ Освен това филмът разчиташе само на ефектите, нямаше никаква ясна идея, излишно разводнен до 2+ часа, много безсмислени сцени, Кийра Найтли се изяви като гадина и въобще- кофти работа 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Ми като ходех да го гледам, се замислих дали пък всъщност идеята да не е всички да умрат изядени или удавени и да възкръснат с изгнили октоподи на главите, като междувременно се разбира, че Капитан Джак е директен наследник на Арагорн и идват елфите на един кораб, защото са кривнали малко вляво след края на "Завръщането на Краля", превръщат Уил в Леголас и Кийра Найтли в Гимли, женят ги и пускат Фродо да търси пръстена в ковчега на мъртвеца, който пък ще бъде откраднат от Боромир (ШОН БИЙН!), за да отиде в Гондор, а той ще бъде атакуван от карибски пирати-растафари и накрая Джони Деп ще се събуди от кошмара си във втората част на "Слийпи Холоу". Аз така го виждам - сложно и комерсиално 

- Joyride
- Пишеща машина
включвам се към мисленето по Карибски пирати
филмът свърши в 00:10 и направо едвам го изчаках.. забавен, но не колкото първата част. а и тези слузести неща по едно време ме побъркаха
имаше си откровено гнусни моменти ..
и си мисля за още мнооого неща
ЕДИТ - забравих да кажа ,че физиономиите ,които прави Джони Деп са незаменими
и си мисля за още мнооого неща
ЕДИТ - забравих да кажа ,че физиономиите ,които прави Джони Деп са незаменими
Последно промяна от Joyride на 20 Юли 2006, 22:20, променено общо 1 път.
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
аз току-що се връщам от Арената, да да си кажа и аз, щото наистина за това си мисля...
... с което се обяснява и защо толкова държах да отида на филма - Джони Деп е просто невероятен, прави страхотен образ, само като направи някоя муцунка или чупка в кръста и си падам от кеф, много ме радва... всичко друго е пренебрежимо и поносимо, даже оня лигльо Блум не ме издразни толкова тоя път
... с две думи - аз съм доволна.

да бе, и аз това си мислех - скелетите в първата част бях много по-яки...Boromir написа:Толкова много разложени изроди, чак ми стана скучно в един момент
че той не е умрял бе, аз даже очаквах самият той да се появи накрая. а това че Кийра постъпи подло много ми хареса, може би това беше единствената (по-готина) идея във филма. много обичам героите да се държат необичайно...^PrincessA^ написа:Да, не трябваше Капитан Джак да умира!!!![]()
![]()
/е, те сигурно ще го измъкнат полу-разложен в третата част де
/ Освен това филмът разчиташе само на ефектите, нямаше никаква ясна идея, излишно разводнен до 2+ часа, много безсмислени сцени, Кийра Найтли се изяви като гадина и въобще- кофти работа
... с което се обяснява и защо толкова държах да отида на филма - Джони Деп е просто невероятен, прави страхотен образ, само като направи някоя муцунка или чупка в кръста и си падам от кеф, много ме радва... всичко друго е пренебрежимо и поносимо, даже оня лигльо Блум не ме издразни толкова тоя път
agree-вамJoyride написа:мисля си ,че Boromir трябва да напише книга![]()
Последно промяна от nrggirl на 21 Юли 2006, 19:47, променено общо 1 път.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър