Великотърновския
Модератор: Boromir
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На мен ми бяха 3. статия на Ботев и 4. нещо за Левски трябваше да се пише- май за ролята му в националноосвободителните борби. /2004г./sisito написа:а случайно да помниш какъв ти беше въпроса за анализа и там въпроса за писане- демек 3 и 4 компонент

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Здравейте!Аз току-що си проверих резултата от изпита по английски I и бях неприятно изненадана,като видях,че имам 5.Гледах и статистиката и ми се струва,че доста са орязали.Все пак да има 40% двойки и да няма оценки над 5.70!а изпита както на мен,така и на други хора ни се стори сравнително лесен:(някой,който също го е държал кво ще каже по въпроса?
Здравейте и от мен
И аз се зачудих като видях,че няма по-висока оценка от 5.70... я за хубаво,я не
А за двойките-струва ми се нормално,като че ли на всеки по-масов изпит към 40 % все са двойки,ама това са мои наблюдения
Аз излязох с добра нагласа от изпита,но когато мина този в Софийския си мислех,че и в Търново съм се провалила
За мое огромно щастие имам 5.22,което съвсем ме устройва и страшно много се радвам
Въобще не съм се стремяла към перфектност,аз нямаше и да я постигна де
Спокойна съм и заради факта,че навярно ще ми е достатъчна за 1то ми желание-писах Славянска филология ... и така ... пожелавам успех на всички
В Софийския дълбоко се съмнявам,макар според мен да не ми се стори кой знае колко по-труден изпитът,като махнем всеобщото като гледам мнение за cloze test-a
И дано накрая да има все положителни резултати 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Нали знаеш,че го има и това,че човек си мисли,че някъде се е справил добре,а не се оказва така и обратното-мисли си,че не се е справил,а се оказва,че се е справил и то доста добре
Като излязат резултатите,тогава ще говориш
Това обаче не ме кара и аз да си мисля,че нямам да имам никак висока оценка,която примерно да се доближава до чиста петица,ама ... ке поживеем,ке видим
Успех ти желая искрено 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))