Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

ЕДИН изпит не може да оцени реално знанията, по простата причина, че е един, а знанията са много. И аз на 17-ти се ядосвах, че няма да получа реална оценка, защото едва ли някой ще ми разчете диктовката и есето, но за това съм си виновен само аз.
А в Reading Comprehension нямаше много двусмислици, поне на мен отговорите ми пасваха с текста, да видим дали няма да излезе някоя двусмислица в резултатите :D
http://jorik.blog.bg/
...............................
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

по принцип знанията по какъвто и да е език много трудно се оценяват,затова трябва просто да приемем,че на 17ти всички сме правили едно и също,който е имал късмет да му се падне това,което знае или да налучка-поздрави!:)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Налучкване няма,мила.Има знания 8)
Toto-I will remember
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Налучкване няма, но има късмет.
Има обаче и друго нещо: късметът отива при знаещите. Ако си учил много има по-голяма вероятност късметът да кацне на твоето рамо.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

blessing написа:А нашия каза: "Какво шепнете? Изпита не е почнал. Чакайте да почнем и тогава ще сиии... Те нарочно бавят началото всяка година. Та да ви се вдигне кръвното и не виждате и чувате като хората и да се провалите... А и да шпионират кой с кого се познава и после да ви разместят. Щото така става по-трудно - първо трябва да се запознаете и после да питате. "

Сладур:)
Били сме в една и съща зала явно :wink:
наистина голям сладур беше!
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Аватар
Aerven
В началото бе словото

Мнение от Aerven »

Откакто се захванах да кандидатствам с англ се питам защо е тоя timing?!
На есето толкова се бях здухала че не можех да си улуча реда от треперене и изтощение :oops: :evil: Поне можеха да го сложат него първо да минава-докато си още свеж...
Те тия нормални ли са?! Или не могат да отсеят кандидатите и за това дай да ги психираме с време. Знам че и там на SAT и тн дават време, ама поне за проверката на диктовката може да не се скрънзавят :?
Всеки път като чуех госпожа- квесторката да казва "Преустановете работа!" и просто... :twisted:

Още ме яд и то много :!:
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Да, тва "преустановете работата" наистина е много гадно. И то не за друго, ами защото в нашта стая тази по английски, която беше на повечето компоненти не ни казваше остават примерно 2 минути, а направо СТОП. Въобще тва време беше много гадно.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Участвахме във война,колеги,и това си е :lol:
Toto-I will remember
luckyluchano
В началото бе словото

Мнение от luckyluchano »

Здравейте!Реших и аз да се включа с едно мнение по тази тема по простата причина че и аз кандидатствам с английски:))На мен честно казано изпита ми се стори труден макар че цяла година се готвя за него-незнам може би защото се притесних обаче квесторката ни беше отвратителна и всяваше шаш и паника у всички в залата-това беше наистина най-отвратителния изпит на който съм присъствала тази година а те наистина не са малко.Някъде могат ли да се намерят материалите от изпита-много нелоги1но е само за този изпит да ги укриват за всички други ги изнасят :(.А някой помни ли отговори нещо такова :)))може би малко късно се намесвам ама мноого ще се радвам ако някой ми отговори :))Благодаря!!!:)))
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Ами питай. Можем да кежем какво сме писали на някои въпроси, които си спомняме, ама отговори няма от къде да намерим.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

темата се върти в кръг вече. знам, че е безумно да се четат дваесе (Илияне, къде си?) и кусур страници, ама новорегнатите и дълбоко притеснени/възмутени или квито сте там, имайте уважение и към нас :)
Аватар
Aerven
В началото бе словото

Мнение от Aerven »

DS написа:темата се върти в кръг вече. знам, че е безумно да се четат дваесе (Илияне, къде си?) и кусур страници, ама новорегнатите и дълбоко притеснени/възмутени или квито сте там, имайте уважение и към нас :)

Извинявай, че те отегчавам с моите възмущения и притеснения :blah5: :violent1:
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

не визирах никого конкретно, теб дори не те помня да си писала нагоре, ако това ще те успокои :wink:
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

love_delight написа:Били сме в една и съща зала явно :wink:
наистина голям сладур беше!
Да не би да си тази на която звънна gsm-a и квестора пребърка цяла маса конфискувани, за да каже на кого звъни :)
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Явно в някои зали е било забавно. Е, доколкото този изпит може да се определи като забавен...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”