Are you new here?Armin^^ написа:.... в последните месеци ....
Ама сериозно, аз откакто се помня в тоя форум, все има простотия, даже не бих казала, че в момента има 'много' простотия, щото и по-лошо е било.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Are you new here?Armin^^ написа:.... в последните месеци ....
Ден четвърти.Ер Малка написа:Мисля да си направя дневник.
Ще се казва "Дневникът на една Ренета, която работи по празниците и не може да се прибере в дълбоката провинция".
Представителна извадка от бъдещия уърстселър, съдейки по последните ми постове във Фейсбук, където само мрънкалитетствам.
Ден трети.
24-ти декември. Студентски град. Тишина. Не цвърчат весели дюнери на всеки метър. Във въздуха не пърхат жизнерадостни закани по адрес на майката на Тодор. Не се чуват гениални музикални съчетания от Азис, Рамщайн и Риана. Щракваш с пръсти до ухото си, за да се увериш, че не си оглушал...
Ден втори.
Не стига, че съм най-самотният самотник по празниците в София, ами и за два часа ми изгоряха две крушки и сега тъна в мрак и самота. Баси. Поне НЯМАМ съседи и в 280 НЯМА хора и във Фантастико НЯМА опашка, изобщо- няма драма :д Чувствам се като последния човек на планетата. Ходи ми се на работа. Там е светло, топло и има хора.
Ден първи.
Неловкият момент, когато си с фрапираща маска на лицето, косата ти е вързана на кукуригу, обстановката около теб напомня следвоенна Босна ,облечена си само с една XXXXXXXXL тениска и тъкмо сменяш крушката, балансирайки върху клатещия се стол... и някой почуква ентусиазирано на вратата. Безценно!
Socially awkward Reneta се прави на глуха.
Три дни.
Три крушки.
Един град. Студентски град.